icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

lenadka
2. mar 2016

@denca2d daj vedieť 😉

stanka2612
2. mar 2016

@gabuchah a kratke a pravidelne vlny nie su kontrakcie?ked ti to do rana neprejde alebo sa to v noci bude stupnovat,tak urcite chod...uz od rana ti to mohlo hodne postupit...

stanka2612
2. mar 2016

@denca2d drzim palce a daj potom vediet...

stanka2612
2. mar 2016

@mata0312 super zeste uz vsetci spolu na izbe 🙂 aspon nie si sama

mata0312
autor
2. mar 2016

@gabuchah bola.som v utorok a dr ma.pozerala.a ze som.zatvorena a nic ze by sa tlacila a ani som.ju necitila...esteze.uz je vonku
@mnamkacik to.je.jasne akurat.som.ju dokojila

mata0312
autor
2. mar 2016

@stanka2612 timi s nami.neni len.na.kojenie a ide zasa pod svetlo

pahu
2. mar 2016

@denca2d tak a je to tuuuu! Sup sup a všetky na teba myslíme! A niektoré este stále dvojmo. Trim tfuj tfuj, nech to je čo najpríjemnejšie ako sa dá ;)

pahu
2. mar 2016

@mata0312 nevadiiiiii, doma sa uz od seba nepohnete ;)

pahu
2. mar 2016

@gabuchah Ty to doma nenatahuj, kľudne chod do nemocnice. Hlavne teraz žiadny sex, kamoska hneď po ňom porodila v kúpeľni. Ale je to lekárka-zachranarka, poradili si. Poslednú fázu uz s privolanymi kolegami zachranarmi. Haha, asi im neprezradila že si dala rýchly sex ;)

gloria13
2. mar 2016

Dievcata som tu len na skok...bo nestihacky..a rada by som vedela co mate nove a ktora z vas ma nasledovala..nasledovali..difam,ze ste vsetky v poriadku..my sa drzime..kojime prebalujeme,nespime..potom spime..😉😀 a takto dookola..ani neviem ako hodiny plynu a dni uz ani nehovoriac...,ale som preštastna..tak sup,sup..informujte ma vo nove...😉

stanka2612
2. mar 2016

@mata0312 tak hlavne aby sa zo zltacky skoro dostala 🙂 a mohli ste ist domooov

mata0312
autor
2. mar 2016

@pahu
@stanka2612 baby napisem.zazitok z.vecera, mali sme malu Ze.ju mam.doniest 22:25 a my sme.poculi ze 22:30 sme sa.furt.kukali na.hodiny ze.aby sme.nemeskali a.sem.vtrhla sestricka 22:26 ze nesledujte.hodiny ? A.uz vam.ju do.rana nedonesiem ...za.to ..chapete? A keby ste poculi ten ton a povysenecky pohlad..ide ma.od.jedu roztrhat ako keby ju ona porodila a vynosila ....zajtr sa.idem stazovat.na nu ...ze mi.ju nechcela nosit

pahu
2. mar 2016

@mata0312 To je úplná krava!!! Napis radšej oficiálnu sťažnosť, ale odovzdaj ju az ked budete odchadzat. Pre istotu. A kasli na nu zatial, vymenia sa sluzby!!!

stanka2612
2. mar 2016

@mata0312 boze to co je za kravu!!!!!!a teraz ako co?ved ju kojis,to ako do rana bude hladna?alebo ju dokrmia,ked nemusia?ja by som sa na nu stazovala hned...krava debilna

mnamkacik
2. mar 2016

@mata0312 pica sestrička- jebla by jej asi jednu

mata0312
autor
2. mar 2016

@pahu
@stanka2612
@mnamkacik aj.drahy bol.kludny a sa ho pytam ze preco, lebo aby neublizila nebodaj malej ..ze clovek nikdy nevie , ze to teraz nechame tak , poviem zajtra dr lebo s nou som sa dohodla.ohladom.toho nocneeho.kojenia

mata0312
autor
2. mar 2016

Moje lasky boli konecne spolu 😉

denca2d
2. mar 2016

Tak nechavaju ma v nemocnici..porod je rozbehnuty..bola to voda..sprdli ma ze som neprisla hned..ale co som ja vedela ked kontrakcie nepravidelne..zatial som na 4 prsty..ale kontrakcie nemam..tak uvidime co dalej..

