icon

Aká bola vaša maximálna váha?

21. aug 2025

Ahojte, moja váha sa vyštverala na hodnotu 71 kg, pri výške 171cm.

V podstate som sa vypapkala.
A to nemyslím mastným a vyprážaným, ani veľkými porciami, ani za to nemôže tehotenstvo. Ale sladkosti - čokoládka, sladký koláčik, tu zákusok, tu cukrík, tu ochutené latté apd.

Začala som na sebe makať, vylúčila som sladkosti, cvičím, ale ide to pomaličky. Ale pôjde to!
Akú maximálnu váhu ste mali vy? Čo bol váš rekord? Ako sa vám to podarilo zhodiť?

Strana
z5
anonym_1a2283
26. aug 2025

… tak z “tu zákuska, tu cukrika a z tu ochuteného latte” si sa určite nevypapkala … to súveci, čo mám bežne aj v určenej strave pri diéte. Vypapkala si sa z malo pohybu a veľa jedla …

fineta
26. aug 2025

171 cm/84 kg. 20 kíl pribratých emočným jedením.

tamta
26. aug 2025

A ešte posledný spam odo mna, mozno tiež k nakopnutiu pomôže taka info - nemáme s dcérkou žiadnu pomoc, sme na ňu s mužom 24/7 sami, teda muž v práci, ja doma. Čiže nepatrím ani medzi tie, ktoré majú xy pomoci s dieťaťom, aby sa stihli venovať sebe, ani nepotim hodiny vo fitku, nemam na to momentálne fakt cas... Chodím max plávať, vtedy je muž s dcérkou v parku a zvyšný pohyb mam s dcérkou, sme veľa vonku plus domácnosť....
Proste dá sa to 🍀

anonym_d8fffa
26. aug 2025

Keď čítam ako si samé nadávate pri tých číslach čo by iné chceli... Tak môžem len anonymne lebo sa hanbím.. mám 164/75 aktuálne. Moja najvyššia váha. 🥺

20mm
26. aug 2025
@karolina196

@20mm Tvojou váhou by som sa nejak nechválila verejne.2 roky dozadu som vážila 47kg a moja výška je 164kg.Každý sa ma pýtal čo mi je,či nie som chorá..
Pri tvojej výške si to neviem a ani nechcem predstaviť.Teraz mam 52kg a peknu postavu.

@karolina196 tak ja nechcem byt tucna ani obtlstla ani trochu pre mna je chuda postava zaklad a nemienim to menit.

dismonika
26. aug 2025
@blackcat8885

@dismonika ja každému hovorím kto chce schudnúť stačí vynechať pečivo sladkosti. A to ja pečivo milujem ale už nemôžem nakoľko výber pre celiatika je veľmi obmedzený

@blackcat8885 áno obmedzený a priberá sa z neho ešte viac ako z obyčajného.

karolina196
26. aug 2025
@20mm

@karolina196 tak ja nechcem byt tucna ani obtlstla ani trochu pre mna je chuda postava zaklad a nemienim to menit.

@20mm Ok,veď ja ti to neberiem.Psychika robí tiež svoje.Pri tvojej výške je to slabá váha a pre mňa chudosť nie je ako chudosť.Ale sú aj chlapi,ktorí zbožňujú také postavy ako sú chlapi,ktorí zbožňujú moletky.Mala som takú váhu a vyzerala som ako smrť a to som o 6cm nižšia.Necítila som sa dobre,keď na mne veci "vyseli".Mám teraz 52kg a aj veci na mne vyzeraju pekne a zensky.Ale tu sa skôr riešilo ako sa ženy dokázali vypapkať a nie,že ty máš 2 jedlá za deň a pre to máš 47kg..

blackcat8885
26. aug 2025
@dismonika

@blackcat8885 áno obmedzený a priberá sa z neho ešte viac ako z obyčajného.

@dismonika ja našťastie nie

20mm
27. aug 2025
@karolina196

@20mm Ok,veď ja ti to neberiem.Psychika robí tiež svoje.Pri tvojej výške je to slabá váha a pre mňa chudosť nie je ako chudosť.Ale sú aj chlapi,ktorí zbožňujú také postavy ako sú chlapi,ktorí zbožňujú moletky.Mala som takú váhu a vyzerala som ako smrť a to som o 6cm nižšia.Necítila som sa dobre,keď na mne veci "vyseli".Mám teraz 52kg a aj veci na mne vyzeraju pekne a zensky.Ale tu sa skôr riešilo ako sa ženy dokázali vypapkať a nie,že ty máš 2 jedlá za deň a pre to máš 47kg..

