icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

sonelka
28. apr 2010

ja sa natieram tiež každý večer, a to olejom WELEDA. tak sa to tuším volá, je to na strie. Ale ja už ichmám, a to som nebola ani tehotná. Takže ima neobídu ani teraz v tehu, mám na to nábeh 😠

ivanulienka81
28. apr 2010

pri Miskovi som sa natierala kazde rano Vichy na strie natierala som len brusko a prsia a vecer som sa natierala riadnou Niveou v tom modrom kelimku a ponatierala som sa od hlavy az po paty, nie nemam strie ziadne na brusku a tak, jedina na prsiach trocha, ale to ani nevidno, len ja viem
teraz uz len vecer natieram, nestiham rano, ale mozno ked bude vacsie brusko tak budem aj rano, alebo obmenim krem

andzi
28. apr 2010

Baby, nechcete teda písať do tej súkromnej témy? Mám ju zrušiť? Škoda.

lucinka83
28. apr 2010

strie mam aj ja este z puberty na stehnach a zadku :( tak cakam, ci sa mi podari uspesne prezit bez nich tehu 🙂 ked nie, babatko za to stoji🙂)))) tej olej Weleda je z lekarne? Nie si potom velmi mastna?

lucinka83
28. apr 2010

Tato postielka sa nam velmi paci🙂 a toto vajicko sme si vcera priniesli z BA spod ruky od jednej velmi milej baby, mam z nej velku radost🙂))

sonelka
28. apr 2010

luci, kúpila som ho v DM drogerie, má takú zvláštnu vôňu, a olej sa mi vstrebe, takže to je dobré 😉

sonelka
28. apr 2010

Luci, ved nad touto postielkou rozmýšlam aj ja, je úplne super, aj sa mi bude hodiť k nábytku, len rozmýšlam kto mi na ňu primontuje kolieska, lebo ja ju chcem také pohyblivú 😀

andzi
28. apr 2010

lucinka, čo stálo to vajíčko?

lucinka83
28. apr 2010

tak si ho kuknem, ked budem najblizsie v DM, ja zatial Dove telove mlieko, nieco z Avonu aj Oriflamu na strie, tie, co mam na stehnach, a teda ich dost bolo vidiet sa mi zda, ze vyrazne zbledli od toho Oriflame-u, mozno sa mi len zda🙂

lucinka83
28. apr 2010

Aj podla mna je ta postielka skvela, videla som ju aj nazivo, nam sa sice az tak velmi nehodi, mame spalnu bleducku brezu, ale nevadi🙂)) velmi sa mi paci🙂
Vajicko je Peg perego, je po dvoch detickach, ale fakt uplne ako nove, nic na nom nevidiet, nasla som ho tu na MK, ta baba je uplne skvele ziena, mala ho tu za 30, ale sama ponukla, ze nam ho da za 20, boli sme si prenho vcera 🙂 dokonca nam pribalila kopu veci/dokonca aj interaktivnu deku Chicco/, malokrat clovek stretne takych ludi!

andzi
28. apr 2010

lucinka, dobrá kúpa!

ivanulienka81
28. apr 2010

no veru dobra kupa, nasa interaktivna deka s hrazdickami stala 60eur 😅
my postielku nebudeme kupovat, lebo miskovi kupime uz taku postel pre vacsie deticky s takou ohradkou vid. priloha aby nespadol a surodencek zdedi postielku 😀

lucinka83
28. apr 2010

aka krasna postel!!!

silvika
28. apr 2010

wau ivi odkial mas postielku ? som taku este nevidela

mywiel
28. apr 2010

iva krasna postel ja by som tiez chcela nieco takéto pre malu za 6 mesiacov videla som v Ikei tiez so zabranou.

jazmina83
28. apr 2010

Ivi, to brusko, co si pridala ti vazne velmi vyskocilo a ako pisu babulky, obtiahnute tricko a sup vonku. 😵

hobit
28. apr 2010

no aj ja mam aj to z Avonu a Oriflamu, tak hadam ked sa vsetko skombinuje tak to daco pomoze, aj ked mojej segre ostali hrozne strie tak asi dopadnem tak isto ☹ ....ta postielka sa paci aj mne...a Ivi to brusko ti krasne vykocilo 😉

ivanulienka81
28. apr 2010

na nete ju nasiel muz, teda viac ich nasiel ale tato je naj, ja som sa do nej tiez zahladela, je z masivu, ma ulozny priestor a tu ohradku ma taku dlhsiu, co miskovi akrobatovi treba aby naspadol
diky babule, akurat sa maly zobudil, ideme papat a potom vonka a aj brusko teda povytrcam trocha 😅

