Začiname sa snažiť v júli. Pridáte sa?
Ahojte babenky
my sa chceme začať snažiť v júli. Vtedy bude mať naš synček 1rok. Dufam že sa pridate viacere snažilky 😉 a že sa nam to čoskoro podarí 😉
nooo svokrovci to este nevedia 😔 sme nemali ... teda hlavne mm im to povedat 😒 tak neviem kedy sa to dozvedia... toto jedine ma stve 😠
inac vsetci nam zelaju stastie ako kazdy normalny clovek...
ach jaj....no, tak sa teda drzte, dufam, ze to prijmu v pohode, i ked clovek aby bol asi pripraveny na vsetko...pri takych ludoch 😔
ja to uz neriesim.... som stastna ze sme konecne svoji a oni nech sa stracia...
a ako sa mas ty jani?
ja celkom ok...nejako ma vsetko zatial poslucha...mala sa otocila hlavou dole, zelezo v krvi stuplo...a co ty? ty si mala teraz ovu niekedy, nie?
asi hej.. dnes som 21dc tak uvidime ci sa uz babetku bude chciet k nam ked uz sme konecne manzelia 😉
a teda super ze mas vsetko ok 🙂
dzou, super, ze si sa ukazala, dufam, ze babatko je uz v brusku, tfuj, tfuj, tfuj 😵
krasna nevesticka bola z teba, no tisko zavidim, nam to zatial nehrozi...; a na zlych ludi kaslat zvysoka, vy ste stastni a to je hlavne 😵
dakujem peti 😵 a tebe moc gratulujem k mrnuskovi v brusku je to super.. uz nas ostalo len par snaziliek...
Ahojteeee 🙂 Kolko novych veci dnes 🙂 Ja som dnes nestihala prist, doobeda som bola s maminym psom vyberat stehy a hned poobede sme isli cela rodinka s nasimi a brachom do Trencina na nakup, trochu sa zaobliect. Prisli sme pred hodinkou a este varim 😝
Jani, tak gratulujem k dobrym vysledkov z poradne, Stelinka bude naozaj malinka 🙂
Pani Dzou, vitaj naspat a gratulujem 🙂
Evka, drzim palce k // 🙂
Fazulka, super ze sa dokina rozhybala, dufam, ze mm bude mat dobre vysledky a ides na clostyl 🙂
Myska, aj ja mam +5,5kg po sviatkoch a 62kg 😀
A zajtra ideme na poradnu 😵 😵
jeeej peti srdecne gratulujem k vytuzenym ciarockam 😉 teraz si uzivaj krasne dni plne nevolnosti neskor sa prida aj nemotornost a ospalost 😀
dzou som na teba hrda bola si krasna nevesta saty uplny uzas no hotova nadhera 😉 uz vam k stastie vazne chyba iba ten maly uzlicek stastia ktory tiez verim, ze uz je niekde v brusku zahniezdeny 😉
janka no vidis to ze mala nakoniec predsalen dostala rozum a je hlavickou dole 😉
lucka tebe zavidim to ze ste sa boli zaobliect ja si to teraz dovolit nemozem 😒 nakolko neviem kolko kil namne ostane po porode 😠 uz teraz taham na stovku 😝 ale mrnusko krasne kope cele dni prespim vraj to je z toho magnezka tak neviem 😖 ale stihla som aspon navarit a mam strasnu chut na zmrzku mnam tak mi ju mm musel ist kupit 😀
tea si ty ale dobra dusa 🙂 dufam ze im najdes cim skor domov nasa mala maltezacka dnes zozrala vlhcenu utierku 😲 co sa pouziva na detsku prdelku normalne som sa az zlakla ☹ tak ale hadam jej nic nebude ona je koza jedivo zrat nebude a hovadinky ju lakaju 😠
ahoj bris dakujem 😵 .... no neviem neviem ci sa uhniezdilo pri tom mnozstve alkoholu co som vypila 😅 .. ale tak snad nieco bude coskoro 😉
Bris, no ved ja som sa tiez velmi nezaobliekla, ked neviem, aky sud zo mna bude 😀 Ale kupila som si 2x topanky, 2x podprdu a elastaky 😀 Take, do coho mozem priberat 😀
Dzou, som zabudla, krasne saty a krasna nevesta si bola 😵
joj dakujem vam vsetkym babulky moje 🙂 som velmi stastna ze aspon nieco sa nam podarilo 😉 ked mrnus este nie...
