40-dňová hladovka - skúsenosti
Ahojte,
uvažujem nad 40-dňovou hladovkou (zdravotných alebo osobných dôvodov) a veľmi by ma zaujímali vaše skúsenosti. Robil alebo robí niekto z vás niečo podobné? Ako ste to zvládali fyzicky aj psychicky?
Máš zdravotné problémy, ktoré si týmto ešte viac zhoršíš. Prečo to chceš robiť? Ale rozumný dôvod napíš, lebo to, čo si napísala rozumný dôvod nie je.
Nemáš absolútne žiadne skúsenosti a chceš vydržať 40 dní?
Je to tvoj nejaký osobný vzdor? Spôsob ako na seba upútať a vyriešiť tým svoje problémy?
Prepáč, ale toto je len taký výkrik do tmy, lebo už nevieš ako ďalej.
Máš zdravotné problémy, ktoré si týmto ešte viac zhoršíš. Prečo to chceš robiť? Ale rozumný dôvod napíš, lebo to, čo si napísala rozumný dôvod nie je.
Nemáš absolútne žiadne skúsenosti a chceš vydržať 40 dní?
Je to tvoj nejaký osobný vzdor? Spôsob ako na seba upútať a vyriešiť tým svoje problémy?
Prepáč, ale toto je len taký výkrik do tmy, lebo už nevieš ako ďalej.
@martul Videla som davnejsie nejake pochybne reelsko, ktore tvrdilo, ze nadory treba vyhladovat takze mozno to ma autorka odtial
Samozrejme je to blbost
Ja síce skúsenosť nemám, ale pri tom, ako mi pravidelne každé 3 hodiny skrka v žalúdku, by som umrela o 2dnj...
@martul Videla som davnejsie nejake pochybne reelsko, ktore tvrdilo, ze nadory treba vyhladovat takze mozno to ma autorka odtial
Samozrejme je to blbost
@taktotedanie mňa takéto šarlatánske pokusy tak vedia vytočiť, nerozumiem ako tomu niekto môže veriť.
Robi sa takato hladovka zo zdravotnych dovodov, ale pod dohladom lekara. Musis mas nastudovane veci okolo toho. Napr. na treti den sa ti zacne "topit" tuk a toxicke latky z tela. Kedze nic nejes, nema sa to ako dostat z tela von musis si robit pravidlene klystir, aby si to z tela dostala von a opat sa tie toxiny nevstebavali do tela.
Pokial to nemas nastudovane, nemas lekara, ktory ta bude sledovat, nerob to.
Skor by som skusila 24 hodinovy post. Cize budes jest len raz denne.
* Verím, že tento spôsob mi môže pomôcť zlepšiť moje zdravie a zmierniť niektoré ťažkosti, ktoré prežívam.*
Ak to týmto smerom myslíš tak máš pravdu ak zomrieš už nebudeš chorá ani mať zdravotné ťažkosti.
Ja som robila roky jednodnove hladovky a 2x 3dnovu. A poznam 4 ludi co dali 21dnovu len o vode.
Tych tvojich 40 dni je privela. To ani neskusaj.
Vysvetlite mi niekto, ale odborne, aký význam už len môže mať takáto hladovka😃 pôst určite áno, v zmysle nejesť blbosti ale hladovka?? V čom to akože pomôže. A 40 dní?? To je garantovaný problém - odvodnenie, telo požiera svaly, celkový šok pre telo, ktorý môže vyvolať autoimunitné ochorenie, psychické následky, trávenie zničené... ľuďom už z toľkej pohodlnosti prepína a parazitujú na ľuďoch ako autorka
Tak si zarezervuj miesto na cintoríne, keď sa bez predchádzajúcich skúseností chceš pustiť do 40 d hladovky.
Tak to by som neriskovala, skús radšej ten pôst.
Vysvetlite mi niekto, ale odborne, aký význam už len môže mať takáto hladovka😃 pôst určite áno, v zmysle nejesť blbosti ale hladovka?? V čom to akože pomôže. A 40 dní?? To je garantovaný problém - odvodnenie, telo požiera svaly, celkový šok pre telo, ktorý môže vyvolať autoimunitné ochorenie, psychické následky, trávenie zničené... ľuďom už z toľkej pohodlnosti prepína a parazitujú na ľuďoch ako autorka
@petracandle zhodou okolnosti,som osobne zazil cloveka,ktory sa na toto podujal.Bol onkologicky pacient a ciel hladovky bol,vyhladovat nador.
Je to uz par rokov,ale nedal sa presvedcit,aby s tym skoncil.Vydrzal 36 dni.Pil len stavy a tusim restovana cibula bola dovolena.Po skonceni hladovky, trvalo cca.14 dni,kym sa nastartoval metabolizmus.Prijate jedlo islo spodom aj vrchom.
Bol v daleko horsom stave,ako pred hladovkou...
Kazdy robi v zivote rozhodnutia sam za seba,ale toto nikomu neodporucam....
@petracandle zhodou okolnosti,som osobne zazil cloveka,ktory sa na toto podujal.Bol onkologicky pacient a ciel hladovky bol,vyhladovat nador.
