icon

Kde sa chystáte na dovolenku v roku 2026?

16. feb 2026

chystate sa tento rok na dovolenku? zahranicie/slovensko? ak ano, tak kam? 🌞🍉

Strana
z4
simca06022011
Včera o 15:55

Nikam :DD

anonym_10754e
Včera o 16:11
@tilly

@anonym_10754e prečo to musí vždy skĺznuť do tejto debaty. 2,5 strany sa pekne diskutuje o tom, kto kam ide, už som sa tešila, že to nikto nepokazí 🤦‍♀️. No, naivná je moje druhé meno.

@tilly ja som to napísal naschvál, lebo dnes už by ťa ľudia očami preklali za to, že sa ti kúsok lepšie žije. Ja sam sa teším, ak sa niekomu darí. Pri tej vlne hate čo tu bolo cca 3 dni späť sa čudujem, že ženy píšu kam pôjdu. Ja sám sa stretávam s tou závisťou a nenávisťou. Lebo zarábame 6 a viac tisíc 😃

marsmykkok
Včera o 16:48
@janinah

@marsmykkok jedna z mojich naj dovoleniek bola cez covid v drevenici ma Liptove.4 dni lialo okrem asi 4 hodin,ja na terase v deke s čajom a knihou,vecer krb a spoloc.hry s rodinou.aj saunu mali.iddychla som si ako málokde a malokedy

@janinah Tak každý má iné preferencie, ja som aj doma nešťastná ak nemôžem ísť von na vzduch... Plus chata ešte ujde, ale hotelová izba nič moc a ani sme nemali nejaké hry alebo karty so sebou a ako bonus som ešte dostala o pár dní skôr svoje dni a prvé 2 dni tečiem veľmi a teda ani nejaký welness alebo sauna do úvahy neprichádzala, teda fakt táto dovolenka nevyšla. Jediná pekná spomienka za mňa ked sme sa v sobotu ráno vybrali aj v dáždi na kratšiu túru na vodopád Skok, namiesto chodníkov potok teda sme sa riadne máčali vo vode, to bol ten jún 2021 kedy lialo v podstate celý mesiac 😀 Ale odradilo ma to, hoci predtým mi počasie v Tatrách vyšlo vždy, ale do budúcna už len ked budem na dôchodku alebo na voľnej nohe že si proste pozriem počasie a zajednám ubytovanie o deň-dva lebo budú hlásiť pekne. Teraz sa mi to tak nedá narýchlo naplánovať, musím popredu a tam je riziko že počasie nevyjde.

janinah
Včera o 16:57
@anonym_10754e

@tilly ja som to napísal naschvál, lebo dnes už by ťa ľudia očami preklali za to, že sa ti kúsok lepšie žije. Ja sam sa teším, ak sa niekomu darí. Pri tej vlne hate čo tu bolo cca 3 dni späť sa čudujem, že ženy píšu kam pôjdu. Ja sám sa stretávam s tou závisťou a nenávisťou. Lebo zarábame 6 a viac tisíc 😃

@anonym_10754e kludne napiš,však si anonym😉

biba_18
Včera o 17:05

@janinah ale muž je madridista, to by nešlo 😂😂

anonym_a0cca7
Včera o 17:29
@anonym_10754e

@anonym_10754e lebo sa predsa chvalis,lebo sa ludia chvalia luxusnymi dovolenkami a pod.ano,ano je to v kazdej teme,o peniazoch,praci,konsolidacii.Nech aj puknu od zlosti,len a len sebe ublizuju.Zavist je svina.

anonym_eb25dd
Včera o 19:54
@anonym_a0cca7

@anonym_10754e lebo sa predsa chvalis,lebo sa ludia chvalia luxusnymi dovolenkami a pod.ano,ano je to v kazdej teme,o peniazoch,praci,konsolidacii.Nech aj puknu od zlosti,len a len sebe ublizuju.Zavist je svina.

@anonym_a0cca7 závisť je sviňa ale i tak je na tom najsmutnejšie, že veľa ľudí maká celý rok a nemôže si dovoliť ani ten výlet na Slovensku. To nie je závisť, ale smútok a do toho konsolidácia, ktorú vidíme v praxi, že ako to prebieha. Niekto nevidel ešte v živote more, ale vyberie si radšej čo do huby. To je najsmutnejšie a jasné odpoveď nájdi si lepšiu prácu, no nie každý má vysokú školu, býva v oblasti premorenej pracovnými ponukami, jednoducho nie každý si to môže dovoliť.. a z toho tkvie frustrácia v týchto diskusiách.

