icon

Chrobák vo fľaši

24. okt 2025

Ahojte, kupila som cistiaci prostriedok na nabytok, ked som ho otvorila, ostala som ako obarena. Na spodku flase bol utopeny jeden velky chrobak. Kontaktovala som predajnu, produkt mi vymenili bez problemov, ale ziadne vysvetlenie, prepacte, nic. Pride mi to uplne nemyslitelne aby vo veci na cistenie bol chrobak, chapem ze sa mohlo pocas vyroby stat ze sa to tam nejako dostalo, ale ten pristup ma sokoval este viac. Pozerali na mna ako na hlupanu, neviem ci si mysleli ze som to tam hodila naschval ja, ale bol to velmi neprijemny zazitok.

Strana
z2
autor
Autor odpoveď zmazal
carrot_apple
24. okt 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor A? oni majú otvárať tie chúďatká predavačky každý prípravok na upratovanie a pozerať či tam je hmyz? vymenili..bodka.

autor
24. okt 2025
@carrot_apple

@anonym_autor A? oni majú otvárať tie chúďatká predavačky každý prípravok na upratovanie a pozerať či tam je hmyz? vymenili..bodka.

@carrot_apple neviem. Ale v poriadku to urcite nie je. Ak to teda bola ta jedna jedina flasa v ktorej hmyz bol ktora sa z tych milion kusov dostala ku mne, v poriadku, chapem lebo stat sa moze. Ale aspon by som prejavila kusok zaujmu k spokojnosti zakaznikov, jednym slovom prepacte. Nie dobre dakujeme vymenime nikdy sa to este nestalo dovidenia.

huxy
24. okt 2025
@anonym_autor

@carrot_apple neviem. Ale v poriadku to urcite nie je. Ak to teda bola ta jedna jedina flasa v ktorej hmyz bol ktora sa z tych milion kusov dostala ku mne, v poriadku, chapem lebo stat sa moze. Ale aspon by som prejavila kusok zaujmu k spokojnosti zakaznikov, jednym slovom prepacte. Nie dobre dakujeme vymenime nikdy sa to este nestalo dovidenia.

@anonym_autor bud rada, že poďakovali, vymenili. Niekde na teba len zazerajú pri akejkolvek požiadavke. Ja už neviem, aké blbosti tu niekedy ludia dokážu rozoberať...

autor
24. okt 2025
@huxy

@anonym_autor bud rada, že poďakovali, vymenili. Niekde na teba len zazerajú pri akejkolvek požiadavke. Ja už neviem, aké blbosti tu niekedy ludia dokážu rozoberať...

@huxy ja som teda rada ze som si to vobec vsimla este pred pouzitim, a nepotrela som s tym cely byt. Predstav si ze sa to stane tebe, tiez by to bola blbost? Neviem teda, ale mne to pride nechutne a nehygienicke.

janai1
24. okt 2025

Dúfam, že inak žiješ v dokonalo sterilnej bubline

mizoko
24. okt 2025
@anonym_autor

@huxy ja som teda rada ze som si to vobec vsimla este pred pouzitim, a nepotrela som s tym cely byt. Predstav si ze sa to stane tebe, tiez by to bola blbost? Neviem teda, ale mne to pride nechutne a nehygienicke.

@anonym_autor nábytku snáď vadí utopeny chrobák? Vieš koľko ti ich behá po byte? A tie v múke alebo strukovinách ti nevadia?

klarissa25
24. okt 2025

Akoze este pochopim rozhorcenie ak by to bolo v nejakej potravine. Ale v cistiacom prostriedku? A este ti to aj vymenili? Kvoli tomuto diskusia?

galganka
24. okt 2025

Čokoládu ješ? 🤔
Jeden chrobák v prostriedku hádam aj za 2 eurá. A teba to takto zavzdušní.

anonym_469cb8
24. okt 2025
@klarissa25

Akoze este pochopim rozhorcenie ak by to bolo v nejakej potravine. Ale v cistiacom prostriedku? A este ti to aj vymenili? Kvoli tomuto diskusia?

@klarissa25 presne... v dzuse by ma to asi rozhodilo, ale snad v cistiacom prostriedku neriesia take opatrenia...
Asi to bude dosledok prilis eko produktov... ak by to bola stara dobra chemia, tak sa tam ten chrobak (a vsetko vacsie) rozpusti 🙂 🙂

cacianka
24. okt 2025

chápem trochu rozhodenie, ale čo s tým má obchod ? Oni to neplnia, nezodpovedajú za obsah, slušne vymenili - čo by v podstate ani nemuseli, lebo kupujúci to tam doma mohol dať doma, a že sa ti neklaňali a nemrmlali dokola prepáčte milá pani, nie je až taká závada, aby si vypisovala kvôli tomu na internety ako ti ublížili

nyusika
24. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor skandal...toto by som hnala do Strasburgu.
takato drzost, podla mna ti ho tam naschval dali.
fakt skandal.
dufam, ze si biola spisat TO

😀 😀

kks, toto je uz aky level fejkovych tem ?

domka222
24. okt 2025

Možno sa to aj nestalo prvý krát, len ten kto to našiel to proste vybral a používal akoby nič, miesto toho aby otravoval predavačky a čakal ešte, že sa mu budú pomaly klaňať.

huxy
24. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor blbosť je riešiť to, že ti nepovedali to, čo si chcela počuť. Poďakovali, vymenili, čo viac chceš???

