icon

Je bežné nechať kufre v hoteli po check-oute?

20. aug 2026

Ahojte. Odubytovať sa máme do 10:00, lietadlo nám ide až večer. Nechce sa mi vláčiť celý deň po meste s kufrom. Je normálne poprosiť hotel, aby nám batožinu nechal na recepcii ešte pár hodín aj po check-oute?

simsalabim
20. aug 2026

@anonym_autor uplne bezne a hotely s tym nemaju problem.

anonym_3a279b
20. aug 2026

@anonym_autor samozrejme, maju na to vyhradeny batozinovy priestor

anonym_ac22da
20. aug 2026

@anonym_autor uplne bezne pred aj po, dokonca zvycajne na to maju priestor pri recepcii.

viktoriaandrascik
20. aug 2026

V Bulharsku ani v Egypte s tým problém nemali. Pri recepcii mali vyhradenú miestnosť.

muchotrafka298
20. aug 2026

Podla toho, o co sa jedna. Lebo ak je to klasicky mestsky hotel, tak nemusi Ti vyhoviet. V dovolenkovych destinaciach pri mori s tym problem nemaju, maju na to vyhradenu miestnost, kam si odkladaju klienti batozinu. Na recepcii Ti batozinu nenechaju, oni maju ine starosti, ako strazit niekoho kufre.

anonym_fe99e4
20. aug 2026

Je to uplne normalne ak ma vyhradeny priestor na batoziny na recepcii ak nema, nemusi ich prevziat kvoli moznej kratezi a v niektorych mestach mas aj uschovne na batoziny ak by v hoteli odmietli

katrinka8
20. aug 2026
@muchotrafka298

Podla toho, o co sa jedna. Lebo ak je to klasicky mestsky hotel, tak nemusi Ti vyhoviet. V dovolenkovych destinaciach pri mori s tym problem nemaju, maju na to vyhradenu miestnost, kam si odkladaju klienti batozinu. Na recepcii Ti batozinu nenechaju, oni maju ine starosti, ako strazit niekoho kufre.

@muchotrafka298 - my sme s tým nemali problém ani v Sofii, normálne mali aj v hoteli v meste (nie pri mori) miestnosť na úschovu batožiny.

anonym_73f3c6
20. aug 2026

@anonym_autor áno každý hotel má a aj sme vždy mohli až do odchodu využívať all inclusive služby

marsmykkok
20. aug 2026
@muchotrafka298

@muchotrafka298 Je to bežné v každom hoteli, bola som aj v Prahe a cudzinci tak robili bežne, nie je to iba v prímorských destináciách bežná prax.

ankare
20. aug 2026

@anonym_autor Jasné. Väčšinou majú hotely vyhradenú miestnosť na to pri recepcii.

jablkovastrudla
20. aug 2026

Je to bezne, polietali sme toho dost a naozaj nikde s tym nebol problem.

muchotrafka298
20. aug 2026
@marsmykkok

@muchotrafka298 Je to bežné v každom hoteli, bola som aj v Prahe a cudzinci tak robili bežne, nie je to iba v prímorských destináciách bežná prax.

@marsmykkok no v kazdom uplne nie. Naposledy som vo Valencii videla kufre ulozene bez dozoru len tak pri dverach. Cize hocikto mohol vojst do hotela a zobrat akykolvek kufor, co tam bol.

melanta
20. aug 2026

Skús sa n recepcii opýtať, či sa dá priplatiť late check out. Budete môcť v izbe zostať dlhšie.

biba_18
20. aug 2026
@muchotrafka298

@muchotrafka298 ani v mestskom hoteli som sa s tým ešte nestretla že by sme nemohli nechať batožinu…

biba_18
20. aug 2026

a odpovede na otázku - je to bežné a normálne…

osky
20. aug 2026

@anonym_autor zatisl sme nikdy nemali problem.
Oni tam na to maju vyhradene priestory

anonym_13607a
20. aug 2026

odlozili sme batozinu a nadalej sme mohli vyuzivat hotel vratane jedla ... ked po nas prisiel taxik sme sa prezliekli na zachode -prezliekarni a vzali len veci ... z bazena rovno do lietadla 😀

natalka13
20. aug 2026

este sa mi nestalo ze mi nepostrazili kufor pred ci po checkovani.
dokonca aj par sukromnikov uz mi tak vyhovelo.

sense
20. aug 2026

Je to bežné