Snažilkovanie od apríla/dubna 2009
Ahojte, chcela by som začať túto novú tému, pretože sa chceme snažiť od apríla o babatko...a zaujimalo by ma, čo mám ešte za tie dva mesiace spraviť a čo robíte vy, aby ste boli čo najviac fit a pripravené na tehulkovanie 😵
babulky ze by sa konecne zacali patkine rady rozrastat? jooj len to nezakriknut a teplotky udrzat 😵
to tu budem mat poradkyn, nez sa nam zadari 😀
Minix, tak v nedelu rano sem urcite kuknem 😵
Miska tiez pekne..pfuj, pfuj... 😉 😀
uvidime, drzme si palce navzajom. 🙂
baby, citame sa v nedelu rano. 🙂)
prcham, ahojte. A drzte sa.
len nezakriknut....pati, co je pravdy na tom, ze zena vie - ze prave VTEDY sa to podarilo..resp.ze cito ze to moze byt ONO... ??
ahoj minix... 🙂 my mame v nedelu 1. vyrocnik, takze tu asi cez vikend nebudem...hoci...som na vas zavisla ...takze asi aj ano.. 🙂 mame nejaky typ na darcek?? ja som sa docitala, ze 1. vyrocie je balnlene - lebo nam bolo cely rok ako v bavlnke - tak som mm kupila bavlnene pyzamko, nech sa mu sladko spinka... mame este nejake typy? romantikus...
papa, Minix, uzi si to! 😀
Zusika, co ja viem...nejako presne som to nevedela, len som tusila, ci sa nepodarilo, ked mi jeden den prislo zle po gulasi, brutalne ma prehnalo a som myslela, ze aj grcat budem a to sa mi pred tym nikdy po gulasiku nestalo...ale potom az podla teploty som vedela, lebo som mala uplny pocit na mrchu a som myslela, ze to nevyslo, no teplota bola proti 😉 ale presny pocit, ze teraz som otehu, to teda urcite nie...
minix ahoj 🙂
patka a kolky DPO si bola ked ti prislo zle (teda ak si to pamatas)?
noo..to zaujima aj mna.... ze kedy ti uz moze byt nevolno?? lebo mne bolo doost zle teraz tri dni...pon-str. a to sme uz od 30.4. skusali... ale to je este skoro ze... ?
Miska, to bolo 11dpo, kukla som do grafu, bo to sme robili na Velkonocnu nedelu ten gulasik..a ked si predstavim, ze v pondelok som dva krat spadla pri oblievacke, tak sa normalne cudujem, ze sa to udrzalo (klop,klop)...ale asi to teda znamena, ze je pekne silno prichytene 😵
reivka..tak podla tohoto vychadzaju skor chalani tento mesiac...podla cinskeho baby... a co je to, ze 43.66% vhodnost?? ze tento rok nie je vhodny na dieta? ☹ ani torsku sa mi to nepaci ☹
Ahoj, Fly 🙂
Reivka, podla toho nam vychadza chlapec...
Zusika, ved to uz je 15 dni od vtedy, moze ti byt kludne aj z toho zle...aj ked mne bolo len vtedy raz zle, a jak som zistila tehu, tak mi nebolo zle, len ma zacalo pichat v podbrusku dost silno...som niekedy ani chodit nemohla...
juuuj... toto cakanie do mrchy ma asi zabijeee... lebo teraz fakt verim ze mozno... a potom to sklamanie..ja viem, ze som truba.... si namyslam... ale ved to aj tak poviem iba vam... a vy ma snad nevysmejete... 😎
a co je to ten intektualni cyklus? ze budeme mat hlupacika tento rok?? mne to vyslo len na 20% 😕
a nepodarite mi co vymysliet na to vyrocie? ja mam v plane ist na krasny vylet + vecera...

a dnes to vyzera takto 🙂
http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/user...
http://www.fertilityfriend.com/home/1b9e38