♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
andzi ... celkom pekne ... len fakt drahe, tolko by som za kocik nedala ... max.400 - 500€, aj to je dost ... a mne sa trojkolka nepaci az tak moc
zuzanocka,praveze som mala velke problemy s lekarkou tu,ale teraz ked ma videli v nemocnici na oddeleni a prikazali pokoj na lozku alebo hospitalizacia,tak sa asi zlakla,lebo mi odignorovala bolesti dobre dlho a neposlala ma gynekologovi.
andelik, ale aj Concord je drahý. Lacné sú len poľské kočíky.
zuzanocka, ja viem, je drahý, ale sú aj o dosť drahšie kočíky. Za 400 € ale asi značkový kočík trojkombináciu nekúpiš.
concord z 2009 uz ide cenovo dole. komplet sa da kupit uz aj za 600 (akurat len v modrej som ho nasla za taku cenu) a tam velky rozdiel medzi 2010 a 2009 nie je.
andzi ... my budeme mat polsky, ale na ten cas, co v nom bude, to staci
estterka ... moja tiez taka bola, tiez jej nic nevadilo a nejako ju neohurila ani sprava z nemocky
No ja som investovala ale to uz bude na tri deticky tak to aj beriem, ze musi nieco vydrzat nieze sa mi po prvom dietati vyhega a rozpadne. 😉
my sme kupili nas za nejakych 570 Eur. Ono niekedy staci hladat spravne obchody.....lebo tie mega shopy si tam hadzu take brutalne ceny....ze katastrofa.
Concord je vynikajúci kočík, budeš určite spokojná. Je každého vec, aký kočík si pre dieťa kúpi, ale my budeme veľa s bábom cestovať autom, takže sme stavili v prvom rade na bezpečnosť.
zuzanockamt....tak si pozri stranku soi, lebo nejake polske kociky nezodpovedali bezpecnosti pre deti...tam by to malo byt napisane ze konkretne ktore.
ale 570 iba za hlboky, nie?
Setrite sa nech ste v poriadku, ja to ale tiez nedokazem s tym stahovanim mam tolko napadov, ako co uz zariadim, vymalujem, no uvidime pomalicky kazdy den nieco spravim aspon sa nebudem nudit. 😅
jej, beriem spat... som si vas pomylila, uz neviem komu odpovedam 🙂
iron ... tento kocik, co budeme mat ma odskusany moja sestra na malom a v poho ... jedina nevyhoda je, ze je tazky, ale to sa zvladne ... MM bude trenovat 😀
andzi...ak budete moct cestovat s babom... 🙂 Lebo ked budes mat take ako ja, tak sa s cestovanim rozlucis min. na rok..... 😀
zuzanockomt...ved pokial byvas tam kde je vytah a nechodievas mhd, tak tazky kocik je ok. Ja som potrebovala taky aby mi vosiel do auta, mal nastrkovatelnu autosedacku na konstrukciu.....ale aj tak sme teraz kupili golfac, lebo mi to da zabrat. Golfac ma nejakych 6 kil. Ten velky kocik ma 12 kil...plus 9kg dieta...fu.
andelik.....trojkombinacia...ale pred rokom, teraz su ceny vyssie stoji nejakych 770 Eur....ale v obchodoch sa da dohodnut.
Moja v aute od malicka vzdy spala a kamoskina presny opak ta revala o dusu co len ked niekam isli 10 min. autom.... 😅 😕
iron ... vytah nemam, ale kocik bude dole zamknuty a byvam v centre, takze MHD nepotrebujem a ked sa niekam pojde, tak autom, cize v poho 🙂
mywiel.....no moja reve o dusu v aute...nechce byt v autosedacke, nepomozeme si...necestujeme. Este tak hodinku max. vydrzi a koniec.
A my sa budeme stahovat ked budem v nejakom osmom mesiaci....sa tesim, budem pekne vsetko balit....a pomalicky sa premiestnovat.
Nevieme co to bude nechce sa kukazat 🙂 zatial babo volame bublinka 🙂 lebo tie pohyby su ako praskanie bubliniek v brusku xi
booooze ste toho popisali sak som bola len na obede 🙂
a take tie hlboke kociky uz nie su moderne?ja som o takom tajne snivala..
iron, nestraš, my budeme musieť vea cestovať autom, lebo bývame na dedine a všetko máme v meste, lekára, obchody, všetko. Tak v prvom rade volím bezpečnosť dieťaťa, ktorú mi poľský kočík neponúkne. Niekde sa tá cena prejaviť musí.
baby ani nehovorte, aj nas caka stahovanie, ale dufam ze v juni to bude realne
andzi ak mas presnu predstavu aky kocik len chces lacnejsie staci si najst na internete kde najblizsie ho dostanes v cechach alebo v Polsku, Rakusku. Teda neviem kde byvas ale z BA je to sup sup. 🙂
estterka ... nepozeraj na to, co je alebo nie je moderne, ale na to, co sa paci tebe 😉
andzi...no u nas to bolo takto...ked bola uplne malinka, tak sa dalo, lebo aj tak stale spinkala ale potom sme cestovali len ked mala spat....aj to som ju davala dva dni dokopy, lebo mala naburany rezim. Teraz necestujeme aspon tri mesiace urcite. Buduci vikend ideme prec, tak ideme skusit cestovat v noci, uz teraz sa toho desim.
Inak v ramci mesta mi vydrzi, ked idem do obchodu alebo k lekarke....som z BA, takze tu vsade chodim autom, takze hadam aj tvoje babo vydrzi.
ALe mojej znamej vydrzi kludne tri hodky v aute, vyberu, pohraju, a idu dalej...ja mozem len snivat.
Ked nahodou pojdeme na dovolenku,jedine lietadlom.....lebo inak si hodim maslu.
nam Misinko nastastie cestu autom zvlada velmi dobre, je to velky cestovatel 🙂
ked bol malicky tak celu cestu prespal, cele 3 - 4 hodky, zobudil sa iba na papanie a prebalovanie a teraz ked je uz vacsi, tak uz kuka von oknom a sleduje aj cestu 🙂
ja dufam, ze nase babo bude spinkat v aute lebo cestujeme vkuseeee 🙂

ten jane je pridrahy.. a ani farbu by som si asi nevedela vybrat z tychto 🙂
zuzuz, ja som priamo z PK... sidlisko Juh (takmer)