Začiname sa snažiť v júli. Pridáte sa?
Ahojte babenky
my sa chceme začať snažiť v júli. Vtedy bude mať naš synček 1rok. Dufam že sa pridate viacere snažilky 😉 a že sa nam to čoskoro podarí 😉
Ja uz mam na tento mesiac kupene nejake kvapky Gynex, nadopujem sa alchemilkou a kyselinou listovou a ked to nevyde, nech ma slak trafi 😀
Nadenka, mala by klesnut, ale nemusi. Prvy mesiac je tazke zistit ovu, az ked vybehne teplota, vies ze vcera bola ovulka 😉 Preto snazilkuj a buduci mesiac budes vediet, kedy mas ovulku a kedy treba snazit intenzivnejsie 😉
nadi nic nenechavaj na nahodu snazilkuj kazdy 2-3 den ovu tym padom nema kde uniknut 😀
Bris, kuk sem http://merenibt.xf.cz/index2.html, najdi si mereni BT a podtym priklady krivek a tam si vyber ake krivky chces pozerat 🙂
aha no uvidime a s tym snazilkovanim je to tento mesiac blede 😔 myslim lebo sme s mm na vojnovom chodniku 😒 ach no uvidime a inak ked sa tak nad tym zamyslim tak z tych 8 mesiacov co snazilkujeme sme skutocne snazilkovali asi len od maja 😕 lebo predtym som vobec nepozerala ci mam ci nemam plodne dni a ked boli skusky a statnice tak to snazenie islo uplne do haja lebo ked je clovek nervozny tak sa neda 😔
Baby, inak v Polsku bolo dobre, som si objednala altanok, kupila latky na plot, stromceky a kvietky, sprostosti do kuchyne a koberec 🙂 A som velmi spokojna s polskymi cenami
ahojte ja vás vôbec nestíham čítať, maximálne tak jednu stranu a nechápem, ako niektoré baby tu stíhajú byť celý deň
andzi, ja pracujem za notebookom, takze obcas odbehnem.... 😀 teeda, dost casto odbieham 😀 😀
Andzi, ja som tu sice dnes nebola, ale pre nezamestnane a baby na materskej je to tu dobre 😀
lucka tak si sikovna ked si toho tolko pokupila 🙂
mrkla som si ten graf a bola som milo prekvapena cize da sa povedat ze este nemusim stracat nadej 😀 😖 no rozhodne su tie grafi zahadne jedna tam mala graf anovulak a predsa sa zadarilo 😀 to je uzasne
luci - neprovokuj lebo urobím nájazd na chladničku, mám tam čok. puding na ráno. 🙂
😉 😉 baby idem od vas lebo sa mi bude chciet pri vas jest 😉 😀 😅 idem kuken 😎 true bood 😀 papapa
true blood som tym myslela 😉 a tam je tolko krvi ze sa mi uz jest nebude chciet 😀
lucka tak poviem ti ze ano 😉 ja by som sa s toho nevedela vysomarit uz je fakt najistejsia iba ta mrcha 😝 no uvidime zajtra ci si mozem trufnut biele nohavice 😉

luci ty si taky odbornik na teplotu ked je ovu musi teplota nahle klesnut alebo ako to vlastne zistim ze je prave v ten den ovu?