♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
ladywitch26...to som aj ja pocula s tymi kontrakciami v casovom intervale 5 minut a mam kamosky, ktore tak aj urobili, ale netrvalo to taaaak dlho...
Ja som nastrihnut nechcela a sili ma 45 min. ale bolo to umrtvené cize som nic necitila a mala som vtedu uz celu dobu malu v naruci takze mi bolo jedno co uz mi tam dolu robia. 😀
poki10...no vidis, a to sme podaktore len v 5 mesiaci a stresujeme ...
to ja asi tak, tehotna zena, ked neje ( papa ), tak bud stresuje alebo nakupuje, maximalne tak spi... 😉 😀 😅
Miri alebo zvracia ale to uz je nastastie minulostou... 😉 😀 😝
ja som sa porodu bala, ale teraz to mam nejako cele na haku ... nejako vyjst musi ... snad to prezijem 😅
mywiel...baneboze, to si ani napisat nemala..45minut!!!!!! 😨 ja sa budem modlit, aby som dostala umrtvovacich inekcii aspon 5, aby ma to nebolelo...
miri, a kamoskam sa tiez narodilo viac nez 4kilove dieta? 😀
mywiel, tu sa nenastrihava, len vo velmi vynimocnych pripadoch. a kedze to malej trvalo dost dlho, a doktor poctivo masiroval hradzu, tak nemam ani jazvicku. no sa mi necudujte, ze idem rodit tak skoro po prvom potom... 😀 😀
mywiel, no ako u koho minulostou...niektore este zvraciame, aj ked uz nie kazducky den... 😝
mywiel...neviem ako to bolo u teba, ale mam kamosku, ktora ked porodila, tak az potom bola v strese a sokoch ci bolestiach. popraskali jej vsetky zilky na tvari ako tlacila, a potom prisiel poporodny sok a stale len vracala a triaslo ju, nevedela stat este tyzden na nohach. keby jej muz nepomohol a dula tiez, tak sa z toho ani nespamata.. 😒
miri, ak jej popraskali zilky na tvari, tak z toho, ze nespravne dychala pri tlaceni. ja som bola na predporodnom kurze a tam sme to vsetko rozoberali a fakt to mozem len odporucit. aj sme pozerali video porodu s komentarom porodnej asistentky. ked ma clovek take info, vie aspon zhruba co sa bude diat, tak sa potom uz menej boji. ja som sa porodu nebala, ja som bola naopak rada, ze to uz konecne prislo. prenasala som 8dni a to sa mi tak nenormalne vlieklo, ze ked mi zacali kontrakcie, tak som bola doslova stastna, ze konecne ideme do porodnice. 😀 😀
uz sme tu asi vsetkych odplasili, lebo si piseme len 2, tak ideme zmenit temu...
ja som este tu, ale fotila som si konecne moj obleceny bruch 😀
ja som bola s malou na kratkej prechadzke. no nenormalne ma ustvala. trubelka, stale chce ist inym smerom, ako mame ist, takze ju musim kazdu chvilu brat na ruky. a kedze ma 12kil, tak som aj dost znicena... 😝
tak ma bolieva v posledne dni chrbat, ze az az....aj vy mavate taky problem?
mna okrem podbruska nepobolieva nic
aj mna zacal bolievat strasne chrbat..
Zuzi... stale Ta pobolieva??? mna niekedy len... uz som si to prestala aj vsimat...
Všetky Vás pozdravujem kočky... po dlhšej dobe... 😉
mňa tiež bolievajú kríže... a najmä ľavý klb... 😠
mna podbrusko tiez pobolieva len velmi malo...aj to sa vtedy stale strachujem ci je to preto lebo sa roztahuje maternica alebo je to nieco vaznejsie...
ale ten chrbat je dnes vazne hnusny...asi odchadza niejaka zla energia alebo co... inak si to neviem vysvetlit...
ja som si s krizami uzila viac ako dost na zaciatku tehu
jani ... bolieva ma, ked nieco porobim ... dnes som umyla kupelnu, dlazky a uz to bolo tu znova
ahoj veronika2008,
ja som mavala v 4 mesiaci taky problem s klbom, ze som sa len cudovala co sa to deje. Ako keby ma len cosi pichalo tiez v lavom klbe a potom som aj 2 dni chodit nemohla. Nastastie mi to uz preslo a teraz mam s tym pokoj. Bolo to ale predtym ako som zacala brat magnezium...
mna bolieval chrbat uz aj predtym, ale teraz ma skor boli cela panva.a niekedy az tak, ze mam problem zdvihnut nohu, to sa mi presunie tazisko a koniec. 😖
mna ani nebolia tak krize ako medzi lopatkami a sija...
miri, a co robis v praci? lebo mna tak bolieval klb, kym som bola tehu so stankou. to som ale sedela za pokladnou a ked som sa postavila, tak niekedy ani pohnut, co taka bolest. teraz som na inej sekcii, tam pre zmenu nemam kde sediet, stale musim chodit, tak ma klb neboli vobec. skor ked uz stojim dlhsie, ku koncu smeny, tak ma boli cely "podvozok".
ladywitch26...ja vacsinou sedim, mam sedave zamestanie. Pracujem ako manazerka tak sa vela nenabeham. Ale vela prace si robim aj z domu za pocitacom, takze zase len sedim... asi sa budem musiet nad sebou zamysliet, ale ked stojim, tak mi je zle, tak ja uz neviem...
baby a uzivate aj nejake vitaminy? Mne doktor kazal od zaciatku tehu. Najskor som brala kyselinu listovu + femibion400 a teraz uzivam femibion 800+ magnezium....ale strasne to ide do penazi... ☹
miri ... ja beriem zlezo, v ktorom je aj kys.listova a horcik 3-krat denne a este by som mala aj prothazin 2-krat za den, ale ten neberiem
miri, vidis, tu zasa lekari povedia, ze zena nema uzivat ziadne vitaminy, okrem cistej kyseliny listovej v prvom trimestri a ak sa da, tak aj pred tehu. takze ja neberiem nic. neskor tu meraju akurat hladinu zeleza a ked je nizka, tak vtedy predpisu tabletky, ale inak ked som sa spytala doktorky, ze ci nemam nieco brat, tak len vyvalila oci, ze naco, vsak sa nestravujem jednotvarne, ze vitaminov mam dost.
a to chodenie je dolezite, treba sa hybat, ono to potom dost zavazi aj pri porode. ak nemas vycvicene svaly, tak to pojde horsie, ako ked mas kondicku.
inak to s tymi vitaminmi mi cele pride akurat len ako dobry biznis farmaceutickych spolocnosti. vsak brali nase mamy nejake vitaminy? a co nam chybalo? jedine kyselina listova je klinicky dokazana, ze naozaj je v tehu potrebna, ale inak nic.

baby, co to tu jake krvave a stresujuce temy zas preberate??? uz takto dopredu stresovat v siestom mesiaci....