Radšej pohodlne v aute alebo spoľahlivo v električke?
Radšej pohodlne v aute alebo spoľahlivo v električke?
Čo by ste si vybrali vy? 👀
Pokial by mam zastavky do desat minut chodze od domu a od roboty tak kludne... a keby sa tam blbo parkuje... ale kedze to mam autom 12 minut a vystupim a nastupim pred budovou a milion parkovvaacich miest, tak nejaku MHD a pachy v nej riesit nebudem...
Napríklad do Krakowa radšej autom, hoci električkou by to bolo nezabudnuteľné 🙂 Sorry.
nechapem
@anonym_8e87ac tiez nerozumiem, aky je tam "primer" - to je v style ci byt radsej chudobny a zdravy alebo bohaty a chory (ako keby tam bola "priama umera")...
Ak su dobre spoje tak ja radsej autobusom alebo vlakom alebo elektrickou alebo cimkolvek. Ked som jedna osoba, vyjde ma to lacnejsie ako auto. Tyka sa to aj dochadzania do prace. Ak sme viaceri (rodina- vylet) oplati sa nam viac ist autom samozrejme.
auto je auto. ...
@elizabeth111989 Keďže o Zlatých Klasoch niečo viem, tak ťa fotka vôbec nevyzerá, ako zo Zlatých Klasov. Tam žijú tmavšie typy osôb.
@elizabeth111989 Keďže o Zlatých Klasoch niečo viem, tak ťa fotka vôbec nevyzerá, ako zo Zlatých Klasov. Tam žijú tmavšie typy osôb.
@pr85 presne tak. Najmä so 7 deťmi 🤣

nechapem