icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

janka_k
15. jún 2013

baby mate kos na plienky? neviete ci sa ta napln do toho kosa neda nejako podomacky spravit, zo sacku?

delica
15. jún 2013

@pavuciatko gratulujem a Gretke vela zdravia a šťastia do života 🙂.

delica
15. jún 2013

@brigus198754 gratulujem, krásne babatko. Tak konečne uz máš po tom 🙂)))))

azmuk
15. jún 2013

@brigus198754 no konecne 🙂 gratulujem! 🙂

kavaapalma
15. jún 2013

Brigus a pavuciatko velka gratulacia k vasim pokladikom.

azmuk
15. jún 2013

@pavuciatko Gratulacia! 🙂

jankastubka
15. jún 2013

@delica my mame byt, takze ja aj ked ju mam v spalni tak pocujem kazde zamrncanie. K sebe si ju davam, ked je nekludna a treba jej napr. podavat dudlik a nevhce sa mi zakazdym vstat a ist do spalne.

jankastubka
15. jún 2013

@janka_k my to hadzeme do normalneho kosa, ved zatial tie kskanicky vobec nesmrdia.

janka_k
15. jún 2013

@jankastubka no mne je to do normalneho neprakticke, ja to mam v spalni a viem ze by to smrdelo. ja uz kos mam, len spekulujem ako lacnejsie zabezpecit tie naplne, uz som nieco aj vygooglila, tak uvidim ci pochodim v obchode.

janka_k
15. jún 2013

@pavuciatko gratulujem 🙂

dulkagabulka
15. jún 2013

@wewuska 26

Co je nebezpečnější? Mít velké dítě v břiše anebo podezření pečovatele, že budete mít velké dítě?
První sloupeček: Ženy, u kterých velké dítě nikdo nepředpokládal a měly ho.
Druhý sloupeček: Ženy, u kterých se předpokládalo velké dítě a měly ho.
Řádky: míra indukcí, míra sekcí, míra komplikací na straně matky.
Zajímavým by se v tomto poznání jevil také fakt, jakým způsobem byly ženy o podezření na možnost velkého dítěte informovány? Patříte do některého sloupečku?

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1834000...

janettan
15. jún 2013

@janka_k mám ešte po dcérke kôš na plienky tomee tipee a používala som aj normálne sáčky do kuchynského koša

anjelicek26
15. jún 2013

@janka_k - my sme mali sanicare pri Maxovi a 15 evri mesacne na sacky do kosa 😝 😝 😝 teraz mame obycajny kos na plienky s gumkou okolo, tam davam akykolvek sacik...

janka2307
16. jún 2013

Objednavame neorigin.a pasuju do vsetkych kosov takuto foliu zo stranky www.sametic.eu a vyjde to oveeeeela lacnejsie ako tie original... @janka_k

leus10
16. jún 2013

@pavuciatko
@brigus198754 gratulujem a veľa zdtavicka prjem

jankastubka
16. jún 2013

Baby, ako je to po skonceni 600nedelia, mozem sa pocas dojcenia normalne kupat v bazene, alebo ist do sauny? Uz sa na to s manzelom strasne tesime, ale niektori ma strasia ze pocas kojenia sa to nesmie.

milionova151
16. jún 2013

Vecer bOlesti v podbrusku a krizoch, a ešte sa len zobudím a opäť bolesti ako keby som mala dostať Ms. Uz sa to asi blíži, že? Ked to bude pokračovať smer nemOcnica...

lulutsija
16. jún 2013

Ahojte, mam doma kupene homeopatika Arnica montana 9ch a Arnica montana 30ch. V lekárni povedali, že pred porodom si mam davat z tej 9ch 2x denne 5 granul, aku mate vy skusenost? Vraj to ale aj riedi krv, nevykrvaca sa z toho nahodou pri porode? A po porode to 30 ch sa ako uziva? dakujem za info...

hobit
16. jún 2013

@milionova151 ja sa takto citim uz 2 tyzdne a nic :(

azmuk
16. jún 2013

@hobit Dni Petrzalky nepomohli? 😎 My sme boli na Drazdiaku v restauracii Oaza, po tom ich "uzasnom" jedle mi bolo vcera tak fajnovo zle, ze som myslela, ze uz z toho porodim. 😠

katuska54
16. jún 2013

tak vcera sme boli 1x vonku 😎 Barborke sa to pacilo,spala a ani nezamrncala 🙂

hexina
16. jún 2013

@milionova151 aj ja to mam tak uz dva tyzdne..som dufala, ze mala pride skoro na svet a nejak sa jej nechce :( ked neporodim do utorka tak v stredu mi vyvolaju..lebo moj doki ide prec ..

anjelicek26
16. jún 2013

@jankastubka - ja uz dva dni nekrvacam vobec, takze o tyzden s detmi urcite uz skocime na kupko, ked pojde drahy s nami ziaden problem.... podla mna kojenie nijako neobmedzuje, kojila som deti obe dlhoooo predlhoooo a robili sme vsetko do radu 😀

milionova151
16. jún 2013

@hexina tak ja mam trochu obavy, ze sa mi to zacne a caka ma sekcia. a pritom nemam este ani predoperacne, az zajtra idem.

slavka_a_maros
16. jún 2013

Dievcata ktore ste rodili sekciou na Antolskej @willy_wonka @delica zajtra mam ist na vybratie stehov a prepustaciu spravu, kde je cislo dveri, som zabudla u detskej ☹ neviete nahodou?

Inak sa trosku trapime s tym kojenim ☹ klobuciky som zahodila, mali sme tu aj laktacnu, tak odsavam a krmime cievkou po prste. Obcas sa jej podari prisat, ale hned ju to prestane bavit tahat, asi to netecie prudom, ako by si predstavovala, tak zacne hned rucat. Mlieka mam vela a aj jej ten prsnik stlacame, ale je leniva sat... Co s tym?

A dalsia vec je, ze to dieta sa este ani raz nezobudilo same od seba. Stale ju musim budit a aj to budenie trva hodinu, kym sa zobudi:( budite deti?

delica
16. jún 2013

@slavka_a_maros mne sa nieco mari, ze to bolo cislo dveri 108...ale neviem, ja som nakoniec isla na stehy doktorke do jej ambulancie

Ja mam zas s kojenim opacny problem, Richarda neviem dostat z prsníka, vie tam travit hodiny.

slavka_a_maros
16. jún 2013

@delica osmicka tam bola 😉 dakujem. Ja uz som z toho taka nestastna, je mi jej hrozne luto, ako ju vzdy hodinu trapime s prisavanim a potom ked uz nevladzeme, dame cievku... A nechce vstavat 😒

bombulka200
16. jún 2013

@hexina ty máš dosedlu?on sa niekam chystá?ja zatial o ničom neviem 😕

hexina
16. jún 2013

@milionova151 a ked mas take pobolievanie to nemusi byt nic..to moze trvat a trvat 🙂 nestresuj sa ...urcite to stihnes 🙂 myslim, ze lekari vedia

@bombulka200 jj mam jeho, no ja mam termin vtedy ked on bude na konferencii..tusim ide vo stvrtok prec ale len na dva ci tri dni ci jak..

bombulka200
16. jún 2013

@hexina jaaj .. no ja mám 26teho termín ale už by som to najrdsej mala za sebu .. zajtra idem na poradnu tak som zvedavá ako na tom som ... zase ide preč?aj teraz bol tri dni na nejakom kongrese v preešove..