icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

lusinda1989
22. apr 2012

@marcelatje no maciiii 🙂 krasne mas

marcelatje
22. apr 2012

@lusinda1989 som mala dobrý základ 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lusinda1989
22. apr 2012

@marcelatje heh ten mam aj ja... teda mala som 🙂

jerryjanka
22. apr 2012

@paula80 no vahu ma fakt vysoku, a vajičko sa da nakliknuť jednoducho aj na ine - lepšie a lahšie kočiky mne zaležalo aj na tom aby aj autosedačka bola kvalitná a bezpečná.

@marcelatje aj ja mam taky pupek už a na vahe minus 4 kila 😀

paula80
22. apr 2012

@jerryjanka tak skús poradiť najaký lepší, ale v podobnej cenovej kategórii,je taký vobec?

p3tra11
22. apr 2012

@marcelatje krasna bruskata fotecka 🙂
ja mam uz +4kg, ale brusko nemam take paradne ako ty... 😕

brita
22. apr 2012

Ahojte babenky, mna ti krpci inak riadne kopu.Chlapcek je nizsie a ten ma uz teraz pekne kope do mechura. Fakt smiesne, ze aspon viem, kde mam mechur 😀 , ale trochu sa obavam, co bude neskor, ked uz teraz to riadne citim. 😕

miriska333
22. apr 2012

@marcelatje jééj,konečne aspoň trošku podobné bruško tomu môjmu 🙂

soniatko
22. apr 2012

@babika771 To mi je luto. 😖 Ktovie, ci neexistuju ine lieky, ktore by si mohla brat. Ja som nedavno kdesi citala, ze v tehotenstve je dolezite brat lieky na stitnu, lebo dieta sa moze narodit s nizsim IQ. Neviem, co je na tom pravdy...

soniatko
22. apr 2012

@piskotik No mne o krcoch ani nemusis hovorit. Mne navreli take krcove zily...hroza a tuto noc som mala kazdu chvilu v pravej nohe krce a cely den ma bolela.

zahadka
22. apr 2012

@paula80 my rozmyslame nad kocikom znacky dema basic alebo dema classic

piskotik
22. apr 2012

@marcelatje pekné brušenko a nevybuchneš, lebo to by som musela najskôr ja, teraz za jeden mesiac+5kg 😀 , ale keď mi tak chutííííííí...

piskotik
22. apr 2012

@soniatko no ja sa obávam či mi nenabehnú kŕčové žily ako mojej mamine po 3 dieťati ☹ a ešte mávam také nepokojné nôžky, také mravčenie v nich, poviem teraz dokimu čo on na to 😒

jeny
22. apr 2012

juj tak ten baby smile zatial nebudem kupovat,nie sme o nom 100% presvadsení, veru mam este dost casu tak sa nechcem unahlit,ale zas na tuto znacku som nezanevrela ale viac sa mi paci v tmavo hnedej farbe s gulickami a ten neviem nikde najst na bazaroch a novy by som nerada kupovala

paula80
22. apr 2012

@soniatko ja som čítala a teda aj dr.mi hovorila,že keď sa znížená funkcia počas tehu nelieči a nedrží v správnej hladine,dieťatko može byť zaostalé,ale keď je to podchytené nič sa nemože stať.Ja beriem najslabšiu dávku 50.
Inak aj ja som mala 2x v noci krče,ale zatiaľ len v ľavom lítku a dnes ma aj cez deň bolí to lítko bolí.

monhla
22. apr 2012

Babenky- už máme doma prvú doma šitú látkovú plienočku - takže látkujeme s bábikou 😀 /pre bábko mám zatiaľ iba kupované/

paula80
22. apr 2012

@zahadka dala som si do vyhľadávača a nenašla som ich,iba také klasické staré modely mi vyhadzovalo

petra6484
22. apr 2012

@ftinka ahojky tie sa mi podarilo kupit tunak na modrom koniku pod ruku tak skus sledovat oblecenie pre tehotne

p3tra11
22. apr 2012

@paula80 @soniatko stitku v ziadnom stadiu tehu netreba zanedbavat... ja beriem az 75tku euthyrox, ale vdaka tomu sme tam, kde sme... o prve mimi sme prisli presne kvoli pokazenej stitke v 9 tt... 😔

p3tra11
22. apr 2012

@petra6484 aj ja som chcela tvoje satky pochvalit 🙂 tiez mi coskoro bude treba, chystame sa na svadbu, budem sediet v maturitnej komisii a nemozem tam predsa dojst v teplakoch 😅 😀

keenfan
22. apr 2012

Ahojte babulky,
poradte mi, neviem ci mam kupit kociar, po malom este mame a tu hlboku cast sme vyuzili, na sportak nie lebo je to sice kombinacia ale sportovy by som chcela lahsi, skladnejsi, ale neviem, ked takto sledujem na nete ponuky tak by som aj novy modernejsi mimi dopriala,.... Budete niektora kocikovat v tom co bolo prve babo?

