Snažilkovanie od apríla/dubna 2009
Ahojte, chcela by som začať túto novú tému, pretože sa chceme snažiť od apríla o babatko...a zaujimalo by ma, čo mám ešte za tie dva mesiace spraviť a čo robíte vy, aby ste boli čo najviac fit a pripravené na tehulkovanie 😵
ja o piatej...a o siestej mam anglinu...sa mi nechce ist, boli ma hlava stale...dnes je take hnusne pocasie 🙄
Evulik, takze vam ked sa teraz zadari druhe babo, tak to pojdes z materskej na matersku...to by si mala fajn... 🙂
pata, ano presne tak ako hovoris... keby to vyslo bolo by to super... mam na to cas max. do maja...
no je hnusne aj tu v Rakusku ☹ prsi a prsi a potom, ze nas hlavy bolia
ja koncim tiez az o piatej, dneska sa to vlece jak blbe 😒
dobre ranko...
evulik tak hadatko sa pohlo.. no super a hore este lepsie...
kleo aj tu furt prsi
bre ranko 🙂 no ja som dnes merala asi o hodinu skor, ale to som sa uz asi hodinu prevalovala, som myslela, ze zaspim a ze pred siedmou pomeram, ale sa mi nedalo...tak neviem, ci to malo zmysel...a teplota bola o nieco nizsia ako vcera... 😒
http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/user...
inac ja som uz rano o tretej pozerala, ze kolko je hodin, ci uz mam merat 😀
pata, ty nemozes spavat kvolu meraniu???? 😀 😀 😀 , ale musis bo potom budes skakat hore dole... a to nie je dobre 😅
evulik, dufam ze to je zmena k lepsiemu 😝
asi hej, bo na to myslim, aby som nezabudla...dokonca sa mi snivalo, ze som si v lekarni kupovala digi teplomer 😅 😀 😀
jaaaj baby, mne sa dnes snivalo ze som bola tehotna 😀 mne uz zacina sisat z toho merania...ja sa nad ranom tiez budim, kolko je hodin, ci som nepresvihla cas merania, ale potom v pohode zaspim 😔
baby vy ste tym posadnute 😀 😀
mne sa toto este nestalo a to uz meriam dost dlho 😀
ja si asi dam budik na piatu a budem vtedy merat, kedze dnes som bola uz o tej piatej hore...len aby som sa nezacala o stvrtej budit 😀 😀
ako sa dnes mate? Choroby a podobne pliagy vynicene?? Mne je dnes lepsie...hlava neboli, len trosku ma rano hrdlo bolelo...ale vcera som prisla dom a mi bolo blbo, som ani nesla na anglinu, len som si vzala medipyrin 🙂 a som zalahla do postele...
ahojte baby 🙂
som rada, ze aj vy mate take stavy s meranim 🙂 aj ja stavam v noci a som nervozna kedy budem merat 😀 inokedy som nemohla vstat aj ked budik zvonil trikrat ja furt spala a teraz 😀 ani nestihne zvonit a ja uz mam teplomer v ustach 😀, inak je uz mam 37 °C uz 3 dni, je to normalne alebo na mna nieco lezie ??
zeny ja z vas odpadnem 😀 by som skor povedala ze sa vam nebude chciet vstavat a vy nespite kvoli tomu 😀 😀 😀
choroba sa u man drzi len presla na druhu mandlu... si skace jak sa jej zachce...
dnes tu je nejako mrtvo 😒
ja si tiez vsimam, ze dnes su vsetci nejako zaneprazdneni 😒 vzdy sa vytesena pozeram, ci nieco nove pribudlo a ono nic 😖
ja som tuuu...predvcerom sa narodilo babe zo snv babatko, kraaaasna bambulka...tak som obdivovala 😵 aj ja by som chcela prve dievcatko...brat ma dievcatko a potom chlapca...idealna kombinacia...len sranda, ze ako je Matko zavisly od Lucky...stale za nou chodi, len s nou chce lyzovat, ked ona nejde, jeho to potom ani moc nebavi (a pri tom lyzuje supeeer...to bude reprezentant Slovenska raz!! 😵 ) no len sa bojim, ze budem mat len chlapcov, bo raz som si vestila nad rukou - prstenom, ci cim sa to robi a mi vychadzali samiii chlapci...tak prinajhorsom futbal.jedenastka...sak manzel je futbalista, tak bude ich trenovat 😀 😀 😀 ale som sa rozpisala 😀 to aby ste mali co citat 😝
pata tak dievcatko?? ja by som som brala chlapca... aj podla tej cinskej tabulky mi vychadza furt chlapec 😀 tak som zvedava ci to tak aj bude.. ale ked nie tak sa nebudem hnevat, hlavne aby bolo mimi zdrave...
a muzi su zavisli od zien - to ti musi byt jasne 😀 😀 😀
kleo ono to moze stupat este... klest bude tesne pred mrchou... kleo a ty merias v ustach???
sak mne tiez vychadza chlapec podla cinskej...no ale dolezite bude ozaj aby bolo zdrave babatko...
a ty mas kolko rokov, ak sa mozem spytat?
24... v auguste ked zacneme tak 25 a to su tam sami chlapci dokonca ked sa nemylim 😀
no ja mam ted 25 a posledneho marca budem mat 26...taze ozaj teraz sami chlapci vychadzaju 😀
ja som velmi zvedava ci to bude aj tak vychadzat 😀 😀
pata neviem ci sme to uz nepisali ale atk este raz ak ano... aj viete ako sa mimi bude volat??, ja viem ze je to este daleko...min 9 mesiacov urcite ale taj tak :D
tiez som sa ta na to chcela akurat spytat, ci uz mate mena vybrate 😀
no my nemame este uplne presne vybrate...ale pre chlapca napr.: Maroš (po ockovi 😝 ), mne sa páči Robin, alebo aj Richard...no a pre dievča: Emma, Diana, Sabrina, Lilien...no to sa ujasni pocas tehotenstva 😉 a vy mate ake?

ahojte...uz som tu aj ja...boli sme chvilku s dadkom vonku, potom sme sa hrali, pozerali rozpravky a uz som tu...aj dadko 😀 O kolkej koncite babule?