icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

hajatanufus
22. nov 2011

@zlamal.i ahojky este si cela ci uz si sla rodit? 🙂

stefie
22. nov 2011

caute baby.. citam si tak stranku nivea a natrafila som na tuto vetu...prosim, nevysmejte ma, ani sa nepohorsujte prosim... tu je vycuc :
Rozhodne po pôrode a počas dojčenia nedržte žiadne diéty, aby ste sa rýchlo dostali na svoju “predtehotenskú” veľkosť oblečenia.
no...ja som z porodnice sla v nohaviciach, ktore som nemohla nosit, lebo mi boli velke- myslim pred tehu, po porode mi boli akurat..teraz su mi uz velke zas a ja uz opat nosim stare gate, co som nosila pred tehu.. c228-29.. a uz mi zacinaju byt velke na pase aj tie... vahu teraz netusim aku mam, ale dva dni po porode som bola o7kg lahsia ako ked som do porodnice sla...

adunka73
22. nov 2011

@stefie tak to ti muzu jenom zavidet 😕

kaia
22. nov 2011

@stefie, ked Ti to tak chudne prirodzene, tak super 😉. Oni to mysleli na ucelove diety a tie sa neodporucaju 😉

ninka23
23. nov 2011

Kontrakcie začali o 03:15. Pomaly sa zberáme do nemocnice. 😉

liat
23. nov 2011

@milek ahoj mas nieco nove? vraj trencianske mamicky idu k nam do piestan??? no budeme rodit asi na chodbe 🙂 ako uz by sa mohli aj dohodnut a nestresovat narod do prdele

milek
23. nov 2011

@liat Dnes som tam volala či mám zajtra príst a sestrička povedala že áno, tak snád ma medzi dverami neotočia lebo nielen mna tam drbne ale aj chlapa 😠

betina1984
23. nov 2011

@liat a čo máme robiť? Po Trenčíne je najbližšia Piešťany a Myjava. Ale zatvárajú pôrodnicu aj v Skalici, takže sa všetko pohrnie do Myjavy...

milek
23. nov 2011

@zuzka051 Gratulujem moje ku krásnej malej a k super rýchlemu porodu, vela zdravíčka 😀

betina1984
23. nov 2011

@milek to mi hovor a ja s dvojčatami pôjdem kde...?

milek
23. nov 2011

@betina1984 No ja som mala včera iný stres, rano rozhodnutá že idem do Bánoviec ale ked mi toto sestrička povedala tak snad mi netrepla somarinu 😝

atima
23. nov 2011

tak a sme konečne doma 😉 všetkým maminkam gratulujem a prajem všetko dobre a veľa radosti z babatiek a tým čo ešte neporodili chcem odkazať že je to najkrajší pocit a okamih v živote ženy ked privedie na svet babatko tak sa držte 🙂

betina1984
23. nov 2011

@milek ty to stíhaš ešte v novembri, lekári sú ešte tam, ale od 1.12. bude čo? 2 doktori?

liat
23. nov 2011

@betina1984 jasnacka, vsak my maminy za to nemozeme, mne je nas luto vsetkych, ci z tn, ci z pn
je to proste hrozne, co mame byt v klude tak mame tu toto 😠 verim ze sa dohodnuuuuu

liat
23. nov 2011

@milek drzim nam vsetkym palce, aby nas mal kto odrodit. mozno budeme ako v anglicku, ze porodime a na druhy den ideme domov 😀

harper
23. nov 2011

od zajtra sa rusia operacie aj na kramaroch, co bude s tehotnymi zatial nevedia.

liat
23. nov 2011

@harper no nechutneeeeee

harper
23. nov 2011

@liat my hovor, sestricka ze mali by ste rychlo porodit aby sme vas nemuseli nikam presuvat.

liat
23. nov 2011

@harper mame to tazke ☹

lenka1108
23. nov 2011

mne vcera povedal dr. ze dufa ze sa mi rana vylieci do 1.12. lebo ze nevie kto mi bude robit prevez. takze sme pekne dopadli...