anjelok
Včera o 19:57
@anonym_85bf92

My tento rok este nevieme. Pominule roky sme uz mali zaplatenu dovolenku pri mori. Ale tento rok to dame asi ULM podla toho toho kolko sa nam podari usetrit. V roku 2025 bolo vela neplanovanych vydajov, plus si idem dam neviditelny strojcek 😂
Ale urcite dame aspon 4-5 niekde na SK a nejake vyletiky keby more nevyslo. A na jar decka sa chcu preletiet do KE😆

@anonym_85bf92 my ideme teraz na velku noc letecky do ke 🙂

anonym_a0cca7
Včera o 19:57
@anonym_eb25dd

@anonym_a0cca7 závisť je sviňa ale i tak je na tom najsmutnejšie, že veľa ľudí maká celý rok a nemôže si dovoliť ani ten výlet na Slovensku. To nie je závisť, ale smútok a do toho konsolidácia, ktorú vidíme v praxi, že ako to prebieha. Niekto nevidel ešte v živote more, ale vyberie si radšej čo do huby. To je najsmutnejšie a jasné odpoveď nájdi si lepšiu prácu, no nie každý má vysokú školu, býva v oblasti premorenej pracovnými ponukami, jednoducho nie každý si to môže dovoliť.. a z toho tkvie frustrácia v týchto diskusiách.

@anonym_eb25dd a bude to horsie a horsie,aj s ludmi to bude horsie a horsie.

anonym_a0cca7
Včera o 19:58
@anjelok

@anjelok kolko stoji taka letenka z Bratislavy do Kosic

anonym_eb25dd
Včera o 20:00
@anonym_a0cca7

@anonym_eb25dd a bude to horsie a horsie,aj s ludmi to bude horsie a horsie.

@anonym_a0cca7 som si toho vedomá a vôbec sa nečudujem.

anonym_85bf92
Včera o 20:00
@anjelok

@anjelok 👍🏻

anonym_85bf92
Včera o 20:02
@anonym_a0cca7

@anonym_a0cca7 od 19,99. Nasla som aj za 65€/osoba (v cene je len batozina, ktora sa ti zmesti pod sedadlo pred tebou) 🙂
Treba to sledovat

anonym_a0cca7
Včera o 20:05
@anonym_85bf92

@anonym_a0cca7 od 19,99. Nasla som aj za 65€/osoba (v cene je len batozina, ktora sa ti zmesti pod sedadlo pred tebou) 🙂
Treba to sledovat

@anonym_85bf92 super,za par min.a za par eur na opacnej strane sk,a este aj zo zazitkom,ak to je prvy let v zivote.

liligreg
Včera o 20:05

Aktuálne sme v Barcelone, zajtra sa vraciame, prileteli sme v piatok v noci. Takže skôr taký rýchly výlet. Prelom marec / apríl pôjdeme do Bahrajnu na týždeň. A potom v lete buď Egypt alebo Turecko. Určite chceme ešte more. Max.12 dní. Pripadne rozmýšľam, že so synom pôjdeme na 3t v lete, nejaké malé mestečko Chorvátsko/taliansko/spanielsko a počúvať sum mora. Len muž nemôže na toľko ísť, radšej by sme cez leto spolu boli, preto asi vyhrá klasická hotelová dovolenka.

Spolu v lete ako rodina máme zatiaľ naplánovaných 5 dní na Slovensku. Ja mám vikend s mužom na začiatku júla v Bojniciach. A prelom apríl/máj ideme tiež na Slovensku na 4 dni.
Ak by nám aj letná dovolenka nevysla, tento rok sme sa aspoň počas roka rozhodli pre spoločne krátke výlety.

oblecenie99
Včera o 20:09

Mala je ešte mala, tak zostáva Slovensko - ideme ako správni Slováci minúť rekreačný príspevok zamestnávateľa na nejaký wellness spojený s hrôzostrašným, umrnčanym baby a kid friendly hotelom (pre mňa des, ale muž má rád wellness pobyty a kvôli staršiemu dieťaťu potrebujeme aj nejakú tú zábavu, nech ma radosť a priznám sa, my tak trochu menej starosti....) a potom, ak by sa dalo, tak smer hory a týždeň v apartmáne, ja to mám takto najradšej (kým sú deti malé, vyhovuje mi to takto, viac priestoru, vlastná kuchyňa, ja si vychutnám aj vlastné raňajky na terase v súkromí viac, ako v preplnenom hoteli pri valove, a nevadí mi sem tam niečo jednoduchšie zbuchat), viac ako nejaká mini izba v hoteli - áno, viem, sú aj rodinné apartmány, ale nemienim predať obličku kvôli jednej dovolenke na SK).

Ide nám hlavne o zmenu prostredia, už to zúfalo potrebujeme ja aj muž.

