icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

maculienka123
6. apr 2010

potvorka a kam ides na to 3D?lebo ja idem tiez 9.5 do HC

zuzanockamt
6. apr 2010

ja som sa pred chvilou objednala na to morfologicke sono ... idem na buduci stredu, takze uz budeme vediet, co to je snad 🙂

andullinka
6. apr 2010

Ahojte kocky, mam otazku - tie co mate uz v tehu knizke zapisane vysledky AFP testov, tak viete aka by mala byt optimalna hodnota MS-AFP a estriolu??

maculienka123
6. apr 2010

zuzi super tak zase sa mas na co tesit,ja sa tesim idem vo stvrtok teraz 🙂

andu,nemam sajnu,lebo od vysledkov,co som si volala,som nebola na poradni,tak mi este nestihli zapisat

andullinka
6. apr 2010

No ja som bola dnes v poradni a nejake hodnoty mi tam zapisala , ale netusim ake by mali byt optimalne. Akurat povedala ze vysledky mam super 🙂
NO a dali mi termin na morfologicky ultrazvuk 19.4. a objednala som sa aj na 3D na 10.5. 😉
Macu, tusim sme akurat v polovici 😀 , mame rovnaky termin porodu 😎

mywiel
6. apr 2010

Holky pomozete mi niekde v albume som videla ze ktory tyzden tehu je tolky mesiac tehu a uz to neviem najst... 😒

zuzanockamt
6. apr 2010

mywiel ... aj ja mam v albume tu tabulku

maculienka123
6. apr 2010

andu,tusim ano ja idem na morfo tento stvrtok a na 3D 9.5.,to sme na rovnako skoro 🙂

andullinka
6. apr 2010

No tak to by si uz vo stvrtok mohla aj vediet, co cakate. Som zvedava, ci sa vam male ukaze.
Daj potom vediet ake hodnoty ti zapisali do tych AFP vysledkov...

potvorka88
6. apr 2010

Macu idem k Dr. Brestanskemu

mywiel
6. apr 2010

Dik Zuzi 😉

helka101
6. apr 2010

Ahojte kočky, aj ja som bola dnes na odbery kvôli tym Tripple testom 😉 tak som dopichana 😔 schudla som dalšieho 0.5kg tak ma sestrička potešila, že možno ma dr. pošle do nemocky, ked to poviem v poradni, ale vraj svojím spôsobom je to pre prve mesiace normalne, no pre 16tt 😕 Dohadovali sme sa aj za sono, ale vraj termín mi da až po dalšej poradni, teda po 26.4. tak sa načakame 🙄 a s manželom zvažujeme teda aj to 3D 🙂 lebo ako som mu vysvetlila, ak by niečo babätku bolo, tak sa mu da pomôcť,rovno pri pôrode, aby sme potom nemali vyčitky, že sme dotoho nešli, darmo že pri malom som nanom nebola 😒 ale vtedy to nebol taky hit 😀

aky ste mali dnes dník? čítali ste novy čas? bol tam članok o našom gynekologi, čo zomrel v Tatrach 😔

zuzanockamt
6. apr 2010

helka ... a to by ta poslal do nemocky kvoli tej hmotnosti? ... a kolko si uz schudla celkovo od zaciatku tehu?

samasa
6. apr 2010

helka mna kôli tomu preradila do rizikovaj poradne.... ☹

helka101
6. apr 2010

Noo dokopy ked som to ratala, tak do 2kg, ale sestrička spomínala že nie ani tak skrz tej hmotnosti, ale som spomínala, že ked sa najem, tak mi pride hned nevolno a je mi ťažko aj dva - tri dni, že do seba neviem nič dostať, okrem možno vody a suchého chleba 😒 Aj v noci z nedela na pondelok, mi bolo velmi zle.. nespala som poraidne , hlava sa mi točila.. proste mimo som bola.. ☹ neviem kedy to skonči, dnes som ledva došla ku doktorovi na odbery 😔

helka101
6. apr 2010

Sami, ja len dufam, že sa to už konečne stratí a začnem si užívať tehu.. 🙂 lebo dokopy som zatial taka "zničena" že si ho ani neužívam.. nevladzem sa venovať ani malemu.. lebo fakt som taka slaba.. 😒 možno je to len prechodne.. no dufam, že sa to upraví, lebo pri malom som bola cele tehu fit

samasa
6. apr 2010

no dufam že ti skoro prejde... je to nanič, ked ti domka vrieska ešte jeden poklad a ty nevládzeš 😝
inak pridala som si brušeno k fotkám 😀 a nevyzerá že by som schudla že 🙄

helka101
6. apr 2010

Sami, tak to maš pekne bruško na 17tt. aspon vidno že sa vam dari.. si kukni moje, ja akoby som bola dakedy na začiatku.. no sice ajpri malom mi vyhuplo až po 20tt tak riadne 😉 ale aj tak si idem na buduci tyžden pozreť nejake gatuure, lebo čo mam ma tlačia na spodok bruška 😎
Kolko si zatial teda pribrala?

zuzanockamt
6. apr 2010

sam, helka ... obidve mate pekne bruska 🙂

helka101
6. apr 2010

Zuzi ale tebe tiež už pekne vykukuje.. 😉

zuzanockamt
6. apr 2010

helka ... ved konecne ... ale ja ho mam take skor hore nejako vypucene ... inak dnes zacinam 5-ty mesiac ... poriadne to leti

samasa
6. apr 2010

jej zlatinká tak až teraz 😉
helka ja som mala už aj pri malom také bruchálo AKO svet...
heli ja som doterz schudla 3 kilá skoro 😕
ja som si už zadovážila ale ešte ich nenosím ale od zajtra začnem 😀

mimka29
6. apr 2010

Dnes sa tu nejako rozbehlo fotenie brušiek 😀 Fakt ho máme každá iné. Ja som pribrala podľa mojej váhy doma 2 kg, ale uvidím zajtra v poradni, koľko ukáže váha u lekárky.
Za chvíločku ide ordinácia, tak pôjdem pozerať.

samasa
6. apr 2010

mimi ja som aj veru zvažovala či ho sem dat, či nie... ked vidím že máte všetky také chutnučké brušenká a ten moj parník sa tu vyvalil 😵 No ale čo už- už ho aj tak neskryjem, len aby sme boli zdraví 😀

janica81
6. apr 2010

jeeej Samasa pekné bruško... 🙂)) to uz asi okolie vie ze cakate 🙂)) 😉

potvorka88
6. apr 2010

vy mate vsetky take chutne brusenka a ja take neforemne nieco 😅

janica81
6. apr 2010

jaj potvorka... 🙂)) si ešte moje nevidela.... toto sú same ukazkove bruska... a moj sud ... nemam ale doma teraz fotak...ale ked ho pridam tak to teda bude...

samasa
6. apr 2010

jani a to nieje všetko ! - moja suseda mi už povedala- jaj to bude dievka- asi má ultrazvuk v zraku 😀 😀 😀 ja neviem prečo strácam čas u dokiho 😀

janica81
6. apr 2010

no pekne vidis....niekedy sa staci pozriet a hned vidno co to 🙂

zuzanockamt
6. apr 2010

sam ... no ja mam taku vesticu doma - MM 😀 ... on mi predpovedal tehu hned po sexe 23.12., tak len cakam ci sa aj ta dalsia predpoved splni 😀