icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

mimka29
6. apr 2010

Ja mám na zajtra napísané v tehotenskej knižke, že mám ísť na genet. scr., tak mi asi budú brať krv, len neviem či mám ísť aj na ultrazvuk.
silvi tebe robia ultrazvuk zakaždým, keď máš poradňu?

maculienka123
6. apr 2010

agentka,uz si si farbila vlasy odvtedy?ja uz rozmyslam zas,ze potrebujem nafarbit 😉

silvika
6. apr 2010

zatial mi robila, ale to skorej nahoda, ze sa to zacinalo a potom to bolo to meranie NT predtym viem ze mi nerobievala stale ale zasa nebolo to tych 3x ako zakon kaze

maculienka123
6. apr 2010

mimka,ja idem do HC na 3D ale ty ked si z BA,tam musi byt tolko ambulancii na 3D ze az.

silvika
6. apr 2010

aj ja potrebujem pretym som si farbila dla ôpotreby a si pamatam ze posledny mesiac co som bola mi to hodila iny odtien ako mal byt

silvika
6. apr 2010

mimka sak aj gpn robi nie? len neviem ci tam nepride niekto externy

mimka29
6. apr 2010

samasa ja som bola v 12 tt

macu ja viem, len môj manžel chce ísť do Hlohovca, že si urobíme výlet a stále mi káže, že nech nás tam už objednám. Mne to príde divné, keď som z BA, tak za 3D cestovať do Hlohovca, tak preto som sa pýtala, či mi niektorá nedá nejaký typ na BA.

mimka29
6. apr 2010

silvi zajtra sa opýtam. Manžel chce ísť som mnou, tak dúfam, že mi budú robiť aj ultrazvuk, aby videl drobčeka.

silvika
6. apr 2010

noo cudne ze na vylet sak si mozete vyjst za inym dovodom vyletovat 😉

silvika
6. apr 2010

a nevies stale sa asi rodia na antolskej a na kramaroch ? ta tvoja aj rodi? lebo moja hej

agentkak
6. apr 2010

macu farbila som sa zasa s tou bezamonikovou má super odtien len slabo chyta korienky..ale nechcem sa zbytočne draždit aj tak mam pocit že ked som tehu tak mi všetky farby chytaju žltšie ako obvykle,.....

zuzi mali by ti brať jednu ampulku viac neni treba... a netreba ist na lačno na to som sa pytala..a ten rodičák je tak že najprv prveho pol roka dostavaš matersku zs platu 55% vyratanu za rok z mesačných hrubych platov a potom do veku dvoch rokov dieťaťa dostavaš tých 250éčiek a pak už je to len tých 160aj niečo....
mimka dakujem 😉

mimka29
6. apr 2010

silvi teraz mi veľa kamarátok rodilo a strašne si chválila teraz posledná (rodila 1.4.10) Kramáre, že je to tam síce také komunistické zariadenie, ale všetko čisté a strašne príjemný personál. Priplatila si nadštandartnú izbu a vyšlo ju to iba 66,- eur za celý pobyt. Zase naopak nadávajú na Antolskú. Ja om nad tým ešte nerozmýšlala, že kam pôjdem rodiť a ani neviem, či moja lekárka robí pôrody.

zuzanockamt
6. apr 2010

agentka ... vdaka 🙂 ... o tej materskej viem ... len som nevedela o tom rodicovskom

maculienka123
6. apr 2010

mimka,to je uz na vas,my zme z NMNV a tiez si spravime mensi vylet,ved v poho.keby si chcela kontakt dam ti,treba sa objednat skor,lebo maju dost a da sa aj v nedelu 🙂

agnetka,no mne tusim tiez ked sa vymyva farba pri korienkoch je zlta a to som nemavala.behnem do drogerky a nieco pokukam bez amoniaku,lebo to by som farbila moc casto.

mimka29
6. apr 2010

Baby ja som bola u kaderníčky pred Veľkou nocou a normálne mi robila melír. Síce sa predtým opýtala, či chcem, ale nevidím dôvod prečo nie. Aj kaderníčka povedala, že však mi ho nedáva hneď na hlavu, ale až na vlas.