Je to uz par rokov,ale nedal sa presvedcit,aby s tym skoncil.Vydrzal 36 dni.Pil len stavy a tusim restovana cibula bola dovolena.Po skonceni hladovky, trvalo cca.14 dni,kym sa nastartoval metabolizmus.Prijate jedlo islo spodom aj vrchom.
Bol v daleko horsom stave,ako pred hladovkou...
Kazdy robi v zivote rozhodnutia sam za seba,ale toto nikomu neodporucam....
@tundra ved toto, kedysi bol veľmi rozšírený tento hoax, že "vyhladovať nádor" a toľko ľudí umrelo 😒 a pritom práveže naopak - človek potrebuje čo najsilnejšie telo, aby zvládlo ťažkú liečbu.
@tundra ved toto, kedysi bol veľmi rozšírený tento hoax, že "vyhladovať nádor" a toľko ľudí umrelo 😒 a pritom práveže naopak - človek potrebuje čo najsilnejšie telo, aby zvládlo ťažkú liečbu.
@petracandle ano,presne tak👍
Ak máš zdravotné problémy, tak ich ries s lekármi a nie hladovkou. Ja som raz nedobrovoľne držala 2 dní, lebo mi bolo zle, zvracala som aj z čistej vody a za tie dva dni som schudla 4 kila, bolela ma hlava a nedokázala som sa poriadne pohnúť. Neviem si predstaviť držať hladovku 40 dní. Ak to prezijes, tak sa tvoje problémy len zhorsia
Mám skúsenosti iba s 20 dňami , viac som nedala
Drzieval som 2x do mesiaca 1dnove hladovky veruze mi to pomohlo skadecim jeden moj ucitel drzal 40dnove ale tam papas a pijes bylinne odvary a polievky cital som o tom peknu knihu vola sa "pôst podla klastornej mediciny" su tam rozpisane recepty tusim ze aj na kazdy den taktiez boli zaujimave knihy od rakuskeho liecitela Rudolf Breuss 42 dnova dieta "250-500ml zeleninovej stavy a pomalo bylinne caje tvrdil ze vyliecil z rakoviny a inych nevyliecitelnych chorob 1800 ludi ale stretlo sa to aj s kritikou precitaj si na nete dokonca mu jeho teoriu vyvratili odbornici a boli aj nejake umrtia pri tejto diete on to pripisoval chybe pacienta ze to kombinoval s inymi terapiamy ale inak odporucal to aj zdravym ludom na posilenie obranyschopnosti cize no 40 dni je hranicnych stretol som raz dvoch chalanov co robili pobyty 21dnove hladovky prve tri dni bez vody ako da sa ale na zaciatok by som odporucal 21 dni maximalne tak vela stastia ...
Drzieval som 2x do mesiaca 1dnove hladovky veruze mi to pomohlo skadecim jeden moj ucitel drzal 40dnove ale tam papas a pijes bylinne odvary a polievky cital som o tom peknu knihu vola sa "pôst podla klastornej mediciny" su tam rozpisane recepty tusim ze aj na kazdy den taktiez boli zaujimave knihy od rakuskeho liecitela Rudolf Breuss 42 dnova dieta "250-500ml zeleninovej stavy a pomalo bylinne caje tvrdil ze vyliecil z rakoviny a inych nevyliecitelnych chorob 1800 ludi ale stretlo sa to aj s kritikou precitaj si na nete dokonca mu jeho teoriu vyvratili odbornici a boli aj nejake umrtia pri tejto diete on to pripisoval chybe pacienta ze to kombinoval s inymi terapiamy ale inak odporucal to aj zdravym ludom na posilenie obranyschopnosti cize no 40 dni je hranicnych stretol som raz dvoch chalanov co robili pobyty 21dnove hladovky prve tri dni bez vody ako da sa ale na zaciatok by som odporucal 21 dni maximalne tak vela stastia ...
@kakao22 ja som teraz dala 48 hodín v pohode, len o vode. Chcem nabudúce 72. Alebo pravidelne týždenne 36 hodinovú. V čom ti to pomohlo?
@kakao22 ja som teraz dala 48 hodín v pohode, len o vode. Chcem nabudúce 72. Alebo pravidelne týždenne 36 hodinovú. V čom ti to pomohlo?
@tibor79 bolievala ma na zaciatku hlava ale potom to prestalo vylucovanie sa mi zlepsilo stolica zacala byt tuhsia a v neposlednom rade psychika uz ma nerozhadzoval hlad v praci ani nikde inde dokazal som sa zdrzat sladkosti a podobne cize ma to detoxikovalo a moj rezim jedenia sa upravil
@megan777 to chceme všetci taký návod🙏🏼 sem s ním😋
@macatt ráno jem pistaciovy croissant z Lidla, potrebujem sladké raňajky,obed jem buď polievku alebo druhé, potom jem čučoriedky alebo maliny,večer jem iba bielkoviny čiže mozzarella so zeleninou,alebo tuniak s vajíčkom a zeleninou,alebo jogurty alebo tvaroh,žiadne sacharidy,žiaden chlieb na večeru ani cestoviny ani ryžu a chodím cvičiť tak hodinku 2krat do týždňa,a prechádzky dlhšie sú fajn,pijem zihlavovy čaj a čaj puerh nič ine

Urcite nie
Pokial tomu vsak veris je jedno co ti tu napiseme