tomika
22. apr 2012

@keenfan ja som mala požičany u prvej,u druhého tiež požičany-ale už iny kočik.A teraz som si musela kupiť 😀 ,ale už som mala presné predstavi,a kupila som si taky aky som chcela.Ale keby mi mal kto požičiať teraz-tak ani teraz nekupim,tie peniažky by mi zišli aj inde.Ale aj sa tešim,že konečne možem kočikovať v takom,akom ja chcem 😉 .

petra6484
22. apr 2012

ahojte babule tak sa nam konci dalsi tyzden a ja sa uz citim ako male slonica , mate podobne pocity ? zadychavam sa , trochu dlchsie chodim nohy ma bolia uz nech porodime babatka aspon ja mam taky pocit stoho ja si akosi to tehotenstvo neuzivam ☹

miriska333
22. apr 2012

@keenfan No ja mám tiež po prvom,a vôbec nerozmýšľam nad nejakým modernejším. Ale asi to bude tým, že ja som mojim prvým nadovšetko spokojná. Jediné do čoho sme investovali je vajíčko a neskôr investujeme do nových golfáčov,nakoľko tie po malej sú už dosť opotrebované. 🙂

tomika
22. apr 2012

@petra6484 ja si uživam tehu-teraz ked už mi nieje zle,ale citim sa ako by som bola v 7 mes.a to som len v 5.Ale presne takto som sa citila v druhom tehu v 7 mesiaci.Co bude somnou o 2 mesiace ? 😀 Velmi sa zadychavam,a nevládzem sa ohnuť.Jaj,a zajtra plánujem umyvať dlážky v celom dome 😝 ,vždy to odkladám..ale už zajtra naozaj musim 😀 .Deti to cez vikend všetko pošlapali..

jeny
22. apr 2012

@petra6484 ja by som uz tiez najradsej rodila, tiez sa zadycham hned a mam stale plny nos, v noci sa na to budim stale,zacinaju mi aj krce v lytkach a to beriem magnezium nie pravidelne ale obcas lebo mi dost trpnu ruky ....takze ja si tehu tiez vobec neuzivam, ako aj to predchadzajuce,akurad teraz je to lepsie v tom ze mam menej stresu lebo mi vysli dobre tripple testy,narozdiel od minuleho tehu

keenfan
22. apr 2012

@tomika
@miriska333 ved to, mozno napokon investujem len do sportiaka, a asi aj vajicko bude treba, sice mame po malom ale to je take nic moc takze to asi ano. Diky za rady 🙂
@petra6484 a co bude v lete? 😀 😕 😕 Ja sa tiez tak citim, ak idem po schodoch alebo do kopca a rozpravam pritom tk ledva lapam po dychu 😝 ale ja mam aj v klude dost vysoky pulz tak to bude mozno tym 😒

keenfan
22. apr 2012

@jeny ahoj, mne sa ten kocik tiez paci, nieco podobne ako x lander, ten maju teraz znami a ked idem von s nimi vzdy ho obdivujem 🙂

sissmiss
22. apr 2012

@zuzana_v1 nooo. Ja som len dala iny nazor, nie zeby som ti chcela natlacat ako to mas robit ty. Ale ja naozaj logicky a nijako neviem zdovodnit preco by dieta malo spat same v izbe ked kazdy ludsky dospely sa snazi spavat s niekym. Male vynimky teraz neriesim. Moj maly spaval s nami v posteli a radsej som ked bude citlivy ako samostatny. Samostatnosti sa nauci a ktovie ako dlho vydrzi tento sucasny model nekolektivneho sposobu zivota, prace. Maly od troch rokov spava sam v izbe a ked chce ist za nami- no nevyspim sa. Ale vysvetlit mu to nedokazem ze preco by nemal s nami spat. Nie je to teda casto co to musime riesit, ale aj muz je toho nazoru, ze ci bude s nami spavat do 18.tich...ze ma sa ucit samostatnosti. Ale argument okrem nasho vyspatia sa nepozna ani on. Preto ma to zaujalo ze sa mozno dozviem informaciu ktora by ten nazor podporila. Ale takto je to pre mna stale len nazor. A co sa tyka upoteneho otca s chlpatou hrudou...no. Tak ako jeho samicka si ho vybrala hlavne podla vone, tak aj dietatu neverim ze ocino smrdi. Aj to babato nam vylezie z isteho specifickeho prostredia a urcite to nie je fuj.

jeny
22. apr 2012

@sissmiss no podla mna sa deti a rodicia navzajom vyrusuju. Napriklad nasu dceru by isto budilo chrapanie mojho muza,moja nespavost,ked stale chodim hore dole na wc a nemozem spavat, takto je v izbicke,ma svoj klud, svoje plysaky pri sebe a teraz ked pribudne surodenec tak isto by ju vyrusoval keby spala pri nas