icon

Termín pôrodu v júli 2010

lucia.
27. okt 2009

ahojte sice tehu nemam potvrdene lekarom ale pravdepodobne tehulka som.. s terminom na konci juna/zaciatkom jula... a v teme junoviek je vela tehuliek na zac. mesiaca.. tak by som chcela najst nejake cerstvejsie novopecenejsie tehulky 😅 😵

merikac
1. sep 2010

u nas je taka kosa,,ze namiesto sprchy som si napustila vanu,,a to moje drobatko sa cely cas vydrzalo hrat v postielke,,,juj, tak som ju vystiskala, ked som k nej prisla,,ale ruciny ma studene ako keby sa v ladovej vode cvachtala 😀

oacka
1. sep 2010

@meruska ja by som to plávanie brala, asi niečo poriešime. mm to isto buude chcieť.

tanyja
1. sep 2010

@kafoditka nech sa páči, môžete kuknúť sem, tu je všetko, čo je stále nositeľné http://www.mimibazar.sk/bazar.php?user=130625
no, mne sa tiež kadečo páči, ale tiež by som veľa z toho nenosila, hlavne nie štokle

lulu1983
1. sep 2010

ahoj maminky,

@alllexa skore polepsenie prajem.

co robite pocas tychto dni s drobcami ked nespia a neda sa ist von?

meruska
1. sep 2010

@lulu1983 ja som u rodicov a oni maju balkon..tak som ho tam v kociku capla 🙂 na kocik som natiahla taky ten kocikovsky prsiplast a hotovo 😉 maly si mysli ze je na prechadzke vonku a je nadmieru spokojny...a ja mam life a mozem konikovat a vegetit 😀

meruska
1. sep 2010

a na cerstvom vzduchu mi vzdy pospi viac ako 2 hodiny

kafoditka
1. sep 2010

baby mna doma uz slak trafuje... ten dazd by som este prezila ale tu fuka taky vietor, ze lame hrube konare stromov... ☹
chudatko maly nebol uz 4 dni vonku..

merikac
1. sep 2010

@tanyja jaaaj, som sa pobavila na vete v inzerate ,,s týmto kočíkom urobíte malú módnu šou 🙂""............ 😀 😀 si rodena obchodnicka,,,,vies ako zaujat 😉

karinnka
1. sep 2010

Dievcence niektore ste zhanali pancusky pre bambulky,tak som nasla tieto,su rozkosne 🙂
http://www.familymarket.eu/index.php?main_page=...

katarina7777
1. sep 2010

Aj ja planujem chodit plavat od 4 mesiacov, uz sa na to velmi tesim... nas Leo lubi vodu hlavne ked si moze cucat vo vanicke mokre ruky 😉
Kocky mozem si dat zafarbit vlasy ? Neuskodi to mlieku? Z jednej strany pocujem ano z druhej ze nie.... a uz vyzeram otrasne....

Pridavam fotku maleho so mnou a jednu s oblubenym dudlom.

bambola
1. sep 2010

@alllexa alex ja som pozerala prave toto plavanie a mne sa to teda zda dost drahe 😒 ved to vychadza okolo 500skk/16.60€ na jednu lekciu 😲 a taky maly bazenik 😒 to nemozu mat zase az take naklady s tym 😠

bambola
1. sep 2010

@maxara maxi tak aky mas nakoniec nosic? 🙂

oacka
1. sep 2010

@katarina7777 krasny maly Talian! 🙂
tu je zopár najnovších úlovkov:

oacka
1. sep 2010

@alllexa nádherný smejo! tento že veľa plače???? 😀 😀

@petrap001 ja zatiaľ dojčím a aj veľa iných. vlasy mi teraz začali vypadávať,ale oveľa menej ako pred tehu. nechty mám dokonca ooovelľa lepšie ako pred tehu.
@karinnka takže berieš nový kočík? a neonato predáš?

katarina7777
1. sep 2010

@oacka kristinka je zlatucka...taka mala okana 😉 Akej znacky je ta hrazdicka na fotke?aj ja by som chcela malemu taku kupit 😉

Baby kedy mate to stretko v Nitre?

tanyja
1. sep 2010

@merikac ten kočík je náhodou super !! a bola v ňom aj fusakotaška a tú som už predala, ja predám takmer všetko, pokiaľ sa to dá 😀 😀 , nekúpiš? urobím ti dobrú cenu 😀 😀 😀

merikac
1. sep 2010

@katarina7777 jeejda maly je rozkosny 😵 , ja som si dala zafarbit a v pohode mam mliecko, len mi zacali vlasy padat,ale to asi nie z toho zafarbenia......a stretko je nejak koncom tohoto mesiaca....

merikac
1. sep 2010

@tanyja .........ved pisem, ze obchodnicka! 😀 ....ked nieco najdem, co nam pasne, tak budem pytat zlavu, 😀

merikac
1. sep 2010

@oacka a jakuu vy mate paradnu capicku 😵 ......fakt aka okana.... 😅

adelaine
1. sep 2010

kocky, ked uz pisete o tych nosicoch, kupujete si aky typ?
tvarou dietata k sebe alebo bude obratene smerom von?

lebo toho mojho uz zaujima vsetko naokolo, furt ho nosim,
ale nechce byt len tak oprety...len neviem, ci ho mozem
nosit v nosici ev. na rukach tvarou von?

oacka
1. sep 2010

@adelaine pokiaľ viem,taký do 3-4 mesiacov musia byť tvárou k mamine.

oacka
1. sep 2010

@katarina7777 to je hracia deka fisher price, taká lacnejšia,čo sa dá poskladať ako taška na plece.

strasska
1. sep 2010

@oacka jeeeeeeeej tvojej kristinke ciapka veeeelmi pristane. moja julka vyzera s ciapkou velmi smiesne 😀

strasska
1. sep 2010

@adelaine
@oacka deti by sa v ziadnom veku nemali nosit tvarou vpred, nicia si tym chrbticu

strasska
1. sep 2010

@meruska
@oacka
@karinnka
my zaciname s plavanim uz v septembri, ale my to mame ako sucast vojtovky - rehabky

adelaine
1. sep 2010

@strasska to asi preto mam na padrt chrbticu, nasi o tom asi nevedeli
a furt ma tak vlacili 😀 😀 😀
esteze sa pytam... 😉

merikac
1. sep 2010

@adelaine aj ja malu vlacim na rukach chrbtom opretu o moje telo a pozera sa okolo seba,,to sa nema 😲

baby,,mne mala konecne chytila cumel,,,,,,cely cas s nim spi,,,huraaa, mozno nam to pomoze lepsie sa zbavit cmulania palca 😀

strasska
1. sep 2010

@adelaine 😀
a pri chlapcoch este aj pozor na klokanky...tlaci im to na gulky...takze najlepsia volba je satka a ergonomicke nositko

strasska
1. sep 2010

@merikac otazka je ci jej nozky visia smerom dole, alebo jej ich pridrzas, tak aby bola trosku do klbka

strasska
1. sep 2010

jeeeeeeeej zienky pozrite co som nasla
http://www.prva-hracka.sk/?loc=cata&cont=detail...