Začiname sa snažiť v júli. Pridáte sa?
Ahojte babenky
my sa chceme začať snažiť v júli. Vtedy bude mať naš synček 1rok. Dufam že sa pridate viacere snažilky 😉 a že sa nam to čoskoro podarí 😉
ahojte baby 🙂
mam vela robotky, potrebujem si vsetko podotahovat pred dovolenkou, tak nestiham chodit na konika 😀
mrcha pomaly konci, tak sa tesim na dalsie snazilkovanie...
nadenka, zase zaciname naraz 😉 mne vysiel podla Jonasa najblizsi plodny den 10.9., co je sakra daleko 😒
ahoj katy, mudr jonas, uznavany porodnik, ked si ho das do google, tak ti jeho metodou vypocita plodne dni, termin porodu,...
rhodos: prosím ťa a aká je to stránka? Lebo mne cez google vyhodilo len takú, kde si to môžem objednať za 24 EUr.
ahojte babuly,neviem kde mam zacat, ale v strucnosti, vikend bol v celku dobry som spokojna 😉
vcera sme si dali prepripravu na moju ovu ktora zacina tento tyzden, drzte palce
nadenka- skoda ze prisla mrcha mrchovata, ona raz nedojde
takze urobila som 5000 prispevok urobim aj 7000 a ten venujem sebe, kedze tu nikto nieje, aby to konecne vyslo a kedze niesom sebec tak prajem aj vam
ahojte babulky snazilky, dlho som tu nebola, boli sme na dovolenke v Tatrach a len vcera v noci sme sa vratili. Dneska som bola u toho lekara a mame to potvrdene 🙂 Som v 8tt + 2d. Tak sa moc moc tesime 😀 . Kolko je nas vlastne uz tehuliek? Musim vas docitat, len az vecer, lebo teraz musim behat za krbcekom 😀
ahojte,som spat,dokoncujem veceru 🙂 a bola som na tej krvi u endokrinologicky, v stredu poobede mam volat za vysledky,snad budu dobre 😉
Uz som zase tu, po kavicke som uz ostala v zahradke a robila. Teraz robim detsku vyzivu, zasoby do buducnosti 🙂 Ovulka uz klope na dvere, leje sa zo mna ten vajciak, tak dobre znamenie 😀 Asi pockam na mileho, kym pride z roboty, aby sme to este poistili 😀
Fazulka, vidim, ze zase sme na tom rovnako aj s Bris 🙂
No rastu mi v zahrade jablka a hrusky, vsetko to pada a tolko vela nezjeme, tak som sa rozhodla robit zasoby, ved je to dost drahe v obchodoch. A v zime si mozem dat aj ja 🙂 No ale este som neskoncila, len sa to vari, tak neviem, ako to dopadne po prvykrat 🙂
katy, andzi, tu je ten link - inac ho sme davala nadenka na strane 209 😉
Boze baby, nam zase v Handlovej pre zmenu padlo lietadlo 😕 Minuly pondelok banici, tento lietadlo, idem zistovat 😒
Este neviem, nam sa cely dom otriasol, riadna pecka. Pocula som len sanitky a hasicov, asi z PD. Som ti chcela pisat, ci to nebolo niekde pri vas, Novaky alebo co, potom mi volali nasi, ze v Ha padlo lietadlo
noo ja som spala o som bola unavena a som sa prebudila na tie otrasy to byvam az na konci zapotociek pri rieke nitra a som to pocula ☹ a bolo to ake lietadlo???? muselo byt velke 😖
Na ta3 ukazuju, ze prelet vojenskeho lietadla prekonal zvukovu barieru v oblasti HA, zaujimave 😒

aj mne je zle ale preto ze som od rana jedla piate cez deviate 😅 lebo ja mam ovulu teraz takze priznak tehu to nebude