A neverím, že to píšem ja, ale už by som aj vymenila aktívnejsie polohorské dovolenky za lážo plážo more, prišlo to asi aj na mňa, starnem 😀

Ceny, ako pozerám su neskutočne, a je to jedno, že kde a čo pozerám. Des.

anjelok
Včera o 20:14
@anonym_a0cca7

@anonym_a0cca7 ja som kupila vcera za 40 eur spiatocnu letenku na osobu. Ale odlety su skoro rano. Tie poobedne uz boli drahsie. Batozinu len prirucnu, lebo ideme iba na vikend, ale nebolo drahe si priplatit 1 kufor, tusim 16 eur.

anonym_a0cca7
Včera o 20:16
@anjelok

@anonym_a0cca7 ja som kupila vcera za 40 eur spiatocnu letenku na osobu. Ale odlety su skoro rano. Tie poobedne uz boli drahsie. Batozinu len prirucnu, lebo ideme iba na vikend, ale nebolo drahe si priplatit 1 kufor, tusim 16 eur.

@anjelok super ceny,isto bude plny let.

tomiholjubavi
Včera o 20:17

My pôjdeme na Balaton. Maličká bude mať len rok a pol a ešte ju nechcem v lietadle trápiť.

anjelok
Včera o 20:18
@anonym_a0cca7

@anonym_85bf92 super,za par min.a za par eur na opacnej strane sk,a este aj zo zazitkom,ak to je prvy let v zivote.

@anonym_a0cca7 presne, decka este neboli v KE, predsa len, ked uz taku dialku merat, tak radsej hory. Tak som rada, ze im mozem ukazat 2 najvacsie mesto SK 🙂

oblecenie99
Včera o 20:21
@tomiholjubavi

My pôjdeme na Balaton. Maličká bude mať len rok a pol a ešte ju nechcem v lietadle trápiť.

@tomiholjubavi Ja som tiež pozerala Balaton, máte už aj niečo konkrétne? Nepoznám to tam, a viem, že máš muža z HU, tak ak by ste mali konkrétny tip aspoň na lokalitu (ja viem len, že je sever a juh a z počutia poznám nejaké strediska), kde sa dá veeeeeeľa kocikovat a pláž je v pohode, bola by som veľmi vďačná 😊

tomiholjubavi
Včera o 20:27
@oblecenie99

@tomiholjubavi Ja som tiež pozerala Balaton, máte už aj niečo konkrétne? Nepoznám to tam, a viem, že máš muža z HU, tak ak by ste mali konkrétny tip aspoň na lokalitu (ja viem len, že je sever a juh a z počutia poznám nejaké strediska), kde sa dá veeeeeeľa kocikovat a pláž je v pohode, bola by som veľmi vďačná 😊

@oblecenie99 máme obľúbený hotel v Siofoku. Máme tam vernostnú kartu. Každú izbu majú zariadenú v inom štýle. Napr. Bali, Havaj, staroveké Grécko...
Ešte keď sme len randili, tak sme sa vždy stretli v Siofoku na stanici. On prišiel z Budapeste vlakom a ja zo Záhrebu. 😆

Tak reku, vezmeme aj dcérku. Inak mesto je pekne, pokojne a maju aj všelijaké detské atrakcie pri jazere.

oblecenie99
Včera o 20:50
@tomiholjubavi

@oblecenie99 máme obľúbený hotel v Siofoku. Máme tam vernostnú kartu. Každú izbu majú zariadenú v inom štýle. Napr. Bali, Havaj, staroveké Grécko...
Ešte keď sme len randili, tak sme sa vždy stretli v Siofoku na stanici. On prišiel z Budapeste vlakom a ja zo Záhrebu. 😆

Tak reku, vezmeme aj dcérku. Inak mesto je pekne, pokojne a maju aj všelijaké detské atrakcie pri jazere.

@tomiholjubavi Z indícií som našla aj hotel, vyzerá super, idem kuknúť (už som ich toľko pozerala, že mi uši stoja bokom 🙈), vďaka za tip 😊

zitulina
Včera o 21:30

Aj tento rok ostrov Hvar.

matkahelka
Dnes o 01:11

V juli na juzny cyprus, v auguste na chorvatsky brac. z toho druheho mam lahke obavy, kedze cesta je dlha a mladsia dcera nie je fanusikom dlheho cestovania v aute. obe su klasicke rodinne dovolenky. mimo toho, velmi, velmi silno dufam, ze sa mi po lete podari ist ku kamoske do bruselu na predlzeny vikend. chodievala som k nej takto roky, pravidelne 1-2x rocne, ukazovala mi belgicke mestecka a zakutia pariza. bola to taka krasna tradicia.potom prisiel covid a potom moje dalsie dieta a tradicia dostala stopku. dufam, ze sa mi ju uz konecne tento rok podari znova obnovit. a ze konecne po rokoch na 4 dni vypadnem SAMA z domu.

Strana
z4