icon

Termín pôrodu v júli 2010

lucia.
27. okt 2009

ahojte sice tehu nemam potvrdene lekarom ale pravdepodobne tehulka som.. s terminom na konci juna/zaciatkom jula... a v teme junoviek je vela tehuliek na zac. mesiaca.. tak by som chcela najst nejake cerstvejsie novopecenejsie tehulky 😅 😵

bambola
30. aug 2010

my sme dnes boli u dr. za tri tyzdne pribrala 680g 😵 cize uz ma 4375g 🙂 no a ze je krasna, ma peknu ruzovucku kozu a ze je pekna ako babika 😵 co vam budem hovorit, dobre sa to pocuva 😀

bambola
30. aug 2010

@merikac manduca je ergonomicky nosic 😉

merikac
30. aug 2010

@bambola cize je to jedno a to iste? lebo som cumela natieto obrazky http://www.nosime.sk/sk/poziciavanie/

maxara
30. aug 2010

@merikac aj ja mam v tom hokej.. ja sa chystam zajtra do kamenneho obchodu tieto rozdiely zistit a to len preto, lebo mi chcu isti investori z nasej rodiny na ninkine krstiny kupit MEI TAI a ja neviem ci ano, alebo nie.. ci si mam dolozit na ergonomicky liliputi. Inak bambola mi sem hodila link na temu tu na konovi aj som to pozerala a chvalia si aj ten MEI TAI, len ten sa viaze (je to nieco medzi nosicom a satkou) a ten LILIPUTI ergonomicky nosic stoji 61e a baby v tej teme pisali, ze nie je o nic horsi ako manduca, podoba sa vraj na patapum.. akozeeee, vobec netusim rozdiely, ale skratka vsetky pisali, ze su s nimi mimoriadne spokojne a su radi, ze si ich kupili..
http://nosice-liliputi.webnode.sk/ergonomickeno...
a link na tu temu najdes niekde o dve strany spat

maxara
30. aug 2010

@merikac vies co, dva metre cervenej bavlnky na klbku este mam, ani neviem, ci sa ti bude pacit.. a navyse, 28.9. sa stretavame aj s nunu v NR, tak ak chces, aby som usetrila na postovnom, zvez sa s nimi do NR 😉 a dam ti ju osobne. A mam spravit aj tebe aj malej?

merikac
30. aug 2010

@maxara no tu temu somaj ja citala,, a tam niekto hodil, tuto stranku, tak som ju pozerala a je to tam vysvetlene na chces nosic vyuzit,,tak mi vyslo, ze ergo,alebo ten Patapum,ale ten sa mi zda az ked je dieta vacsie,,,...mrkni http://www.nosime.sk/sk/poziciavanie/

merikac
30. aug 2010

@maxara wou,,tak takto si vy tam davate osobne stretko a ja by som vam ho mala narusit??? 😀 sak,,,co poviem,,dobry den jmenuji se vtirka a budu tady bydlet?? 😀 😀 😀 ale rada by som,,ak nemate nieco sukromne v plane

maxara
30. aug 2010

@merikac ty si trubelka.. 😀 😀 😀 ved ta volam.. mozno sa nunu aj potesi, ked ju vezmes autom, lebo ma ju viezt manzel. No a s nami ide este aj ericica, drievko a ostatne Nitranky, len to musime poriadne dohodnut.. Inak to bolo verejne planovane stretko este v juni, mozno si akurat rodila 😉 ked sme to tu riesili.. takze nic sukromne.. a pritom vlastne ano..

bambola
30. aug 2010

@merikac na tejto stranke ak som to pochopila je Ergo len nazov produktu (rovnako ako Manduca napr). podla toho co vraveli v telke tak je rozdiel medzi nosicom a ergonomickym nosicom.ako priklad nosica uviedli nejaky od chicco, v ktorom sa dieta nosilo tvarou vpred co oznacili ako mimoriadne zle pre vyvoj dietata a chrbticu matky 😠 ako ergonomicky nosic tam mali zhodou okolnosti manducu .takisto aj mei tai liliputi (ta s klipsami nie zavazovacia) co tu minule rozoberala @maxara je ergonomicky nosic.

maxara
30. aug 2010

@merikac ano, ja som myslela, ze pre teba urcite nejaky ergonomicky nosic s popruhmi, taky aj na velke babo.. kedze turistikujete.. ja si vystacim aj s tym mei taiom, budem to mat len na take vybehnutie do mesta, na urad alebo po dome..

