♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
A bruško maš inak aké? lebo inu fotku okrem svadobnej nevidim 😅 inak si kočka..na tej svadobnej 😎
jej Dakujem...
mam fotak k.o....ale chystam sa kupit si.... a odfotim... 🙂
😎 budeme cakat
Inak to uz co je, mne vysla POKUTA 120€ 😀 😀 😀 to co som za sväticu???? 😀
holky, ako sa vola ta nasa skupina na FB? rada by som sa aj ja pridala 😉
september 2010
myslím..
Septembrovky 2010 na FB 🙂
dakujem, uz som tam 🙂
Nejako je to tam vymrete na tej stranke 😀 su tam nejake nove tvaricky, ale podla originalnych mien sa tazko spoznaju babulky z MK
jeeej Andelik, ty sa voláš ako ja 😀 😀 😀
jazminulik, ja sa tak uz na zajtra tesim ze nemozem spat, tak som zas tu 🙂 a ja mam tiez to brusko ako keby tam dve boli 😨 rozmyslam ze tu foto radsej z fotoblogu dam prec, sak som jak velrybka 😖
Alebo ty sa volas ako ja 😉 😀
zuzi prestan!!! dostaneš na holu!!! 😎
tak tejto ulohy by sa urcite zhostil mm 😀 odkazem... 😉
no vidíš- hned ta má kto naplácat 😀
ten moj chudáčik je v nemocke- zajtra ho operujú ☹
a co to preco mas polovicku v nemocke? ☹
dva roky do zadu mal nehodu na motorke- skoro smrtelnu. Prežil ale má v sebe asi 30 šrobov a tak mu zajtra jeden vytahujú zo stehennej kosti. V nedelu cestujem aj ja do prahy za ním... mám ešte v piatok skúšku tak som musela ostat... No už aby to bolo za nami 😀 a dobre to dopadlo 🙂
Zuzi, idem sem pridat svoj od zajtra 20tt kotol, nech sa necitis taka opustena velrybka moja, hehe ved mame krasne bruška, tak ich len vytrčajme 😎
Sami, a co je s tvojim drahym?
juuuj, tak moc moc drzim palce 😉 a tu prahu som uz par krat postrehla...vy tam zijete?
veronka no daj!!! Schválne!!! Ale máš pravdu v septembri nám bude za nimi smutno 😉
jeeeej veronicka si zlata ze tu nebudem sama, len neviem ci ma tromfnes. som zvedava 🙂
ANO KUPILI SME tam v jeseni byt..
ozik jazminka, tak ma napadlo ze ked teda rada kreslis, ze by si mohla vymysliet nejaky profilovy obrazok pre septembrovky 2010 na fcb, co ty na to?
wow a ako sa ti tam zije? a kde budes rodit? mozno si to tu uz pisala, ale nie som v obraze 😅
žIJE SA TAM DOBRE- VšETKO BLíZKO... no ja som žila na dedine cca2000 obyvatelov tak je to docela zmena... 😅
A rodit budem asi tu v čadci... muž si netrúfa ostat s malým sám týžden... a vlastne aj škola bude ... no skušky- posledný rok... zvažujem prestup na pražsku vš ale to je ešte vo hviezdach
wow, tak tomu sa hovori zmena 🙂 ja by som si asi netrufla, ja radsej nase male mesto 😀 ale super, ze sa ti tam paci.
jazminka fotis fotiis?
Sudok je vo fotoalbume 😀 😀 😀
Veronika ale nie zo zadu 😀
jazmin ... aj ty mas uz fajnove brusko 🙂
jazmin, uz komentujem pozri fotoblog 😉 tesim sa 😀

Jani, mozno mali len pokazenu vahu 😀