@karolina196 neriesim co sa paci muzom ale co sa paci mne, krivky ani nic podobne sa mne osobne nepaci a tiez to nikomu neberiem… ked sa niekto dobrovolne vypapka tak potom je asi spokojny🤷🏻‍♀️

anonym_6ad842
27. aug 2025
@fineta

171 cm/84 kg. 20 kíl pribratých emočným jedením.

@fineta to sme na to takmer rovnako a dovod jedenia ten istý

fineta
27. aug 2025
@anonym_6ad842

@fineta to sme na to takmer rovnako a dovod jedenia ten istý

@anonym_6ad842 veru, nie som sama s tymito problémami.. aj si začala robiť niečo, aby si to zmenila? 🤔

anonym_6ad842
27. aug 2025
@fineta

@anonym_6ad842 veru, nie som sama s tymito problémami.. aj si začala robiť niečo, aby si to zmenila? 🤔

@fineta samozrejme, pravidelne cvicim a vylucila som sladke zo stravy a ty?🙂mozme kludne popisat aj sa podporit v ss 😃

fineta
27. aug 2025
@anonym_6ad842

@fineta samozrejme, pravidelne cvicim a vylucila som sladke zo stravy a ty?🙂mozme kludne popisat aj sa podporit v ss 😃

@anonym_6ad842 jasné, kľudne mi napíš SS. 😉

karolina196
27. aug 2025
@20mm

@karolina196 neriesim co sa paci muzom ale co sa paci mne, krivky ani nic podobne sa mne osobne nepaci a tiez to nikomu neberiem… ked sa niekto dobrovolne vypapka tak potom je asi spokojny🤷🏻‍♀️

@20mm Si sa ale uviedla v nesprávnej diskusii potom!...

petrooshka
28. aug 2025
@anonym_d8fffa

Keď čítam ako si samé nadávate pri tých číslach čo by iné chceli... Tak môžem len anonymne lebo sa hanbím.. mám 164/75 aktuálne. Moja najvyššia váha. 🥺

@anonym_d8fffa ja mam 164 a 79 🤦🏻‍♀️ peibrala som od januára,kedy aom zacala pracovat,sedave zamestnanie...8.5 hodiny sediet na mieste 🤦🏻‍♀️ potom trielim do skolky a zostavam s detmi vonku,snazim sa co najdlhsie,este ked je pekne..ale to nie je taky ten "pohyb",aky telo vyzaduje..prideme domov,navarit,spratat,deti nachystat na spanie a veci na rano a je vecer...chcem si aspon bezecky pas kupit,ze ked zaspia,aspon na ňom zacat...sem tma sa mi podari ist na korcule,ale to chce pravidelnost a nie ze sporadicky hura... 😭 Len nejak neviem najst cas, kedy... 🙄

karolina196
28. aug 2025
@petrooshka

@anonym_d8fffa ja mam 164 a 79 🤦🏻‍♀️ peibrala som od januára,kedy aom zacala pracovat,sedave zamestnanie...8.5 hodiny sediet na mieste 🤦🏻‍♀️ potom trielim do skolky a zostavam s detmi vonku,snazim sa co najdlhsie,este ked je pekne..ale to nie je taky ten "pohyb",aky telo vyzaduje..prideme domov,navarit,spratat,deti nachystat na spanie a veci na rano a je vecer...chcem si aspon bezecky pas kupit,ze ked zaspia,aspon na ňom zacat...sem tma sa mi podari ist na korcule,ale to chce pravidelnost a nie ze sporadicky hura... 😭 Len nejak neviem najst cas, kedy... 🙄

@petrooshka No,to máš dosť.Ja mam tu istú výšku,ale za celý zivot som takto nemala.Aj v tehotenstve som mala najviac 72kg.Otázka je,že či si iba ty sama na deti alebo ako?Vieš,mala by si len doma oznámiť,že ideš na 2hodky preč 3-4 krát do týždňa a vybavené.Ženy niekedy kysnú fakt na úkor detí.Ale ak si na deti vacsinou casu sama,tak beziaci pás je dobrá vec.Ked ulozis deti,mozes veselo behat.A bolo by dobre pridat aj silovy trening.Len sa treba dokopať.Vela zenam to zmenilo zivot,ked par kileciek dali dole.

