Je bežné nechať kufre v hoteli po check-oute?
Ahojte. Odubytovať sa máme do 10:00, lietadlo nám ide až večer. Nechce sa mi vláčiť celý deň po meste s kufrom. Je normálne poprosiť hotel, aby nám batožinu nechal na recepcii ešte pár hodín aj po check-oute?
@anonym_autor samozrejme, maju na to vyhradeny batozinovy priestor
@anonym_autor uplne bezne pred aj po, dokonca zvycajne na to maju priestor pri recepcii.
V Bulharsku ani v Egypte s tým problém nemali. Pri recepcii mali vyhradenú miestnosť.
Podla toho, o co sa jedna. Lebo ak je to klasicky mestsky hotel, tak nemusi Ti vyhoviet. V dovolenkovych destinaciach pri mori s tym problem nemaju, maju na to vyhradenu miestnost, kam si odkladaju klienti batozinu. Na recepcii Ti batozinu nenechaju, oni maju ine starosti, ako strazit niekoho kufre.
Je to uplne normalne ak ma vyhradeny priestor na batoziny na recepcii ak nema, nemusi ich prevziat kvoli moznej kratezi a v niektorych mestach mas aj uschovne na batoziny ak by v hoteli odmietli
Podla toho, o co sa jedna. Lebo ak je to klasicky mestsky hotel, tak nemusi Ti vyhoviet. V dovolenkovych destinaciach pri mori s tym problem nemaju, maju na to vyhradenu miestnost, kam si odkladaju klienti batozinu. Na recepcii Ti batozinu nenechaju, oni maju ine starosti, ako strazit niekoho kufre.
@muchotrafka298 - my sme s tým nemali problém ani v Sofii, normálne mali aj v hoteli v meste (nie pri mori) miestnosť na úschovu batožiny.
@anonym_autor áno každý hotel má a aj sme vždy mohli až do odchodu využívať all inclusive služby
@muchotrafka298 Je to bežné v každom hoteli, bola som aj v Prahe a cudzinci tak robili bežne, nie je to iba v prímorských destináciách bežná prax.
@anonym_autor Jasné. Väčšinou majú hotely vyhradenú miestnosť na to pri recepcii.
Je to bezne, polietali sme toho dost a naozaj nikde s tym nebol problem.
@muchotrafka298 Je to bežné v každom hoteli, bola som aj v Prahe a cudzinci tak robili bežne, nie je to iba v prímorských destináciách bežná prax.
@marsmykkok no v kazdom uplne nie. Naposledy som vo Valencii videla kufre ulozene bez dozoru len tak pri dverach. Cize hocikto mohol vojst do hotela a zobrat akykolvek kufor, co tam bol.
Skús sa n recepcii opýtať, či sa dá priplatiť late check out. Budete môcť v izbe zostať dlhšie.
@muchotrafka298 ani v mestskom hoteli som sa s tým ešte nestretla že by sme nemohli nechať batožinu…
@anonym_autor zatisl sme nikdy nemali problem.
Oni tam na to maju vyhradene priestory
odlozili sme batozinu a nadalej sme mohli vyuzivat hotel vratane jedla ... ked po nas prisiel taxik sme sa prezliekli na zachode -prezliekarni a vzali len veci ... z bazena rovno do lietadla 😀
este sa mi nestalo ze mi nepostrazili kufor pred ci po checkovani.
dokonca aj par sukromnikov uz mi tak vyhovelo.

@anonym_autor uplne bezne a hotely s tym nemaju problem.