icon

Pôrod v auguste 2012

lensam
30. nov 2011

Ahojte, je tu niekto kto má termín v auguste 2012?

miskachrumka
6. okt 2012

@lucia795423 dakujem baby ...ja už ked ma tlačí už sa mi aj slzy tlačia do očí a viem že nevindem z wc skor ako o 20min a prvý krát po sa mi aj tažko sedí ---.....no hroza :(
musím niečo pýtat v pondelok v lekárni

miskachrumka
6. okt 2012

@tamara2307 oo bože verím že to nieje moj prípad .....ja som doteraz nikdy nemala problém so stolicou neviem čo sa teraz deje ☹

lucia795423
6. okt 2012

@miskachrumka mozno si len malo pila...ja som mala jednu taku hroznu nedelu ze som ani sediet nemohla, ani na gauci,strasne bolesti aj krce..a v bruchu citis ako kamene, a chces to dostat von...nemala by si cakat ale daco si dat na uvolnenie...lebo ta bude nutkat tlacit a to je velmi neprijemne...drz sa...

kvietok173
6. okt 2012

@carodejnica ako ste natom s nádchou? Ja som ho predvčerom okúpala a mám pocit že máme vicej soplov? Odsávame každú chvílu.Ale ked sme v kočiariku vonku tak ništ.Už som z toho nešťastná.Papáme spíme ale predsa je nervóznejší a ja tiež

kvietok173
6. okt 2012

@miskachrumka určite máte nejakú lekáreň otvorenú, kúp si hned zajtra glycerénový čípok, netráp sa zbytične.Stojatá stolica spôsobuje infekcie žensk.orgánov a plus nepríjemný pocit.Ráno na lačno si daj teplú vodu.

luci137
6. okt 2012

@carodejnica no ono vlastne chodime na vazenie ale vzdy ho aj pozrie a tak miesa sa to viacmenej aj s poradnou teraz sme boli aj na odbere krvy dufam ze budu dobre vysledky v pondelok, veru máš pravdu je to pre mna stresujuce, hlavne si stále vravim čo robim zle a ako to mám robit aby bolo ok...proste to nechapem najprv bol furt hore a spal mi po doslova dvadsiatich minutach chvilkovo a furt hladny a teraz opak, spi viac a papá kratsie a nepriberá ako by mal

miskachrumka
6. okt 2012

@kvietok173 ono je to oto horšie že ja už nemám tvrdu stolicu ale ked som ju mala sa mi tam niečo porušilo a doteraz ma to bolí aj ked mám makku stolicu ..

kvietok173
6. okt 2012

@luci137 Akú mal porodnú vahua kolko vazi teraz? Aky je stary?

luci137
6. okt 2012

@kvietok173 pri narodeni mal 3,25 a teraz 3,8o má mesiac

kvietok173
6. okt 2012

@miskachrumka faktu čípky si kup, rano a večer si davaj upravi sa 🙂

miskachrumka
6. okt 2012

@kvietok173 no veru či never tu nemáme lekáren žiadnu otvorenu už v piatok poobede a nie to ešte v nedelu 😠 😠 😠 😠
taku tu ešte nehrali ak tak lekáren tak ist až do zv alebo bb.....čo je 30-40km

miskachrumka
6. okt 2012

@luci137 náš mal 3350g a schudol pri odchode z nemocnice mal presne 3000g a naposledy sme mali poradnu ked mal 3 tyždne a mal 3840g a teraz ideme 10teho do poradni .....

kvietok173
6. okt 2012

@luci137 tak to nie je tak malo určite schudol v nemocnici.My sme na mesiac mali 4000 a porodnu 3280 a schudli sme v nemocnici na 3040. Ale skus ho budit. Nemusis uplne v polospanku mu skus ponuknut. Uvidis.Mne napr. ked som bola mala museli podrezat blanku pod jazykom lebo sa mi tazko salo mliecko.... skus dat dr,. skontrolovat.

bodka70
6. okt 2012

@luci137 , môj mal pri narodení 3,15, po mesiaci mal 3,45, po dvoch mesiacoch 4,5, prvé 2 týždne mi vôbec nepriberal, až potom sa to upravilo

luci137
6. okt 2012

@kvietok173 ano aj malý schudol na 3,10 v nemocnici,tiež mu upravovali blanku pod jazykom,neviem veru asi skusim castejsie aj ked som sa tesila ako pekne prespi asi je teda kojenie ok...no asi nie je..... ☹

luci137
6. okt 2012

@bodka70 aha tak je sanca ze sa to upravi?

