Pôrod v novembri 2011
Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@lolinkamaminka dakujem pekne
to bola noc, zaspal o 8 vecer a zobudil sa o 1 a potom az o 6, konecne vyspata 😀 zato cez den bol ako cert, nestihala som ist vonku, tak ho mam vo vajci pred otvorenym oknom vo fusaku a overali a ja si pekne varim a upratujem, musim s nim vybabrat ked to inak nejde 😀
baby pite feniklovy caj ak kojite..nebudete mat problem s kakanim...moja mala pravidelne ma prdiky aj pekne kaka po nom...neviem si vynachvalit...
@veronika1417 optimizmus? 😀 Tak už som asi trošku viac otrlá po predchádzajúcej skúsenosti 😀 Sabi bola presne takáto istá v noci, budila sa tiež tak cca každé 3-4 hod. a nadránom mala problém s bruškom. Filipko je jej kópia, takže nie som vôbec ničím prekvapená. Prekvapenie by bolo, keby spával viac hodín vkuse a bez bolestí 😀
ahojte @miriamapeter mne sa malá tiež vyhádzala ale až na hlavičke volala som s pediatričkou a mám jej dať fenistil kvapky 3kvapky 3x denne a ak to nepomôže ma pošle kožnej už to začína mať aj na ramenách malinko.začala som brať antikoncepciu tak počítam to je z toho dúfam.
@kaia bože ja by som tú lekárku zabila, to úplne stačí podráždiť 1cm konečník, trošku potočiť a vytiahnuť a hlavne nakrémovany alebo olejovaný a ak nič tak tá stolica pôjde von neskôr a ak nejdú vetri tak netrpí v tom momente vetrami.stačí aj dať teplomer .tá rúrka je preto aj zúžená na jednej strane.
@dena prajem skoré uzdravenie malej
Prajem všetko najlepšie Luckám 🙂
@bv_alexandra dakujem, biogaiu uz papame mesiac a infakol mame ale nepomaha...dnes mi v lekarni dala nejake homeopatika, tak skusim 🙂
inak vdaka tomu som nasla suoer stranku s homeopatikami a uzivanim u babatiek: http://www.vseprozdravi.cz/homeopatika-monokomp...
baby prave mi pipla sms z banky, uz doslo tych 151 eur 😀
@miriamapeter, @zlamal.i, nas maly to ma tiez, lekarka mi povedala, ze to je detske akne, je to zmena hormonov este z tela matky a casom to zmizne, ma to byt suche, nemali by sa na to pouzivat ziadne kremy
ahojte.Mam za sebou otrasny den ☹ Som hore od 5-tej rana,[mala nechcela uz spat].Cele doobedie sme chodili po lekaroch [z polikliniky som vysla o 12,30!]Hladna,smadna,hlava ma bolela jak kona 😢
Kardio dopadlo dobre,kontrolu mame az o pol roka,zato ortopedia ☹ .....Simonke zistili vrodene vyklbenie klbov,tak sme vyfasovali remence,ktore musi nosit 24hodin denne najmenej mesiac.Ked jej to sestricka v ordinacii davala a ukazovala mi ako jej to mam navliekat,tak mala plakala az sa zachadzala.Ja som dost citliva povaha,tak som zadrziavala dych,no aj tak mi slzy kvapkali....A ked som vysla z ordinacie,tak som sa musela v cakarni vyrevat [vsetci na mna pozerali,ze co sa deje 😝 ]Vraj to nieje pre dieta ziadna tragedia a mala to bude dobre znasat.Vraj maminy to znasaju horsie,nez deti.Myslela som,ze to malu boli,ked tak strasne plakala,no teraz vecer som jej tie remence dala a ona ani nemukla.Tvari sa ako by jej to vobec nevadilo.Tak snad to bude ok,aj ked ma hrozne boli,ze musim malu takto trapit ☹
@anicka87 mne ich dala na predpis stáli do 3 eur, tak neviem či sa dajú volne kúpiť ale myslim že ano.... no spinkať spinká pekne 😀 klop klop.... aj v noci aj cez den... nemá také krče a neboli ho tak bruško 😀
kakať kaká ťažko lebo musí papať Nutrilon AR (antirefluxné mliečko) to je také husté a zapeká ho z toho, ale ked pije čajík tak je to v pohode 🙂
dnes pekne prespal skoro celý den... som si napiekla medovníky 🙂
Ahojte mamicky, som tu zase na chvilku. Dnes sme prisli z nemocnice,mame reflux :(. Mala grcka,stikuta kazdy den a odtahuje sa od prsnika pocas dojcenia. Mate niektora s tym skusenosti? Predpisali nam gastrotus co sa dava po jedeni,ale malu stipe kyselina v hrdle uz pocas jedenia a odtahuje sa mi od prsa a strasne krici...uz nech to prejde
@stellamiapiccola aj my sme vyhádzaní - už je to na ústupe, zdroj bo pravdepodobne z kozmetiky johnson a veľmi malej pomáha mastička kalciová 😀
@taniamirco ja uz treti den pijem a neviem si vynachvalit,len neviem kolko ho mozem vypit.aj chutovo je dobry 😉 zataila pijem jednu salku doobedu aty?
