Snažilkovanie od apríla/dubna 2009
Ahojte, chcela by som začať túto novú tému, pretože sa chceme snažiť od apríla o babatko...a zaujimalo by ma, čo mám ešte za tie dva mesiace spraviť a čo robíte vy, aby ste boli čo najviac fit a pripravené na tehulkovanie 😵
patka dnes do kolkej makas? u nas lejeee 😖 a ja ze pojdeme este trosku von... no nic tak budeme doma cumakovat...teraz pozera lazy town na jetix a potom so pojdeme hrat a budeme cakat na tatina
baby taka trapna otazka, ktora mna uz par dni zamestnava 😝 dezinfikujete teplomer kazdy den po pouziti, alebo staci len umyt?
kleo, ja ho kazdy den len umyvam vodou, tak raz za tyzden ho umyjem aj mydlom. 🙂)) ale nedezinfikujem, mam ho len ja doma a v obale v nocnom stoliku, tak viem, ze ho nikto nepouzil..
Evulik, jak vzdy..do piatej...takze este hodku a vecer mam anglinu...
Kleo, aj ja som to tiez len vzdy umyla a utrela a odlozila... 😝
nooo este aj anglina? hm... aj u vas prsi patka? boze baby ja som hladna a neviem co by som jedla... 😒
evulik...takze ak otehotnies a nebudes mat problemy tak by si mala riadne pracovat...ale ak by problemy nastali hoci len male krvacanie uz by si bola na rizikovom..takze myslim ze jedine pri problemoch a komplikaciach na zdravy inych ako gynekologickych mozes dostat PN...v niektorych pripadoch zas ak budes mat napr.teplotu alebo hocico ine co neohrozuje plod ale moze vyvolat komplikacie v tom pripade mas narok na PN-marodka-platila by socialka.To zalezi od tvojho stavu a posudenia lekara...a s tvojim cyklom...ja by som zasla ku gyn..uz len pre tvoj pokoj v dusi 😉
zatial neprsi...k nam na vyhod to asi pride kus neskor 😀
aj ja som hladna...a zase ma pali zaha...to je otras, asi si pojdem kupit tie tabletky renie
a ten problem, ze neviem, co by som jedla, mam v kuse 😀
baby, niekto si zase robi reklamu na konikovi...si spravili album: Najlacnejsie kociky...dufam, ze im to admin rychlo zatrhne!
reklama je svinstvo!! 🙂))
kocky, idem na stretko s kamoskou, prezentovat sa bude jej novy zasnubny prstienok, tak sa tesim., 🙂)
vecer vam tu nakuknem, co sa deje. 🙂
pa te zatial.
hhmmm, to je blbe robit tu reklamu..
inak patka videla si (aj ked pre teba asi nic moc aktualne lebo si z vychodu) ze hladaju tehulku na fotenie? ono sa jedna o velmi serioznu firmu, aj ked baby tam pisu vselico, majitelku poznam osobne 🙂 nechces skusit?
keby som bola tehotna, tak idem fotit raz dva. 🙂))
kleo, jasne, ze mam, od januara. 🙂)))
fly, dakujem za odpoved, si zlata... ...hmmm, asi tam teda zajdem radsej...
no idem ja od vas babulky moje...idem nieco porobit, malemu nejake ovocicko naservirovat...tak sa majte krasne a zelam pekny zvysok dna... 😉
vecer sem nakuknem, hadam...ak ma mm pusti 😀 😀 😀
fleu to je mi ľúto, že si dostala, ale nevadí, hlavu hore a budúci mesiac sa to možno podarí, sme na tom rovnako, my sme tiež začali v apríli a dostala som, mne už končí ms, tak sa už teším na ďalšie snaženie 😉 A ideš si merať BT? Ja som na toto hrozne lenivá 😅
baby ja mám stále také nafúknuté brucho, ide ma poraziť 😠 a to som sa vytešovala, že som fajnovo schudla 🙄
skus si dat feniklovy cajik, alebo nejaky taky. mne dost pomaha na nafuknute brucho 🙂
este 11 minut a ide sa domkov a zajtra uz piaaaatooook 😀
cauteč baby tak som tu zas..ale neviem ci tu ktosi este vobec je..jasne baby...to som nedomyslela ze zacat merat az po mrche..ale tak ono by mi to rano doslo:D.....tak zatim nastudujem a vudiim ci budem merat..uvidime aka budem leniva.....
teu, ono mas fakt lepsie az po mrche, lebo pocas mrchy su tie teploty dost vysoke..a potom klesnu a je hadik.🙂)
takze pocas mrchy to mas stratu casu, nehovoriac o hygienickosti. 🙂)
no jasne sak vravim ze by mi to doslo..lenze ja som si to neuvedomila..to by sm ani kvoli tej hygiene nerobila...ale tak co uz....nepali mi to v hlave mam len zajtrajsiu skusku:D
ahojky...michalag.....a co take porabas....ja tu travim dlhu chvilu..ale asi pojdem off uz
teuflerin, este si musim ist s malym umyt zuby a potom idem kukat Ordinaciu a Panelak a potom asi do hajan
no jo ja idem tiez kuakt uz akurat zacala ordinacia tak sa s vami lucim.....pekny vecer prajemm

Teu, staci, ked zacnes merat, ked odide mrcha...lebo merat by sa malo doleee...tam je to najpresnejsie.. 😵