Chrobák vo fľaši
Ahojte, kupila som cistiaci prostriedok na nabytok, ked som ho otvorila, ostala som ako obarena. Na spodku flase bol utopeny jeden velky chrobak. Kontaktovala som predajnu, produkt mi vymenili bez problemov, ale ziadne vysvetlenie, prepacte, nic. Pride mi to uplne nemyslitelne aby vo veci na cistenie bol chrobak, chapem ze sa mohlo pocas vyroby stat ze sa to tam nejako dostalo, ale ten pristup ma sokoval este viac. Pozerali na mna ako na hlupanu, neviem ci si mysleli ze som to tam hodila naschval ja, ale bol to velmi neprijemny zazitok.
@petulda333 verim.
citala som raz na stene, ako niekto isiel do Lidla vratit nejaky kolacik, lebo nebol v akcii a ona si myslela, ze je.
kks, kvoli 20 centom sa trieskala naspat do obchodu...
@nyusika mne sa raz jedna pani vratila ,aby sa mohla namna stazovat veducemu,dala si ho aj zavolat. Vraj som leniva a robim zle robotu. Dovod? Kupila si makovu fornety buchtu. Ja som jej blokla orechovu,sekla som sa v kode 99369 a 99396, cena ta ista,kedze naraz boli v akcii. Takze tak. Inokedy sa ina rozculovala,lebo nevieme kolko kusov oliv je v sacku. Kedze ona potrebuje presne 23ks nie viac....
@nyusika mne sa raz jedna pani vratila ,aby sa mohla namna stazovat veducemu,dala si ho aj zavolat. Vraj som leniva a robim zle robotu. Dovod? Kupila si makovu fornety buchtu. Ja som jej blokla orechovu,sekla som sa v kode 99369 a 99396, cena ta ista,kedze naraz boli v akcii. Takze tak. Inokedy sa ina rozculovala,lebo nevieme kolko kusov oliv je v sacku. Kedze ona potrebuje presne 23ks nie viac....
@petulda333 co ti na to napisat ?
asi sa dlho poriadne nevykakali, preto su take nervozne 😀 😀
@nyusika mna uz nic neprekvapi proste 😁😁
Asi ti ten chrobák zostal v hlave 😅
@nyusika alebo málo sexu

@anonym_4223df myslíš tú tému,keď mu zaváňa "bimbásek" ale ževraj je hodiny v kúpeľni? 🤭 Tak tú čakám čochvíľa aj ja 😁.
@zuzanita1609 tak ked travi hodiny v kupelni, asi sa mu "zavaril", nie ? 😀 😀