mimka29
6. apr 2010

Keď si kupujete farby bez amoniaku, tak to je v poho.

mimka29
6. apr 2010

macu, tak mi prosím hoď ten kontakt do IP, dík 🙂

maculienka123
6. apr 2010

mimkao:0337425937

silvika
6. apr 2010

baby isto to nevadi, sak moja mam, bola amoniakova lebo ine ani neexistovalo a bola pekne odfarbena ako sa patri na damu a sme vcelku v poriadku 😝

jazmina83
6. apr 2010

No, baby, odhodlala som sa na vážny krok v mojom tehotenstve, odfotila som svoj súdok a hodila sem na koníka 😀 😀 😀

agentkak
6. apr 2010

macu ale ja som rozmyšlala že normalne pojdem kaderničke sa dať zafarbit šak mna to už nebavi takto chcem sa tej žltiny zbaviť.... 😒
zuzi dufam že ten rodičovský bola pozit. info 😉

silvika
6. apr 2010

jeeej jazmi ake pupo, ja som sa tiez fotila ale teda nic moc tam neni vidiet aj ked ja ho tato zvrchu aj ostatni ho vidia na fotke to tak nevidiet

zuzanockamt
6. apr 2010

jazmin ... a tymto svojim vaznym krokom si mi privodila vaznu depku ... ja sa obavam, kde sa to moje dieta schovava ... ty uz mas ake pekne tehu brusko a ja mam len take tucko obycajne ... ja budem fotit vo stvrtok - to budem 17+1 ... chcem fotit kazde 2 tyzdne a naposledy som 15 +1

jazmina83
6. apr 2010

😀 😀 😀 😀 😀 😀 hehe, odteraz ho volám pupo 😀 😀 😀

mimka29
6. apr 2010

jazmin aké peknééééé bruško.
Ja sa fotím každé 2 týždne a doma si tobím taký album o svojom tehu. Tiež som dnes pridala novú fotku.

anarida
autor
6. apr 2010

Ahojte 😵 jazminka krásne bruško 😵 😵 😵 aj ja musím aktualizovať foto 😵 😉
Ako sa máte ? Poriadne vyoblievane , vyšibané ? My sme mali včera veľmi veselo spolu zo susedkou sme čakali na šibačov 😵 potom sme šli na prechádzku aj keď pršalo a bolo chladno s deckami von treba tak som navliekla na baby pršiplášť , čižmičky a šli sme do sveta 😀 😀 som sa na nich nasmiala 😵
Inak Simonkin bráško súťaži tiež v jednej súťaži tak ak máte chuť sa pobaviť na fotke stačí ak otvoríte link :
http://www.mcdonalds-soutez.cz/detail/id/4195/
a môžte mu dať hlas 😉 ďíky 😵

zuzanockamt
6. apr 2010

ja sa o chvilu poberiem na nakupy, chcem nejake tehu gate a idem teraz, kym mam cas, lebo potom zase len do prace a domov 😝 ... a este sestrinmu malemu chcem cosi pokupit, ked uz budeme mat po nom celu vybavu a sestra nic za to nechce, tak sa mu snazim aspon takto nieco vratit
a foto, to je sestrin vlanajsi septembrovy branko ... 10.4. bude mat 7 mesiacov 🙂

maculienka123
6. apr 2010

jazmin,mimkao,pekne bruska mate,veru velke,nemate nejake prdince 🙂

zuzi a co si myslis,co to bude?mozno bude dievcatko,ked mas mensie brusko 🙂

agentka,normalne rozmyslam aj ja veru,ja som sa nefarbila u kadernicky velmi dlho.financne sa to oplati doma ale ked nenajdem peknu farbu dnes,tak pojdem sa objednat.

maculienka123
6. apr 2010

zuzi,juj krasny chlapcek 🙂 🙂 🙂 🙂

agentkak
6. apr 2010

jazmi pekné bruš máš 🙂 🙂
zuzi tak držím palec, malý je podarený už aby sme aj my takých mali doma 😀 😀
anaridka ahoj moja 😵