icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

rhodosbb
14. apr 2010

ahojte tehulky 🙂 medzi vami som uz strasne davno nebola a ked som sem teraz prisla, tam pozeram, ze je tu strasne vela novych tehuliek, co sa velmi tesim, musim si medzi vami urobit prehlad, lebo som ho za taky dlhy cas uz stratila 😀

dufam, ze ste vsetky v poriadku a ze sa citite dobre, mne dnes sestricka dala kontakt na tehotensku jogu, tak sa tam idem hned prihlasit a tesim sa ako si trochu rozhybem kosti 🙂

prave som prisla zo sona, vsetko je ok, dnes som 19+2tt a znovu mi doktor potvrdil, ze vidi dievcatko, takze vyzera to na Laru a aspon viem, ake vecicky mozem nakupovat🙂

citam, ze preberate kociky 🙂 mne sa zapacil kocik Joolz, nemate s nim niektora skusenost?

andelik8
14. apr 2010

no ak bol ten kocik pouzivany naozaj iba mesiac, tak je to zanho vyborna cena... videla som ho nazivo v BA a zalubila som sa 😀

mywiel
14. apr 2010

No ja uz kociky nekupujem mam 4 z toho dva golface takze mam vystarane, ale moj High trek milujem. 🙂 😉

mywiel
14. apr 2010

Poki ten Chicco kocik ma kamoska a ta vanicka nan je hrozne tazka mne sa nezdal az taky prakticky. 😅

poki10
14. apr 2010

tak vam teda dakujem za rady, kocky 😉 snad nieco spolu vyhutame 😀

jazmina83
14. apr 2010

poki, najlepsie je tie kociky si ist osobne kuknut ,vyskusat a potom hladat take na nete za lepsiu cenu 😉

jazmina83
14. apr 2010

Ahoj Rhodos 🙂 gratulujem teda k dievčatku Lare

jazmina83
14. apr 2010

Ja som uplnou nahodou nasla kočík, ktory sa mi zapačil v nak. centre MAX, farba S07, a cena s autosedačkou a športovou častou je dobra, kolesa vyborne, nepozna ho niektora z vas 🙂 ?

http://www.e-kociky.sk/?89,bexa-b4

zuzanockamt
14. apr 2010

Ahojte 🙂

tak sme doma od lekara ... vsetko by malo byt OK ... som uz vraj 18 tt + 6 d, ale podla poslednej MS 18 tt + 0 d ... takze termin mam teraz 9.9. ... a je to chlapcek ... presne ako som to tusila 🙂

lencyca
14. apr 2010

Caute maminky.
uz dlhsie sa chcem k Vam pridat.som v 17tyz.,termin mam 22.9.Doma mam 10roc.Mateja.este stale mi byva zle,dufam,ze to uz prejde.aj ja chodim v noci 2x na wcko.po matkovi som dala vsetky veci prec,druhe sme neplanovali,koli byvaniu,ale teraz som velmi rada,bude tam sice vacsi vekovy rozdiel,ale nevadi.aj ja uz pozeram po nejakom kociku.este nevieme co to bude,ale prijala by som dievcatko,aj manzel,ale je to jedno,len nech je to zdravucke.na buduci tyzden si mam zavolat na vysledky.

jazmina83
14. apr 2010

Zuzi gratulujem ti k chlapčekovi 😵 , len tak dalej babulky, zatial chlapci vyhravaju

Vitaj lencyca, prajem ti krasne tehulkovanie 😵

zuzanockamt
14. apr 2010

dakujem 🙂 😵

lencyca
14. apr 2010

dakujem jazmina,uz vas citam dlho,super sa tu odreagujem

agentkak
14. apr 2010

jjeeeeeeeeeej zuziiiiiiiiiii gratulujeeeeem 😉 😀 😵 tedaaa a čo mangel na to ??

zuzanockamt
14. apr 2010

no MM je rad a spokojny, bol aj dnu u dokiho, vsetko kukal, dala som do albumu foto 🙂

agentkak
14. apr 2010

jeeejoo a to si bola na 3Dčku?

helka101
14. apr 2010

ahojte kočky... 😉 to vas bude makačka dočítať 😀

my sme dnes stravili den nakupovaním, som lizla gatuure, a košelu, a zajtra pokračujem 😀

Zuzi gratulujem k chlapčekovi... 😎 suppper 😀

zuzanockamt
14. apr 2010

agentka ... nie nebola som na 3D, ale robil zopar zaberov aj 3D, aby som mala peknu a foto a ma hlavu hlboko v panve, tak sa mu zle zobrazovala na 2D

agentkak
14. apr 2010

lebo ta fotka je ako z 3D kráásne a si videla aj pipika či doki ti povedal 😅 ? aj sa hmyril drobec? 😀

čav heluš ty nakupna maniačka 😀

zuzanockamt
14. apr 2010

agentka ... tato je z 3D, lebo potreboval vidiet doktor hlavu poriadne ... pipika som videla ... ale musel mi doki ukazat 😅 ... aj MM bol so mnou 😵

agentkak
14. apr 2010

je tak super...asi to bol pradny pocit čo ? 🙂 mangel sa ako tvaril ? 😅

mimka29
14. apr 2010

Ahojte babule 🙂
tak tu sa zase preberajú kočiare 😕 to sa mi páči 🙂

jazmin na ten posledný kočiar šo si sem dala, som už naďabila aj ja a tiež sa mi veľmi páči.

zuzanockamt
14. apr 2010

agentka ... nevidela som na MM, lebo bol za mnou, ale potom som videla, ked sme isli od lekara, ze je mimo z toho 😅 ... hned volal rodicom ... a ked sme isli domov, tak odbocil o ulicu skor 😀 ... co bol taky roztrzity 😀

jazmina83
14. apr 2010

Wooow, Agentka nam sem nahodila aku sexi fotku 😎 kočka jedna

Mimka, prečitala som si nanho tu na konikovi recenzie a nejako mu nič nevyčitali 😵 a cena je super

mimka29
14. apr 2010

zizi gratulujem k chlapčekovi 😉 Aj ja cem 😀

jazmin tak to si ma potešila, lebo sa mi fakt páči aj kočiar aj cena.

andelik8
14. apr 2010
mimka29
14. apr 2010

andelik pekný, len nevidne poriadne aké má kolesá a dosť drahý, keď je už z druhej ruky.
Byba a vy kedy mienite vážne kupovať kočiar. Keď sa vám nejaký šikne, tak aj teraz, alebo budete kvôli povere čakať až do nejakého 8 mesiaca?

jazmina83
14. apr 2010

Andelik, cena za ten Jane je super, ale co tie kolieska? To su umele? 😒

andelik8
14. apr 2010

lenze novy stoji raz tolko... a ak ma byt po jednom dietati slusne zachovaly, tak v tom nevidim problem...
kolieska neviem, ja to z fotky nerozoznam. asi sa spytam 🙂

mimka29
14. apr 2010

jaj, tak potom cena zodpovedá, keď ja sa ešte vôbec nevyznám v tých značkách kočiarov 😒