lucia2312
23. nov 2011

@harper jasne staci dakujem

trinka
23. nov 2011

@harper rýchlo rodiť baby, lebo Vás odrodí možno kotolník... 😠 to je uplne nechutne co sa deje... fakt ma vytáčaju tie ich nácviky... som zdravotník a prajem naším lekárom dobrý plat a pracovné podmienky, ale to co pozaduju je nerealne a sposob, ktorý si zvolili... ohrozuju životy nas všetkých!

zlamal.i
23. nov 2011

tak som este stale dome,vecer sa kontrakcie zasa zmiernili,ale su stale uz som z toho unavena 😠 zajtra mam nastupit do nemocnice este ked ma aj tam nechaju sa trapit tak ma asi slahne.dnes zacina strelec 😉

medulienka75
23. nov 2011

@harper
sice trosku mimo vasej diskusie, ale hlasim porod do tvojej tabulky..... 😎 18.11. sa narodila nasa Karolinka 3330 a 48.... 😵 😵 😵

zlamal.i
23. nov 2011

babule ktore ste boli na vyvolanie porodu,ako to prebiehalo to zacali s vami este v ten den robit nieco alebo cakali na zazrak ☹

harper
23. nov 2011

@medulienka75 ak si ma tu nenechaju uz dnes, tak ked pridem domov zapisem. a ako si rodila?

harper
23. nov 2011

@zlamal.i mne tu jedna sestricka povedala, ze hned by mi zacali davat cipky na vyvolanie a druha zase, ze podla vysledkov, i ked farbu vody im neukaze asi ziaden pristroj.

kaia
23. nov 2011

@zlamal.i, prvy den ma len prijali a druhy som mala zatazove testy, ktore asi rozbehli porod 🙂. Ja to tiez tak vidim, ze v pondelok nastupujem s taskou 😒.
Drz sa 😎

hajatanufus
23. nov 2011

@zlamal.i aojky ja som tu len na skok lebo idem s malou k dr. lebo ma hrozne vystipany zadok a uz neviem co jej na to davat ☹ len som chcela nakuknut ze ci si uz isla rodit a ty si este stale tu ☹ akosi sa tym nasim detom nechce na ten svet ☹ alebo cakas na mna do piatku? 🙂 drzim palceky nech sa uz baby rozhodne ist von 🙂 no ja dufam pre zmenu ze ma to niekde po ceste nechyti teda ani potom ked sa vratime by som este nechcela lebo musim este oprat popratat a navarit len ci budem schopna ked sa vratime tak to neviem lebo idem peso a sdvoma detmi mm je po nocnej tak isiel spat potrebujem aby bol oddychnuty ak by to prislo aby sa mohol postarat o deti lebo on robi len nocne a ma dost fyzicky tazku pracu takze chodi domov poriadne unaveny

karap
23. nov 2011

@stefie ,super,ze si sa tak rychlo dostala do ,,formy,,Ja som pribrala v tehotenstve 13kg a 8kg som nechala hned v porodnici.Ostalo mi teda este 5kg,no neviem kde ich mam,lebo mam celkom ,,fajnu,, postavicku.Ani brucho uz nemam....A prsia-ako silikonove:pekne,pevne,gulate....Som zvedava ako budu vyzerat po skonceni dojcenia,lebo po synovy mi ostali len ,,supky,, 😀 No to je este dalekooooo.Ved z dojcenim este len zaciname.
Inak dnes sme mali strasidelnu noc 😖 Mala revala s prestavkami od 21-vej az do 23,30 😢 Fakt som ju uz chcela vyhodit von oknom....Aj teraz doobeda je nejaka urevana [teraz nastastie spi]
Neviem ci jej vadi ticho,lebo v hluku sa jej spi velmi dobre.Asi si uz v brusku zvykla na to,ze je u nas stale krik,tak je nan uz ,,zvyknuta,,No a kedze sa mi tu decka prave biju,tak je to pre Simusku ,,rajska hudba,, 😀