icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

babika771
23. apr 2012

@laura14 to som písala zase Tebe🙂)) neviem prečo to blbne...

laura14
23. apr 2012

@babika771
Mozem ti pisat do sukromnej posty??

babika771
23. apr 2012

@laura14
to bude asi najlepšie🙂

lenka369
23. apr 2012

ahoj. vyšli niekomu zvýšene hodnoty toxoplazmy. viete niečo o tom može to uškodiť dieťatku? dakujem za odpoved

laura14
23. apr 2012

@babika771
poslala som ti postu sukromnu dufam ze ti to prislo

rheia27
23. apr 2012

@lenka369 zalezi od toho ci IgG alebo IgM, ale myslim si ze tu na modrom konikovi mas niekolko tem o toxoplazmoze, len hladaj 🙂

nmonika
23. apr 2012

Tak a uz mam to Magnezium B6 (spomenula som si ze aj u nas v dedine je lekaren). Dakujem za info baby.

babika771
23. apr 2012

@laura14
dorazilo🙂

veverka84
23. apr 2012

ahojte vidim ze o citanie mam postarene u nas hruza pokracujeme v chorobe dalsej maly ma zapal priedusiek my sa zatial s malou drzime som zvedava dokedy...neviem co sa udialo ak sa najde dobra dusa v skratke moze zreferovat dufam ze same pozitivne spravicky 🙂

p3tra11
23. apr 2012

ahojte dievcata, citam, ze pisete, ze vam tvrdnu bruska... tak aj mne tvrdne... prvykrat pred styrmi tyzdnami rovno rano pred poradnou... je to pocit, akoby som mala kamene v bruchu, neboli to, len je to take divne... doktor mi predpisal magnezium Galvex 2x denne, pomaly beriem iba jedno denne, lebo brusko uz tak netvrdne...
ja som citala, ze ten Magne B6 by sa nemal brat, ak beriete este nejake dalsie vitaminove doplnky pre tehotne, kde uz je B-vitamin, ze vraj nieje dobre pre mimco... ja beriem Femibion 400, tak aj preto radsej iba tento magnezium... zasa na druhej strane je ta B6 dobra na to, aby sa lepsie draslik rozkladal, tak nech si clovek vyberie... 😕

jenny6
23. apr 2012

@p3tra11 Ja som si tiež dnes dala magnezium tabletky, no ja zas nie som si istá, či to tvrdnutie bruška u mňa je alebo nie 😕 Taký zvláštny pocit. No už vydržím do ďalšej poradne v stredu a popýtam sa tiež doktora..

zahadka
23. apr 2012

@lusinda1989 jeeej, aj ja som hravala hadzanu, ale na strednej som skoncila po 8 rokoch, stale som mala tahanie vratit sa, ale nikdy som sa neodhodlala aj ked ma volali....co teraz velmi lutujem.

petra6484
23. apr 2012

ahojte tak ja som sa tuto noc prebudila na strasne pichanie na lavej strane strasne som sa zlakla no svagrova mi povedala ze mali sa tam len roztahuje a tlaci na nejaky organ smradosko mali 😀 celi jeho otec 😎 a dnes vecer ? po dlchsej dobe mi opuchli nohy a citim sa jak melon tak mozem ratat ze zajtra bude zase prirastok na vahe 😖

nmonika
23. apr 2012

@p3tra11 presne takto to citim niekedy aj ja...akoby kamen,tehlicka sa mi objavila a takaj zmizla.Kedze beriem aj tehot vitaminy a obsahuju B6,tak tie par dni nevezmem a uvidim ci magne pomoze.Poradnu mam az buduci tyzden,tak potom sa popytam doktorky.

kucharikova
23. apr 2012

ahojte,baby nemavate upchaty nos?ja uz vyse tyzdna.nic nepomaha ☹ som ztoho paf,je to neznesitelne a nic mi nejde z nosa.zajtra idem na krcne nech sa mi kuknu nato.ale ze na 99% to bude s hormonami aze po porode sa to upravi.