merikac
30. aug 2010

@maxara 😲 super, o tom som nevedela,, ved sa s matou dohodnem.... 😀

maxara
30. aug 2010

@merikac oki, super.. ved aj ostatne baby, co chcu, nech sa pridaju.. ja tam idem na 10:00 k lekarovi, tioujem, ze o 11tej budem free a pridem hocikam.. najradsej do parku a keby bolo skaredo, tak do nejakeho obchodaku

merikac
30. aug 2010

@bambola jaaaj ,dakujem,,,clovek sa hned vie lepsie orientovat.... 😵

bambola
30. aug 2010

@merikac nemas zac, ja som si to tiez studovala aby som zbytocne nevyhodila 100€, predsalen je to dost ale musim povedat, ze mame manducu nieco vyse tyzdna a vyuzivame ju riadne, ma u nas uspech 😉

martina646
30. aug 2010

Ahojte kočky, venujte mi prosim 10 sekund svojho casu.
Sestra sutazi v priezviskari,dnes klesli na 2.miesto, celu dobu skoro viedli a dnes sutaz konci. Tak vas moc moc prosiiiim, podporte ju, velmi jej chcem pomoct. Staci jeden klik na priezvisko MIHOK na tejto stranke http://www.jemnemelodie.sk/cms/front_content.ph...
Dakujeeeeem. 🙂

tinka349
30. aug 2010

@bambola no u mna to bude zaujimave, ja mam denne studium , ale individualny studijny program, to je ze 50 % cviceni mozem vynechat ale aj tak to bude zaujimave....asi budem malu musiet prikrmovat umelou vyzivou, lebo zas nosit mi ju do skoly na kojenie asi nebude mozne.....bude sa o nu starat moja mamina a ked ona bude v rakusku na 2 tyzdne tak moj otec....a ked on bude v praci tak moja babka asi 😀 bude to makacka teda...robit zadania, rysovat vykresy, pisat diplomovku...no som zvedava 😖

luminkasp
30. aug 2010

baby, jedna foto nasej malej v dobovom obleceni, mali sme cez vikend fiesty porazenia francuzov, 200 vyrocie

mirka285
30. aug 2010

@merikac no ja nechapem jak ta 90 dnovka moze byt zrac vitaminov ked kazdy stvrty den je vitaminovy,to znamena ze cely den mozes jest iba ovocie a zeleninu a kazdy den doobeda jes len ovocie...hm tak mi to neni jasne,lebo tolko ovocia a zeleniny co som ja zjedla pocas tejto diety som nezjedla za rok 😉

tanyja
30. aug 2010

@luminkasp malá Terezka je riadna kočka modelka, a hovoríš s ňou aj slovensky aj španielsky?

luminkasp
30. aug 2010

@tanyja , ked sme same tak sa rozpravame len po slovensky, takze rozprava plynule ako slovenka, aj s bracekom hovorime po slovensky, no a ked sme v spolocnosti spanielov, tak po spanielsky, aby rozumeli, aj ked tere to vyuziva, ked nechce aby rozumeli, zacne po slovensky 😎

mirka285
30. aug 2010

ja som dnes urobila prvu foto mojich dvoch deti...

merikac
30. aug 2010

@mirka285 jeeeejda,,,Linduska na nej vyzera ako buchticka a pritom na inych foto taka neni,,,,,a Tomas je uz riadny chlapina,,,,a to sa ti doteraz nepodarilo ich spolu odfotit?

merikac
30. aug 2010

@mirka285 ja som necitala jedalnicek, len som citala temu o tejto dieta, co pisu baby a jedna sa tam tak vyjadrila, vraj jej to povedala lekarka, tak neviem,,,ale asi si precitam, co vsetko sa tam papa a uvidim, mozno by teda vyhovovala aj mne, ked kojim

bambola
30. aug 2010

@tinka349 ja by som moju skolu nedala denne ani nahodou. navyse tu nemam v podstate nikoho kto by sa staral o malu. mas super ze ti daju individualny, mne napisali, ze v kreditovom studiu nieco ako individualny studijny plan neexistuje :-/ proste ochota ako svina ale takto na komenskeho chodi, tak som musela zmenit skolu. ale som aj celkom rada lebo fakt nemam na nich dobre slovo.

mirka285
30. aug 2010

@merikac veru nepodarilo lebo Tomas nemal cas ☹ a dnes nemohol ist kvoli tym strielackam von,tak aj na fotenie bol cas....a veru mas pravdu ze tam vyzera volajaka tucinka lebo inak naozaj neni,je sice baculka v tvari ale telicko ma skor chude...

merikac
30. aug 2010

@tinka349
@bambola tak baby, drzim vam obom palec,,aby vam to ucenie islo,,,obdivujem kazdu maminu, ktora si do hlavy husti este nejake info,,,,,

merikac
30. aug 2010

@mirka285 pozeram, ze Linda ma na sebe niec zelene,,,ja musim malej kupit nieco inej farby ako ruzovej,,lebo ju obliekam stale ako cukrik a to ja pritom som ruzovu nikdy neznasala,ale z nadsenia, ze bude dievk,,som nejako zacala ficat na ruzovej 😀

tanyja
30. aug 2010

@luminkasp tak Terezka je ešte aj prefíkaná šikulka, dobre má!! moja kamoška býva v Nemecku, malá Wivi má 5 rokov, ale slovensky nevie, musím sa s ňou rozprávať nemecky, iba trošku rozumie ale hovorenie jej nejde , a myslím že je to škoda, melina síce tvrdí, že ked zomrie jej mama, tak už aj tak na slovensko nepríde, ale nikdy nie je na škodu ovládať "cudzí" jazyk , tvoja Terezka sa vo svete nestratí !!

mirka285
30. aug 2010

@merikac ja som malej tiez nakupila komplet vsetko ruzove 😀 ostatne veci co vidis na fotkach a nie su ruzove sme zdedili po mojom krsniatku..