Ako čo najrýchlejšie a efektívne schudnúť do leta?
Potrebujem do leta co najrychlesie a anjefektivnejsie samozrejme bez pocitania kalorii ....
@minenkaa koklko chodis denne?
ja 4-7km ale teda nemam upravenu stravu, bez toho to nejde. :/
Výdaj > Prijem
@nicicka také zavážia na suchý zips okolo členkov a na zápästie.
nežer
@maddie1711 pouzivas to? Kolko kg? Čosi som našla. Je ich viac váh...
@nicicka nie. Kedysi som to používala na jumping tie na členky a do rúk klasike jednorucky. Tie na nohy mali myslím 2kg jedna a jednorucky som mala 3kg.
@maddie1711 aha. Vdaka
A ver ze pocitanie je super, ja som schudla za cca 6mes uz takmer 24kg
@taktotedanie ako to máš nastavené? Stiahla som si aplikáciu, zadala svoje hodnoty len neviem či mam pridávať aktivitu. V App som nastavila to úplne prvé, sedava práca alebo niečo také, vypla som to počítanie trávenia a zapla som si zdieľanie aktivity z hodiniek, čiže mi to automaticky odratava kcal spálené a neviem či je to tak správne. Ako máš nastavený ty príjem? Nechcem schudnúť veľa, stačí mi 4-5kg. Len nemam napríklad vôbec inšpirácie na jedla zdá sa mi že jem dokola to iste 😂
Efektívne schudnúť pre mna znamená bez jojo efektu, čiže tým pádom nebude až také rýchle ale o to účinnejšie. Odporúča sa teda ideálne 0,5kg max 1kg/tyzden, ak je to viac, tak ide to dole zo svalov, nie z tukov.
Podľa môjho kaickeho názoru nemusíš nutné počítať kalórie, napr ak ti doteraz stagnovala váha a jedla si na olovrant horalku (250kcal), tak to môžeš intuitivne vymeniť na banán (85kcal), takisto môžeš si dat namiesto 3kopcekov ryze iba 2, zvýšiť príjem zeleniny, jest menej pečiva, mat viac pohybu.
@kajus_a da sa zmenit, sacharidy tuky nahradit zelenina ovocie bielkoviny. proste jest rozumne. a ten pohyb. to je jasne.
KT som v zivote nepocitala, a vedela som pekne schudnut.
zial vekom to ide horsie.
@balerina2025 no ved mne je jasne, ze sa da zmenit. Ja som reagovala na komentar, ze ked nechce pocitat kalorie, tak asi nechce zmenit stravu.
@kajus_a aha tak.
@maddie1711 zdielanie z hodiniek si vypni tiez
Tiez jem to iste dookola nevadi mi to zvykla som si neriesim a nevymyslam a prestala som sa vyhovarat
@taktotedanie čiže si vôbec nemám tie kalórie odpočítavať? Čiže ak mam bm cca 1600 tak mam ísť na 1100kcal?
@maddie1711 nie neodpocitavaj, nieje to presne
Ak mas BM 1600 po tuto hodnptu nemas ist
1100? Ved to budem hladna ako vlk to nerob toto
@taktotedanie a ako dosiahnem normálny kalorický deficit? Aby som s toho aj reálne chudla. Odpočítavania som len to čo som mala trening napr na bicykli, nie z dennej aktivity. Ani toto nemám odrátať?
@maddie1711 ak si si dala kaloricke tabulky a zdala ze chces chudnut a zaklikla ze sedavy rezim alebo iny uz to mas v tom vsetko aj bazal aj aktivitu aj tak aby si chudla
Nic si neodpocitavaj!
@taktotedanie vidíš toto som nevedela, čiže som si to zmenila teraz na ľahkú aktivitu a mam prijať tých 1600kcal a je to ok?

@bufalinka nežrat a chodiť,chodiť a chodiť .Kazdy deň rýchla chôdza s činkami na nohách a rukách. Aspoň hodinku