ahojte, danielko spi, tak snad budem mat chvilu cas 🙂
v prvom rade DZOU obrovska gratulacia! nech ste cely zivot spolu stastni 😵 bola si nadherna nevesta, take stastie ti ide z oci, radost pozerat 😵 😵 😵 a dufam, ze uz drobcek plava v brusku a budes nasledovat petku a evku 😵
moc sa tesim s vami. na svokrovcov kasli, i ked viem, mne sa lahko hovori. preziju to, neboj 😀
neostava im nic ine, len sa s tym vyrovnat. a ked sa im nepaci, mozu vam fukat praskovy cukor 😀 prezili ste bez nich doteraz, prezijete aj teraz.
a fotky su krasne. prave to je na nich krasne, ze si taka vysmiata. uplne z teba ide to stastie, fakt krasa 😵
sak este mozno hodim dajak foto... snad to nevymazu...
no sak mne je to jedno len mm sa trapi kvoli tomu ale tak bohuzial rodinu si nikto nevyberie 😒
podla poslednych pravidiel asi vymazu, zasnem, co za cistky tu robia 😖 alebo daj na moja svadba, tam ich mozes mat kolko chces 😵
a veru, rodinu si clovek bohuzial nevybera 😒
dzou super vysmiate fotecky!! uplne vidno ako ste si to uzili, blahozelaam k titulu MRS 😀 😝 😀
zachytila som tu Evu30 , ja si ta evka pamatam a prajem vela stastia, a hlavne // 😉
urcite sa u nas ukaz!!!
Sis som rada ze tvoja MS sa umudruje, tak snad sa bude umudrovat aj tvoja ovu a bude z nej OCU 😀
Miska tripple testy mmm tak ja sa nikdy nevyznam ze ktore to su, ale asi tie co mi robili tesne pred odchodom na dofcu, a to mi lekarka pisala mail na dofcu ze je vsetko ako ma byt, odvtedy som tam uz aj bola a je to ok 🙂
teraz ma caka morfo utz, to budem na koci 21tt..tak nejak.
co sa tyka psikov, nasli sme im docasne umiestnenie u pani ktora vedie u seba taky maly velmi humanny utulok ( psikovia su pusteny a spavaju vo vnutri v starom dome 🙂 a ona ma zatial nahradnu rodinu, zjavne su to uplne mladi psici a verim ze skoro budu u niekoho dobreho, kto im da lasku a pozornost 😵 😵
bris moje maltesky tiez pozuli ktovie co, ale kym to vyjde von tak bude dobre 😉
tea - super, ze sa vam podarilo ich umiestnit niekam, kde im bude fajn. mas fakt moc dobre srdieko 😵
a dakujem ... raz sa tej OCU dockam, verim tomu. vsak uz nas tu je len par, takze pride cochvila rad aj na mna 😀
😀 😀 😀 dufam, ze potapac uz u teba plava 😵
ja som dnes nejako optimisticky naladena, tak snad mi to dlho vydzri 😀
sisa tak snad ano 😀 teda ten optimizmus u teba 😀 ... a ten potapac u mna ked plava tak bude z neho asi alkoholik 😅 ako vazne pochybujem ze daco bude teraz i ked som si predtym bola taka ista 😅 strasne vela sme oslavovali 😅

a ako to prijalo okolie...xixi...svokrovci by ma hlavne zaujimali... 😀