1ryba
Odpoveď bola odstránená
nyusika
24. okt 2025
@1ryba
Odpoveď bola zmazaná

@1ryba vsade by mala babatka chrobaka z flase

tetapetra
24. okt 2025

@anonym_autor ako to majú vedieť predavačky? Nemyslím si,že čistiace sa vyrábajú super sterilnom prostredí bez prítomnosti vzduchu. Ja som v kyslej smotane našla maticu a tu som 🤦🏻‍♀️

zuzacka16
24. okt 2025

😂 fakt niečo strašné sa stalo..fakt ľudia už urobia z ničoho tragédiu..vieš čo? lepšie by bolo keby si to nedala anonymne, keď už tu ideš hejtovať predavačky..ako keby oni za to mohli..och..pekný víkend všetkým..

tramtada31
24. okt 2025

Ja som mala v konzerve od Bonduel mŕtvu muchu, nereklamovala som to, lebo by ešte povedali, že som ju tam ja dala, ale asi sa to deje vo vyrobe..

mirola
24. okt 2025

akoze mne by ten chrobak, pokial ide o cistiaci prostriedok absolutne nevadil... ved chrobaky su vsade... myslis, ze ten cistiaci prostriedok bude kvoli tomu horsi?

anonym_4223df
24. okt 2025

@anonym_autor a čo s tým majú predavačky?

petulda333
24. okt 2025
@nyusika

@anonym_autor skandal...toto by som hnala do Strasburgu.
takato drzost, podla mna ti ho tam naschval dali.
fakt skandal.
dufam, ze si biola spisat TO

😀 😀

kks, toto je uz aky level fejkovych tem ?

@nyusika robila som v obchode a ver,ze ludia su rozni a toto fejk nemusi byt. Spomeniem jedneho zakaznika,uz nepamatam co isli robit za jedlo,ale kupil par kg ryze. Ryza bask v bielom papierovom sacku. V 3 nasiel chrobaciky. Prisiel,vyvrieskal sa,my sme mu peniaze vratili...a vies co chcel? Aby sme tu ryzu kontrolovali 🤦🤦 cize asi otvorit sacok,presypat a ak je ok dat spat....a vedela by som tu pisat toho dost

anna777115
24. okt 2025

Mňa už nepresvedčí nikto, že tieto infatilné temy nevymýšĺaju administrátori, keď je dlho kĺud.

zuzanita1609
24. okt 2025

Niekde som videla,asi Mexiko, či iné časti latinskej Ameriky,možno aj Kuba...🦂, 🐍, červíky lúhované v alkohole a ten alkohol nie je z tých najlacnejších a pijú to 😁.

nyusika
24. okt 2025
@petulda333

@nyusika robila som v obchode a ver,ze ludia su rozni a toto fejk nemusi byt. Spomeniem jedneho zakaznika,uz nepamatam co isli robit za jedlo,ale kupil par kg ryze. Ryza bask v bielom papierovom sacku. V 3 nasiel chrobaciky. Prisiel,vyvrieskal sa,my sme mu peniaze vratili...a vies co chcel? Aby sme tu ryzu kontrolovali 🤦🤦 cize asi otvorit sacok,presypat a ak je ok dat spat....a vedela by som tu pisat toho dost

@petulda333 verim.
citala som raz na stene, ako niekto isiel do Lidla vratit nejaky kolacik, lebo nebol v akcii a ona si myslela, ze je.
kks, kvoli 20 centom sa trieskala naspat do obchodu...

nyusika
24. okt 2025
@anna777115

Mňa už nepresvedčí nikto, že tieto infatilné temy nevymýšĺaju administrátori, keď je dlho kĺud.

@anna777115 ja som o tom presvedcena

anonym_4223df
24. okt 2025
@anna777115

@anna777115 tiež som o tom presvedčená, keď začne kôň krívať, šupne sa zopár podobných tém, ak nepomáha, baby sa nechytia, tak sa treba uchýliť k osvedčenej klasike - očkovať, neočkovať, dom - byt, dedina - mesto a pod.

anonym_4223df
24. okt 2025
@nyusika

@anna777115 ja som o tom presvedcena

@anna777115
@nyusika a dávno tu nebola téma o partnerovi, ktorí sa nesprchuje, tak ju čakám každým dňom

nyusika
24. okt 2025
@anonym_4223df

@anna777115
@nyusika a dávno tu nebola téma o partnerovi, ktorí sa nesprchuje, tak ju čakám každým dňom

@anonym_4223df dnes je uz na tuto temu - nechodi k zubarovi a pachne mu z ust - celkom ide ta tema 😀

zuzanita1609
24. okt 2025
@anonym_4223df

@anna777115

@anonym_4223df myslíš tú tému,keď mu zaváňa "bimbásek" ale ževraj je hodiny v kúpeľni? 🤭 Tak tú čakám čochvíľa aj ja 😁.

Strana
z2