p3tra11
23. apr 2012

@nmonika no, ja si myslim, ze mozes zobrat aj to Magne B6, hoci beries aj tie tehu-vitaminy, ale zasa nie vela... potom povedz lekarke, ze mas taky problem... inak to Magne B6 stoji az nejako okolo 8 eur, ale Galvex magnezium iba 3 eura bez predpisu, dokonca na predpis je to lacnejsie, ale Magne B6 sa nepredpisuje...

soniatko
23. apr 2012

@paula80 @babika771 No ja beriem az 150, ale kedysi som zacinala s 25 a postupne sa mi vysledky zhorsovali, ale este nikdy som nebrala lieky tak poctivo, ako teraz. 😉 A co sa tyka tych krcov, tak mama mi dnes vravela, ze aj ona ich v tehu mavala. Len neviem, ako budem riesit tie moje krcove zily, ma ich fakt hrozne a to nie som este ani v 1/2 tehu. 😢

nmonika
23. apr 2012

@p3tra11 ja som ich kupila za 4.50 (od walmark),to galvex asi nemali,lebo mi ponukla iba tri druhy.Sumivy (co mam doma),tento co mam a este nejaky za 6,30

soniatko
23. apr 2012

@piskotik U nas maju krcove zily vsetky zeny z maminej strany, jej mama, jej 2 setry, moja starsia sestra, teraz aj ja...ale mam to naozaj hrozne, jedna taka sa mi taha odpoly stehna az do 1/2 stehna. Najhorsie je, ze ja v praci iba stojim, takze ani to mi k tomu velmi nepomaha.... 😖

babika771
23. apr 2012

@soniatko

Ja mám 50tku..a som zvedava ako to doriešim...

Zajtra idem na kontrolu krvy tak si pokecam s lekárkou asi aj o tomto.

a krče... nuž verím, že to prejde... v noci moc nemôžem pre to spať:(

babika771
23. apr 2012

@kucharikova

ja mám zase zaľahnuté v uchu🙂)

andrea_stella
23. apr 2012

@babika771 mas problemy so stitnou?ja berem uz 100ku 😒 a co sa tyka tych krcov v noci tak ja som mala tiez hrozne, nabehla som do lekarne a poradili mi si kupit stop krcom obsahuje to magnezko draslik a vit. B6 a poviem ti, ze po krcoch ani stopy 😅

paula80
23. apr 2012

@soniatko
@babika771 ja som na začiatku tehu mala 25 a 50 nastriedačku každý druhý deň, teraz mám už iba 50 a každý mesiac mám kontrolu,sledujú mi to,tak snáď sa mi to nezhorší,ale tiež lieky beriem poctivo,nakoľko mi zníž.funk.zistili až pri tomto tehu,nechcem nič zanedbať.

soniatko
23. apr 2012

@andrea_stella Takze to stop krcom mozu asi aj tehotne, ked Ti to poradili. Asi to aj ja vyskusam a uvidim. BTW ja beriem na stitnu 150, takze nic moc... 😖

soniatko
23. apr 2012

@paula80 Ja mam znizenu funkciu uz 10 rokov. A ma ju aj moja mama, ona berie 75. Vraj je to dedicne, ale z nas 3 som to zdedila iba ja. 😖 A pocula som, ze mnohym zenam sa to po porode upravilo, tak dufam, ze aj ja budem ten pripad. 😉

lu17
23. apr 2012

@soniatko Ked prides z prace domov, vyloz si nohy hore, ono to odkrvi a bude to lepsie.Odporuca sa to ako prevencia proti vzniku a ak aj ich uz mas tak si troska nozky odlahcis 🙂

andrea_stella
23. apr 2012

@soniatko hej hej mozu to aj tehotne 😉

soniatko
23. apr 2012

@lu17 Dakujem za radu, vyskusam to. 😉

paula80
23. apr 2012

@soniatko no u nás to máme my so sestrou, mne dr.povedala,že mám chronický zápal štítnej žľazy,čo je dedičné a prejavuje sa to postupným znižovaním funkcie štítnej.Štítnu nemám navonok zvačšenú,videla to len na sone,že je tam zmena.Ja tiež dúfam,že sa to po porode zlepší,uvidíme

sissmiss
23. apr 2012

@kali23 drz sa. ja som sa tiez pred morfo trosku bala