Začiname sa snažiť v júli. Pridáte sa?
Ahojte babenky
my sa chceme začať snažiť v júli. Vtedy bude mať naš synček 1rok. Dufam že sa pridate viacere snažilky 😉 a že sa nam to čoskoro podarí 😉
Ja som zvykla mat take ako na fotke, ale uz pol roka som upne na kratko a neviem si to vynachvalit, ziadna robota, rychle susenie, usetrenie na farbe 🙂
moja daj si tu kde mas okuliare 😉 aspon sa nam ukaz 🙂))uz neviem ake to boli roky🙂))
nadenka dnes uz sa mi nechce a uvidim ci to este zajtra bude aktualne a ako to bude vyzera 😉
jasne bris musime byt pozitivne naladene aby sme mali aj pozitivne testiky 😀
no vidis bris tak to ma byt 😉
kocky viete co je na tom najhorsie???ze ja nebadam ziadne priznaky po ocu 😠 ale ak ma bud. tyzden nezacnu bolit prsia tak som tehu 😉
Bris, tam je vela s okuliarmi, 🙂 Aky tvar okuliarov? 🙂 Na vsetkych som rozkosna 😀
jasne kati 😉
baby ale je to sranda lebo ked clovek vidi niekedy tie fotky zo 60tych rokov-oblecenie ucesy a tak sa musi bavit a to bola vtedy moda potom za 40 rokov sa takto budu bavit na nas 😀 😉
A si to pisala Katka? Inak som to vydedukovala, ze uz dost dlho mas dovolenku a buduci tyzden zacinaju vsetci ucitelia 🙂 A kde ucis?
Bris ani ja nemam ziadne priznaky 😀
ved to , ze nemam 😢 ale vies u mna to funguje tak, ze sa priznaky ktore mavam teraz vyparia tak som tehu 😀
inak uz som to tu pisla ze ja mamvam bolesti kadejake 😉 chute kadejake 😉 pocity kadejake casto som naladova atd. je toho vela co mi ostalo s prveho ehotenstva cize u mna je tazko nieco rozpoznat aj prsia ma zacali boliet ked som bola tehu a to mi ostalo dodnes tyzdem pred mrchou podavaju hlasenie 😉 😠 teraz by sa mohli pozabudnut 😀
no ja mam este ms takze podla kalendara tak okolo 28 -29-30.8 mam mat ovu ale to este uvidime aj podla hlienu kedy pride
Ja tiez mavam vela bolesti pocas mesiaca, dokonca aj vajko pichalo hned po mrche Ja som dnes este nemala ziadny pich v bruchu 🙂 No trosku ma zabolelo v podbrusku 😉 SOm zvedava, aka bude zajtra teplota. Ja sa uz tesim aj na meranie teploty a nie to este na testy 🙂
ahojte
ja len na skok pravdepodobne,ideme pokracovat v tom ,co sme vcera zacali,ale muzik este uspava maleho
cheer to co ti povedal lekar je nic,to ze je o 10 dni mensie alebo vacsie to nic nie je,nebude mat ziadne problemy,to mi teda ver,moj maly bol od zaciatku mensi a je tu zdravy a krasny
nadenka a este niekto aj so mnou dnes mame plodit babatko,nie?pamatam sa ze viacerym vyslo ze dnes,tak kto to je este?
dnes je dobry film na markize,zacina sa o 22:35 tak nejako a su to 2 casti po sebe a trva to do 1:45 cchela by som to pozriet
zajtra budu u nas palacinky,uz sa tesim
inak potom by sme mohli niekdy urobit aj taku tabulku vsetkych bab co chodili sem do temy a otehotneli 😉 a potom kolko-ako dlho sa snazili 😉 😉
ahojte, tak sa pridávam, v júli nám to nevyšlo, teraz koncí mrska, tak sa pokúsime v auguste... dúfam len, ze sme s manzelom v poriadku a zdraví 😉 ale priznám sa, že som velmi nedočkavá a velmi by som už chcela 😲
no my sme s mm vykopali vojnovu sekeru takze u nas ziadne tutumutu dnes nebude 😖 😕 😔
nadenka a co sa stalo?
ja som sa dnes naprikad 2 krat natiahla v byte,tecie mi pracka niekde neviem kde a potom som sa zarazila od kabel tak som zrucala na muza nech to ide spravit

😀 Bris 😀 😀 😀