ibatanecnica
28. aug 2025

@anonym_autor ja mam 157cm a mala som 7okg. Necitila som sa dobre ale.nebola som nejako extremne tucna. Nejako sa to tak rozlozilo. Mnohi mi nehcceli verit ze tolko vazim. Terwz mam 55kg a je to fajn.

petrooshka
28. aug 2025
@karolina196

@petrooshka No,to máš dosť.Ja mam tu istú výšku,ale za celý zivot som takto nemala.Aj v tehotenstve som mala najviac 72kg.Otázka je,že či si iba ty sama na deti alebo ako?Vieš,mala by si len doma oznámiť,že ideš na 2hodky preč 3-4 krát do týždňa a vybavené.Ženy niekedy kysnú fakt na úkor detí.Ale ak si na deti vacsinou casu sama,tak beziaci pás je dobrá vec.Ked ulozis deti,mozes veselo behat.A bolo by dobre pridat aj silovy trening.Len sa treba dokopať.Vela zenam to zmenilo zivot,ked par kileciek dali dole.

@karolina196 ale ved ja viem,ze je to vela...nikdy som nemavala malo,ale bolo to v norme...58 som mala snad naposledy na zakladnej skole...ale vela som sportovala...teraz pri detoch skratka nie je tolko casu
..ine zasa bude ked aj mensia uz bude bicyklovat sama a mozeme chodit,aj ked pomaly a malo zatial,ale pridávať...taktiez viem,ze mam robit aj silovy,ja to vsetko viem,chodila som aj do fitka..asi zly time management...neviem... 🤷‍♀️

karolina196
28. aug 2025
@petrooshka

@karolina196 ale ved ja viem,ze je to vela...nikdy som nemavala malo,ale bolo to v norme...58 som mala snad naposledy na zakladnej skole...ale vela som sportovala...teraz pri detoch skratka nie je tolko casu
..ine zasa bude ked aj mensia uz bude bicyklovat sama a mozeme chodit,aj ked pomaly a malo zatial,ale pridávať...taktiez viem,ze mam robit aj silovy,ja to vsetko viem,chodila som aj do fitka..asi zly time management...neviem... 🤷‍♀️

@petrooshka Asi to bude v tom menežovani.🙂Bicykel je super vec,ale to by mal byť len doplnok.Je to náročnejsie pri malých deťoch,ale skús ozaj ten beziaci pás a pár cvikov každý druhý deň,keď uspíš deti.Ja viem,ze clovek uz je z celeho dna vyfľusnutý,ale niekedy to chce vzoprieť sa tomu. 😁 Ja napr.fitko neobľubujem,radšej doma dám par cvikov a idem si vecer zabehat na 10min.To mi uplne staci k dobrej vyzerajucej postave 🙂

anonym_923884
28. aug 2025

No momentálne som na svojej najvyššej váhe v živote.170cm/105 kg.Citim sa dosť na figu,keď som rodila syna mala som 108kg,no malý má už skoro 6 rokov.Od 19 rokov beriem AD,pred nimi som vazila okolo 65-70kg.Pocas 1.tehotenstva som schudla a po pôrode som mala 82kg,to som sa cítila fajn,no po 2.porode som opat na liekoch auz som pribrala vyše 20kg 🫤 neprejedam sa,pri deťoch sa nezastavil,pracujem na plný úväzok.Msm čosi s hormónmi,zistili mi zvýšený testosterón plus riešim štítnu žľazu.

veroni061
28. aug 2025

@anonym_autor mám výšku 150 cm a pred pred rokom som bola tehotná s váhou 54kg(maximálna váha) .Od januára som začala cvičiť s fitlaviou a upravila som stravu ,ale tiež si občas doprajem sladké.Dnes mám 42kg.Vyzeram lepšie ako pred tehotenstvom vďaka cvičeniu ,ale cesta to bola náročná nebudem klamať.Mala som veľkú podporu u manžela a moja sestra,keď videla výsledky,tak sa pridala tiež 🙂)

anonym_341a9c
1. sep 2025

@anonym_autor stiahni si kaloricke tabulky a staci Ti 1-2 dni a budes mat obraz o tom, ako sa stravujes. Ak chces schudnut, treba mat vyvazeny jedalnicek.

Strana
z5