icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

zuzanockamt
28. apr 2010

ivi ... zatial to neberiem nijako ... uvidim, co pride po porode ... ale urcite by som rada aspon toho pol roka ... aj vcera som niekde pocula, ze dlhsie kojit uz potom nejaky vyznam nema ... zariadim sa podla situacie

estterka
28. apr 2010

poki ja fungujem len na tajomstve,mala by som si ho pozriet cim skor opat,lebo som zacala byt negativna..lebo ja ked to pouzivam,tak je vsetko tak ako si zelam..a vsetky problemy pocas tehu su tiez z mojej hlavy a stresu 😒 ..len mi to tak napadlo pritom,ako sme sa o kojeni bavil,ze treba mysliet pozitivne.. 😅

jazmin,ja by som tiez nevedela 😀

ivanulienka81
28. apr 2010

jazmin, ja som sa dnes vybrala na nakupy bez penazenky a vsetkeho co k tomu treba 😅

jazmina83
28. apr 2010

😀 😀 😀 chuda Ivi a prisla si na to uz pri pokladni ci skor? 😀

ladywitch26
28. apr 2010

zuzka, moja mama nemala skoro ziadne mlieko, mna kojila dva tyzdne, jednu segru tri mesiace a najmladsiu sa jej podarilo 5 tyzdnov, no a napriek tomu som ja mala tolko mlieka, ze by som mohla kludne dvojicky odchovat . podla mna je to o psychike. a tiez som nemala mlieko hned, to sa vytvara na 2- 5 den po porode.

inak k tym odsavackam, ja tiez len rucnu aventku a som maximalne spokojna. ale na sr za to nenormalne prachy pytaju. tu sa da kupit v pohode za 30€ a elektricka za 90€

sterilizator by som nekupovala, v tescu som minuly rok kupila taky box do mikrovlnky, vleje sa tam dva deci vody, zmestia sa tam bud dve vacsie alebo tri male flasky od aventu aj s cumlikmi a za 5 minut to vysterilizuje parou. efekt rovnaky, akurat ze toto stalo 3€

ivanulienka81
28. apr 2010

nastastie som isla este do bankomatu, lebo som sa chystala do jedneho obchodiku ked karty neberu a vtedy som zistila, ze ja vlastne nic nemam

estterka
28. apr 2010

strasne som nenazrata dnes,odkedy som sa zobudila,stale nieco jem 😀

miriatko81
28. apr 2010

ahojte dievcata!
vy tu teda dnes riesite tazke temy.... 🙂

mate niektora skusenost s objednavanim z portalu pampy?
http://www.pampyshop.com/katalog.php?strana=2&t...

a k tej knihe tajomstvo...je to fajn citanie a je dobre ze je to taky vycuc z viacej clankov,knih...
velmi fajn knihy o pozitivnom mysleni su aj z edicie miluj svoj zivot

ja som teraz zacala citat knihu o rozhovoroch s babatkom v brusku. Vraj je to velmi dolezite,lebo uz v tomto obdobi sa buduje vztah a vychova... 😉 🙂

miriatko81
28. apr 2010

estterka..to poznam ja mavam take kyselinove zranie len obcas,ale stoji to zato... 😀

estterka
28. apr 2010

miriatko,ja som len chcela,ze tajomstvo u mna funguje na 100 ked myslim pozitivne..poznam to aj z inych zdrojov,ale kedze toto mam aj ako film,tak si to zvyknem pustit,ked mi je "blbo" a pomaha🙂

miriatko81
28. apr 2010

teraz tak surfujem na nete a aj toto je celkom zaujimavy portal este z lepsimi cenami... 🙂

ako tak pozeram,tak uz mate niektore kupene aj postielky. A tie co sa len chystate kupovat, budete niekto kupovat aj kos pre babatko? Ja som citala, ze je to lepsie ako postielka, najma prve mesiace zivota, lebo ma dietatko pocit akoby bolo stale v maternici. Len tie ceny su katastrofalne...hm ☹

miriatko81
28. apr 2010

estterka...to plne chapem...kazdy mame to svoje a ja sama ked som totalne vystavena a potrebujem zmenu, tak hladam predovsetkym dobre naladene pozitivne knizky a potom uz viem kam mam usmernit svoju energiu a po par minutach je mi lepsie... a potom uz vsetko vychadza....asi je to o pohode a naladeni cloveka ( aspon u mna to tak funguje ) 🙂

miriatko81
28. apr 2010

no, zabudla som ten portal pridat...asi uz starnem, ked tak zabudam 😝 😅
http://kojenecke-obleceni.eu/zbozi/capacky/?st=...