katariso
2. mar 2016

@mata0312 juuuj krasne

mata0312
autor
2. mar 2016

@denca2d jee tak drzim palce a nech to mas co najrychlejsie za sebou 😉
@katariso dakujem 😉 tatinko je hotovy 😉

1234lubka
3. mar 2016

@gabuchah ta vies ja som prisla do porodnice v sobotu rano cca o 2:30, celu sobotu cez den sa takmer nic nedialo...vzdy mi len merali ctg, naobed ma doki pozrel ze som na 2persty ale ze to nic úokial niesu bolesti....a zo soboty na nedelu to prislo...v noci okolo 22-23:00 take bolesti ze som musela vstat z postele a ist na zachod...vies akoby ma chcelo prehnat som malapocit...taka bolest...ale reku sak ma bolietv podbrusku strielat do krizov...zeby trebalo na velku o tom nic neviem..a tak som do rana lahala, hned na to vstavala...chodila po izbe, sadala na zachod, ze pockam pockam okolo 4-5v noci mali meraz ctg...ale nikto nic...okolo 6 som dosla k sestricke ze mam nejake zvlastne bolesti a ze trochu krvacam do toho...lahnem na prekliatu postel.. skoro tam zaspim bo za pol hodiny az jedna vlnka...pridem na izbu spolubyvajuca "nerv" ze mam ist ku dokimu nech ma kukne...a to som tu uz aj pisala ze sestricka mi kolo 7 ci kolko bolo povedala ze mam pockat kym sa zmeny vysttiedaju..lekari..ale som sa k nemu dotrepala....az vtedy zistili ze uz rodim a som na 8prstov, hlavicka priechodna...tak preto mi vodu pustili az tesne pred prodom 😉 😉 nikto netusil ze uz rodim 😉 😉 VERIM ZE UZ MAS POTOM!!!!!!

1234lubka
3. mar 2016

@skarabubu aaale nestresuj, kazdy ma iny porod...ale cakala by som ze pri tretom to pojde razdva...gabi to uz ma snad za sebou...

gabuchah
3. mar 2016

Baby,máme to za sebou 🙂
Bola to sila, ďakujem aj našej mati za pomoc, bo som sa sem nemohla dovolať
Každopádne, odbilo polnoc, 3.3., povedali se ideme, bo mi predtým tlak stúpol na 160...auto čerstvo zaparkované 4h, naša prvá jazda po Michalovom čerstvom vodicaku 🙂
Malá sa narodila 2:48 🙂 3660g a 51cm 🙂
Teraz ma doviezli na izbu, spať sa mi nedá 😀
Ďakujem vám všetkým že ste na mňa mysleli
Som šťastná že máme po tom, foto neskôr 😉

orsi_h
3. mar 2016

@gabuchah akurat som tu, tak budem prva, ktora Ti zagratuluje.
Super, tesime sa ze to dobre dopadlo, nakoniec cast v nemocnici uz bola rychla 🙂🙂
Gratulujem a tesime sa na foto!!!!

gabuchah
3. mar 2016

@orsi_h ďakujem moc 🙂
No bolo to rýchle už tu v nemocnici, keď som došla bola som iba na dva prsty otvorená, hodne pomohla sprcha a potom sestrička -ručne, bolestivé ale efektívne...
Som šťastná, že to šlo takto už potom, ten deň stačil bohato 🙂

gabuchah
3. mar 2016

@pahu ja si ten sex v tých bolestiach neviem predstaviť 🙂 to je podle mňa výkon kto to dokáže 🙂

orsi_h
3. mar 2016

@gabuchah tak to teda verim, cez den si sa potrapila. no uz konecne mozes na to "zabudnut"
jooj,tesim sa na fotky 🙂 🙂

mata0312
autor
3. mar 2016

@gabuchah jeeeeee maaa presne miery ako mal moj syn 😉 este raz gratulujem a nech ste hlavne zdrave a co najrychlejsie domka :-* cmukk

1234lubka
3. mar 2016

@gabuchah ja som to proste vedela !!!gratulujem !!!krasny datum, super miery 🙂 🙂 presne na termin 🙂 🙂 🙂 🙂 a ja spat nemozem lebo zacali poslickovia...nic vazne zatial ale ani nic prijemne...su kratky tak uvidim ako sa to vyvinie...fajne ze muz bude rad ked pride domov pred polnocou...maly dnes doma...o piatej teplota 38,7...pri mojom stasti este skoncim v porodnici 😀 😀

1234lubka
3. mar 2016

@gabuchah este meno 😉 😉