icon

Riešili ste niekedy problém s nočným príchodom na ubytovanie?

19. júl 2026

Máme prísť na ubytovanie až neskoro v noci a trochu ma to stresuje.
Ubytovanie píše, že check-in je možný aj neskôr, ale poznáte to. Lietadlo môže meškať, recepcia nemusí reagovať, kód od schránky nemusí fungovať a človek tam stojí s kuframi.
Riešili ste niekedy problém s nočným check-inom?

anonym_f47b09
19. júl 2026

Ano. Vsetko fungovalo. Kluc bol v schranke, pin od schranky fungoval, vsetko bolo ok. Nemusis panikarit. Neprenajimaju to prvy krat.

btus
19. júl 2026

my sme sa tiež bez problémov ubytovali. Klúče boli vo dverách apartmánu, bez problémov.

anonym_0d0e75
19. júl 2026

Nie, ked viem ze pridem v noci vzdy hladam ubytovanie kde je 24/7 recepcia teda akykolvek problem je nepravdepodobny.

moonlight1210
19. júl 2026

Viackrat sme dosli v noci. Zvycajne bolo vsetko ok. Kluc bol v schranke, kody fungovali, alebo na nas po dohode cakali.

Ale raz sa stalo, ze pan chudak, co nas cakal, zaspal (bolo kusok pred polnocou) a my sme tam stali na londynskej nocnej rusnej ulici v centre, s kuframi a malymi ospalymi detmi, nez sme ho prebrali. Bol to maly rodinny hotelik.

Druhy raz, ale to este ako studentom, sa nam stalo, ze nas jednoducho nechali vonku. Nastastie isli von hostia za zabavou, tak nas pustili dnu. To bol vsak hostel.
Spali sme na medziposchodi na ruksakoch. A ubytovali nas az rano. Inak izby pekne, jedlo dobre, vsetko tam bolo fajn, iba teda ten prichod.

Ale za tie roky to boli len tieto dva razy.

baboobchod
19. júl 2026

Nám v Gdansku o polnoci a za obrovského lejaku nefungovalo zadať kód na vstupnej bráne, aby sa otvorila a následne aby sme mohli vojsť dnu a hľadať byt, na ktorom mala byt ďalšia schránka s kódom a kľúčom. Samozrejme, agentúra v noci mobil nedvíhala. Ale po x-tom pokuse sme zistili, že kód zadávame my zle - ťukali sme príliš pomaly, trebalo hneď po “píp” zadávať ďalšiu číslicu, lenže “píp” sme v tom lejaku vôbec nepočuli. Mali to asi radšej napísať do inštrukcií 🤣

citronove_koliesko
19. júl 2026

@anonym_autor su pripady ked vsetko idealne a ubytko o nich nevie alebo vobec nezodpoveda popisu. Toho sa ja viac bojim ako toho co pises.

anonym_9bcd20
19. júl 2026

V noci sme prisli do Kodane, nasli blok, vysli na poschodie a dobijali sme sa do nespravneho bytu😃. Nastastie asi domaci spali, lebo fakt neviem, ako by to dopadlo

muchotrafka298
19. júl 2026

O aky typ ubytovania sa jedna? Je to AirBnB,kde si otvaras schranku sama alebo je to hotelove ubytovanie, kde sa do urcitej hodiny musis dostavit? Lebo to je velky rozdiel. Ak do hotela do urcitej hodiny presne stanovenej neprides, tak mozu rezervaciu zrusit a uctovat Ti prvu noc. Takze na toto treba davat pozor.

chrobak7
19. júl 2026

@anonym_autor A keby niečo ... vždy máš na majiteľa alebo prenajímateľa telefonický kontakt. Tak mu zavoláš o jednej v noci, že sa nevieš dostať dnu.

catherin4
20. júl 2026

Mala som tak v Gruzinsku, poslali mi kod od otvarania dveri, ten fungoval a kluc od izby bol v zamku, izba otvorena. Tiez som z toho mala nervy ale nebol problem.