helka101
28. apr 2010

Ahojte kočky... 😉
rozoberali ste to tu stou obručkou, to veštenie, takže maleho mi potvrdila, a druhe vraj dievčatko... 😎 tak som zvedava 😀
Ja ostavam tiež v tejto teme, nechce sa mi sledovať dve naraz a písať do obchod, neviem či by sa v tom potom vyznala 😀 😅
Čo dnes mate na plane? Včera hlasili, super krasne počasie a slnečno, teplo...no kde to je.... 😠

silvika
28. apr 2010

u nas je dobrucke pocasie, jaaa sa nestazujem, co ma viacej je spln mesiaca a sa budievam kazdu noc odkedy sa doplna mesiac az kym to neskonci a to len dufam, ze sa uz budit nebudem, lebo iste to nie je

estterka
28. apr 2010

tak bre ranko aj tu 🙂
poki,co ta znosili,ze nepriberas? a vsak dolezite,ze krpec pribera,ty nemusis zatial..

a aj tu sa da kupit ten olej z weledy proti striam,kombinujem ho s kremom,len by som sa mala natierat viac pravidelne asi..

ah jaj,mne tu znami poradili,ze si postielku mam z domu priniest,ze tu taku dobru nezozeniem..mame tu na vedlajsom ostrove ikeu,tak tam som ja povodne chcela kupit,lebo neviem,z nemecka si chcem kocik doniest a k tomu este aj postielku ked budem prepravovat,tak neviem co mi povedia na letisku..

estterka
28. apr 2010

vsetky tu mate take krasne bruska.. 🙂

helka101
28. apr 2010

Silvi u nas je pod mrakom... 😔 už nech začne riadne leto... toto počaise ma depta a dava mi zabrať čo sa tyka môjho stavu dokym sa zase ustali... 😠
Poobede ideme k našim, mamča mi musí vyžehliť vlasy a k večeru mi pride kamoška doložiť nechty aj ked uvažujem, že si kupim vlastnu sadu a budem si to robiť sama... 😅 lebo takto mm skrachuje.. 😀

poki10
28. apr 2010

aaale ester, pribrala som, len mojej mame sa zda malo. nejako nevladzem zjest tolko, co predtym. drobec ma vahu v poriadku...som zvedava, na dalsiu kontrolu 🙂

estterka
28. apr 2010

poki,ja si myslim a verim tomu,ze tolko kolko drobec potrebuje si vypyta aj..nie?

poki10
28. apr 2010

aj ja si myslim. na co sa prezierat. inak mam niekedy pocit, ze mi tlaci uz aj na zaludok, tak ho mam nejaky svrknuty ☹
ja by som sa taaak rada najedla, ale ked nevladzem, tak sa nezabijem.

kuriatko84
28. apr 2010

ahojte
tak sa hlasim, dala som si pauzu v uceni lebo male zacalo nejak kopat asi je hladne 😀 ideme sa napapat. U nas je krasne slnecno ja som od rana na balkone v plavkach, ale nie na priamom slnku nechcem sa hned spalit.
ked sa vrati mm s prace tak ideme do obchodov chcem si kupit nejake pohodlne letne slapky alebo sandale...
baby co budete mat stanice je vhodne keby som isla na statnice v 3/4 nohaviciach, bo som si kupila take pekne bezove tehu 3/4 nohavice a som rozmyslala ze by som si ich dala aj na statnice, ci musi byt sukna?

andzi
28. apr 2010

Baby, čo to je aký trik s tou obrúčkou?

zuzanockamt
28. apr 2010

kuriatko ... podla mna mozes aj v nohaviciach ... hodis na seba nejaky vyraznejsi vrsok a mozes ist ... ja som tiez na ziadnych statniciach suknu nemala

estterka
28. apr 2010

no zaludok sa az neviem kam hore posuva pocas tehotenstva,mna ani nie zaludok bolel,ale tazko sa mi dychalo jednu dobu,urcite preto,ze sa to tam premiestnuje. ale tak papaj viacejkrat a menej. a tu lekar povedal,ze moje dieta si vzdy najde to co potrebuje,ked mu nieco v potrave chyba,tak si to "ukradne" z mojho tela a preto je dolezite zdravo jest,aby sme na to my nedoplatili..