bodka70
6. okt 2012

@luci137 , samozrejme je šanca 😉 - ja som sa tiež stresovala a nakoniec sa krásne rozjedol, teraz priberá 300g týždenne posledný mesiac 😉 . Robila som to, čo aj tebe som radila - častejšie prikladať a kojiť a na konci kojenia, keď už sa malému nechcelo ťahať to ťažšie idúce tučnejšie mliečko, tak som mu ho dotláčala rukou (stláčala som prsník smerom k bradavke)

miskachrumka
6. okt 2012

@luci137 mali ste zarastený jazýček ?
moje deti to mali obidve tiež Dávidovy to strihali a Dominkovi nie doteraz to má

luci137
6. okt 2012

@miskachrumka ano mali hned mu to dali do poriadku .....ale s papanim ako takým m áme problemy stále 😒

luci137
6. okt 2012

@bodka70 dakujem za povzbudenie, strasne som sa zlakla ze co sa deje vari je podvyziveny....uvidím dalsi tyzden aky bude

miskachrumka
6. okt 2012

@luci137 popravde ani Dávidkovi to nechceli strihať len videli že tažko sa prisaje tak mu to štikli no Dominko nemá problem s prisávaním a tahaním žiadny on je velký jedák 😉 taha o prietrch ked taha mám pocit že mi saje ešte aj mozog :D už neviem ako by sal keby to mal naštiknuté ....

miskachrumka
6. okt 2012

@luci137 ty si nerob starosti s priberaním aj ked priberá menej hlavné je že priberá !!!!!!!!
každe baby je iné nestrachuj sa 🙂

monika1091
8. okt 2012

takto sme včera nadherne a sladko vyzerali ... no jak na spapanie 🙂

mivin80
8. okt 2012

ahoj @luci137 vobec sa nestresuj kvoli tomu kolko pribera, hlavne ze je spokojny a spinka, ked bude hladny a bude mu to malo urcite da o sebe vediet 🙂 pekny den prajem

luci137
8. okt 2012

@miskachrumka podla mna je to aj tým,že mi zacal viac spat....konečne prespi viac, večer si zvykol zaspat okolo 10 ale problem asi je že sa zobudi na papanie az okolo 4-5,vraj je to dlho , skušala som ho raz zobudit na papanie ale dopadlo to tak ze kým som ho zobudila to trvalo a cucol si asi 2x a už bol prebratý a mrzutý uplakaný až do rána aj cele doobedie.....neviem radsej to nebudem už skúšat,len sa bojim aby nebol smadný a hladný....

lucia795423
8. okt 2012

@luci137 podla mna je podstatne ze pribera...a budit ho v noci je hlupost, boze ved vsetky tuzime po tom aby vynechali v noci jedno kojenie...a myslim ze keby bol hladny tak da o sebe vediet...;)))

dulkagabulka
8. okt 2012

@luci137 obrat sa na laktačnu poradkynu v tvojom okoli...maličkemu treba pomoct 😉 a pojde to lahko, len treba vidiet dojčenie a ona ti poradi

miskachrumka
8. okt 2012

@lucia795423 plne suhlasím stebou ....v noci sa detičky nemaju budiť .....ak chcu zobudia sa samé ...ten moj do dnes rana bol 4krát na prsníku po 10-15min ....ale ráno to aj tak vyzeralo som ho zobrala na ruky a celý okrcaný čo mal v sebe vela a sa prejedal

miskachrumka
8. okt 2012

@luci137 my zas bojujeme s refluxom stále ho prezliekam vkuse smrdí od grcky je to niekedy na porazenie ....a ako naschvál sa vždy pokaka po papaní a stači sním len trošku miknuť a už sa mu to z pusky leje ☹

smolinka024
8. okt 2012

Maminy chcem sa spytat ako a hlavne do coho davate spat deturence ked sa uz nezmestia do perinky. Moj ma 6 tyzdnov a zachvilku mu bude mala tak rozmyslam, ci ho potom uz budem len prikryvat s dekou alebo ako... resp. chcem vyskusat aj spaci vak a deku...Len este ide o to, ze maly spava s nami v posteli a ked som ho mala v perinke citila som sa "bezpecnejsie"...