@zlamal.i to si si v lekarni kupila feniklovy caj ci aky?
aj ja odporucam cajik feniklovy.mala sa mi tak zkakala v noci a poprdkavala si celu noc a to tak ze obcas aj samu seba zobudila z tej supy 😉
@lenkalienka25 kupila som v DM normalny feniklivy caj zelena krabicka 🙂
@zlamal.i aha,som nevedela teraz ci ten detsky ci aky,hehe 😝
Ahojte baby, dlho som tu nebola. Takze Jurko je uzasny, je to milacik celej rodiny. Vecer okolo 6 sa okupkame, rozpravame sa, zaspi, zobudi sa okolo 22hej, to len dam prso a potom sa zobudi o 5 rano, to zase len prso, lebo pokakany nieje, ani nema moc nacurane a ked som ho chcela prebalit tak sa veeelmi jedoval, takze zase bez prebalenia a hned spi. O 9 sa vacsinou budi (teraz este spinka) a potom je dobrucky skoro stale. Dnes mame poradnu, tak som zvedava, ze ako narastol chlapec. Ale stale mame zahnisane ocko, tak pojdeme asi na prepichovanie kanalika. 😢
Ahojte, aj my mame dobru noc za nami. Pred siedmou sme okupali, potom spinkala v obyvacke do desiatej v postielke. po preneseni, prebaleni a na papani zase zaspala v postielke, len neviem ako a kedy sa dostala medzi nas na postel. Dalsie krmenie bolo rano o pol siestej.
@majoslava ahoj Majka, tak ako vidim sa mate dobre 🙂 nas krpec cez den toho vela nenaspi, chodime stale von okolo jednej, tak spi az v kociku, cez den malo. Vecer sa medzi 18-19 kupeme, ale vacsinou sa kus jeduje a zaspi az okolo 21-21,30. Niekedy nam spinka do piatej a niekedy sa zobudi skor. Rano sa budi okolo 7,20, potom uz nespinkame, ideme sa umyt, prebalit, poprezliekat.
Baby, davate inak este drobcom perinku? My davame ale len na noc, je nam uz mala, ale predsa na noc, aspon do pol tela ma stale teplucko. cez den uz ziadna sanca do perinky, aj na noc ked mu davam sa strasne zapiera nozkami, uz mu vadi. Ale pod stromcek dostane od starkej spaci vak, takze perinku uz odlozime uplne 😉 Buduci tyzden v pondelok ideme na sono obliciek, a ja pojdem k dokimu na kontrolu po 6.tyzdnoch, tak som zvedava, ci je vsetko OK. Uz mam inak za sebou aj menzes, takze hadam je vsetko OK 🙂
@zlamal.i ja 2 salky denne,jednu rano a druhu vecer.Je to naozaj zazrak...
@miriamapeter ahoj nepijes nahodou kavu?moja mala ma na tvaricke tiez vyrazky a doktor mi poveda ze je to od kavy...ale na kolko bez kavy nedokazem zacat den,bude ich mat aj nadalej.

@lenkalienka25 ak mas tie zelene ricinus communis 5 CH tak tie sa beru trikrat denne 5 granuliek, len si ich nechas rozpustit v ustach ako cukriky 😀 ja si davam klasika rano, na obed a vecer.