Začiname sa snažiť v júli. Pridáte sa?
Ahojte babenky
my sa chceme začať snažiť v júli. Vtedy bude mať naš synček 1rok. Dufam že sa pridate viacere snažilky 😉 a že sa nam to čoskoro podarí 😉
fiiiha nedenka to ano to je rozkosne 🙂) asi sa necham inspirovat 😀 samozrejme ak sa zadari a ovu bude naozaj ocu 😀 😔 boze prosim vyslis nas 😉
tak ja som veriaca ale nechodim do kostola ☹ naposledy som bola ked krstili maleho 😢 😖
tak v osud verim aj ja 😀 ale vies co? ja verim vsetkemu comu sa da aj vesticam 😀 😀 😀 jedna mi vyvestila dievcatko 😉 a ked som sa pytala kedy to bude cca tak mi odpovedala ked budem chciet no obavam sa, ze iba chcenie nestaci 😢
dobre ja chcem dvojicky dievcata.snad postaci 😉
idem s chlapom sa niekde poprechadzat lebo prisiel 😉
paaa zatial
baby mne tie capacky uz prijdu take otrepane skor som uvazovala dat mu na plochu laptopu tpozit. teh. test a k tomu text sa par mesiacov budes OCKO 😉
baby vcera sme v martine videli krasny kocik pre dvojicky bumble ride indie taky krasne cyklamenovy-ak by boli dve baby 😉 ,ak by bolo jedno babo tak uz mam vybraty STOKKE Xplory lebo moj nazel ma 2,2 metra a tento kocik je pre vysokych ludi ako stvoreny 😉
my sme dnes boli u kamaratky, ma 4 mesacnu dcerku, take zlaticko 😵 jaj, snad sa aj na nas rychlo nalepi, popestovali sme si ju vsetci traja - aj danielko 😀
u mna sa asi rozbieha mrcha, rano som zacala spinit ☹ ale neva, aspon buduci tyzden uz budem mat po, ideme na tyzden na dovolenku.
nadenka - super napad s tym "ahoj ocko" 😵
mne sa tiez velmi paci stokke xplory. mam 180 cm, takze pre mna ako stvoreny. no obavam sa, ako bude pochopeny u poloviciaka ... videla si ho aj nazivo?
Nooooooo 🙂 😀 6 dni prec a o co som prisla? 🙂 😲 😀
Snazila som sa citat, ale radsej by sme si to mohli zopakovat 😀
Takze: Sisa - bez ovulky a zacina mrcha
Tea, Brisilda, Nadenka - aktive snazilky
Rhodo... - nadejna tehulka
Malalady - jasna tehulka
Cheerlady - nepotvrdena tehulka
Kkatkaa - snazilka? ci ako?
Cicimon - uz si testla?
Minka - pozitivne priznaky
MonikaPD - ty ako?
Fomarik - ako tie vajka? Uz sa tvoria?
kociky? spanielska dedina..mozte mi to niekto objasnit ked na to mate energiu..
velmi by som uvitala..aky kociarik sa kupuje uplne malemu babu? ono musi byt v takej tej vani velkej aby sa mu dobre hajalo,nie?
lebo ked su take tie vselijake kociariky kde je sedacka do auta a vselijake tie golface, tam uplne male mimi byt nemoze,nie?
takze sa kupuju 2 kociare?
ja som faaakt zmatena, kociar som videla tak zdialky ☹
Ahojte ,sisa stokke som videla aj nazivo v kremovej farbe v parndorfe isla okolo jedna mamicka a ta ho tlacila 😉 takze niet o com rozmyslat a okrem toho u nas v ZA kde byvam hned pri lesoparku -co kamenom dohodis od nasho byvania je predajna Predeti a tam ho maju ale v cervenom,ja by som skor zeleny pacil sa mi aj ten kremovy aale je to hakliva farba podla mna 😉
Tea zvycvajne sa kupuje 3 v jednom co mas hlboku vanicku, autosedacku(vajicko) a sportovy kocik co sa pouziva asi od 6 mesiaca u dietata 🙂
prepacte dnes som rpisla neskoro ale s mm sme pozerali riadnu romantiku dnes vecer som plakala ako mala 😅 ten film v anglictine mal nazov the notebook-zapisnik u nas to bolo premietane ako pribeh nasej lasky a bolo to take dojimave 😢 😉
dobre ranko vsetkym snazilkam a tehulkam niektorym.....
no ja dufam ze som mala vcera ovu....takze o dva tyzdne mrcha nepride a budu // 🙂
tak uvidim...lenze tento mesiac ma akosi nebolelo velmi brusko ako minuly mesiac tak teraz neviem..uvidime
Dobre ranko, tak ja dobre, mrcha skoncila a zase vsetko dokola. 🙂
Musim teda este precitat Minku, ako sa to tam vyklulo 🙂
ahojte tak konecne mame nedelu 😉 kiez by bol uz koniec augusta.
tea TAK TERAZ SA KOCIARIKY KUPUJU KTORE SU PRAKTICKE CIZE JA TAKTIEZ BUDEM UPREDNOSTNOVAT 3 KOMB. NAJIDEALNEJSI JE BEBECONFORT JANE 😀 😀 😀 sice neni najmodernejsi no ma uzasnu konstrukciu ktora sa zmesti aj do amleho kufra v aute 😉
inak co mate dns v plane?
tak baby ja som dnes 28DC, mrcha stale nikde ,aj ked brucho sa ozyva pravidelne s bolestami
dnes konecne cestujeme domov, tak snad do vecera ziadna zmena a testnem
nadenkaa - mne sa tiez paci ten zeleny 😵 uz len mat toho drobceka, nech je donho koho dat. nazivo som ho videla len u jednej maminy, este som ho dokladne neobzerala. snad k tomu raz bude prilezitost 😉
pri danielkovi sme mali peg perego atlantico, super kocik, velmi dobre sa s nim manipulovalo. teraz ho ma brat, neviem, ci by vydrzal este aj stvrte dieta.

nadenka to je mileee