maculienka123
28. apr 2010

ivi,lambada to su take len ako vrchne podycko bez kostic

maculienka123
28. apr 2010

prepac bodycko

estterka
28. apr 2010

miriatko,tu v spanielsku kupuju na prve tri mesiace len tie "kose" a mna strasili,ze je nebezpecne dat dietatko hned do postielky,ale su tu velmi predrazene tie kose a nemyslim si,ze to budeme kupovat

janica81
28. apr 2010

🙂 caute baby... 🙂

ja kôš pre babo asi mať nebudem...ale kolísku...ešte čo mal manžel ked bol drobec a nic jej nie je... na dva prve mesiace to bude akurat 🙂

potom postielku vyberiem...ale ja chcem vsetko neskor riesit.... nie este teraz....

ale ked s dozviem co budeme mat...urcite si spravim radost nejakymi peknymi kuskami 🙂

miriatko81
28. apr 2010

estterka a nevies do kolko mesiacov su tie kose pre babo vyuzitelne?

zuzanockamt
28. apr 2010

ja budem mat od zaciatku postielku

estterka
28. apr 2010

tu ich pouzivaju na tri mesiace a odovodnuju to tym,ze v postielke novorodenecovi klesne rychlo telesna teplota a preto je lepsi najprv ten "kos" .ale uz mi tu baby napisali,ze sa nic nestane mojmu dietatu,ak ho dam hned do postielky.

ivanulienka81
28. apr 2010

my budeme mat obycajnu postielku a hotovo
ja som mala chvilu obdobie ze chcem babysatku, ale uz ma to preslo 😅
macu, uz viem, no to mas pravdu to je najpohodlnejsie

miriatko81
28. apr 2010

janica81...to ta plne chapem...ja tiez este neviem co to bude, ale mam taku chut nakupovat uz teraz... bojim sa, ze potom toho bude velmi vela co treba kupit a nebudem vediet cia som od tolkej radosti 😉

janica81
28. apr 2010

Miriatko... jasne...aj ja by som uz nakupovala ako besna...najradsej by som uz mala vsetko doma.... ale zase na druhej strane je casu dost.... hned ako sa dozviem co budeme mat startujem pozvolna nakupy 🙂

janica81
28. apr 2010

Baby ja by som tiez asi nekupovala ten kos... tu kolisku vyuzijem mozno...zato ze ju mame.... a nemusime kupovat
🙂

miriatko81
28. apr 2010

ked ja vam to tak vsetko euforicky prezivam a vela veci sa mi paci, tak by som chcela aj to aj to, ale nakoniec to vsetko necham tak a hovorim si, ze to ma este cas a nemusim hned minut peniaze a ani sa rozhodnut. Tak len zvazujem a spekulujem 🙂 🙂

ivanulienka81
28. apr 2010

ten kos sa aj mne paci, ale nejdem don investovat
misko bol od narodenia v postielke a je v pohode

miriatko81
28. apr 2010

janica81.. a kedy to budes vediet co cakate... myslim kedy ides k lekarovi...
ja idem v pondelok 3.5., tak mozno mi uz bude vediet povedat...len sa toho uz neviem dockat... 😵

janica81
28. apr 2010

noooo 🙂 buduci tyzden sa idem objednat na sono v 20tt a ak bude čudo spoluprracovat tak moznos aaj dozviem 🙂 planujem asi v stredu ze by som sla... 🙂 lebo moja dokina nema sono...musim ist inde... ale sa uz tesim...
a odkial si???

si nas tt 🙂 uz citis pohyby??? ja este len sem tam... ak su to vobec nejake pohyby 😅

ladywitch26
28. apr 2010

baby, ak sa bojite, ze babu bude zima v postielke, vsak kupte spaci vak, to je super vec. my mame este aj dnes taky vacsi, lebo sa stale mrvi v postielke a ked sa odkope z periny, tak sa nemusim bat, ze jej bude velka zima, lebo este ju hreje ten vak.
a ten kos je podla mna blbost, vsak mne by to bolo zbytocne, stanka sa narodila 4,2kg, takze do toho kosa by som ju zmestila mozno len mesiac.

miriatko81
28. apr 2010

to ja som mala taku predstavu o kosi, ze ten bude v spalni a postielka v detskej izbe ( kde bude spat babo cez den ), ale teraz ako cita vase nazory, tak som si uz nie celkom ista ci to chcem a najma ci sa mi oplati investovat peniaze do takej srandicky.
Tiez som rozmyslala ako by som to potom vyriesila tu pestunku ci monitor dychu. Sesternica to mala a nevedela si to vynachvalit pri obidvoch detoch. Skoda len, ze to pozicala... teraz si to budem musiet kupit. To urcite viem, ze chcem.Len este rozmyslam nad druhom - typom. ci platnicku pod matrac alebo taku srandicku na plienku... 😒