icon

Ako sa vám tento rok podarilo schudnúť? Pochváľte sa!

slnieckosazobud
13. sep 2026

Ako sa vám tento rok podarilo schudnúť? Pochváľte sa 😁🥰

Strana
z2
anonym_884247
14. sep 2026
@kkatka73

@anonym_3376d1 jedálniček pomohol, pravidelne jesť plus cvičenie, vieš ťahá mi 50 tku🙈

@kkatka73 ..myslela to "zmYzlo", ale to neva, hlavne, že je preč 👍😅

adri266
14. sep 2026
@zuzidr

@anonym_c5dddb od januára do mája som pravidelne cvičila 2-3x týždenne + bicykel 20-40km , neprejedám sa, nejem mastné ani vyprážané, a ani deko som neschudla...takže ke´d niekto napíše, že je všetko, a schudol prechádzkami tak ma ide roztrhať od nervov...

@zuzidr Miery si merala a porovnala? Pretoze ak cvicis a svaly Ti nahradili tuk, tak sice vazis viac, ale miery sa Ti mohli zmenit.

zuzidr
14. sep 2026
@adri266

@zuzidr Miery si merala a porovnala? Pretoze ak cvicis a svaly Ti nahradili tuk, tak sice vazis viac, ale miery sa Ti mohli zmenit.

@adri266 hej v období cvičenia ma merala trénerka, mala som menej cm na rukách napr, alebo bokoch ,ale na to, že som cvičila poctivo 2x týždenne tak ozaj pár cm...

anonym_c5dddb
14. sep 2026
@zuzidr

@anonym_c5dddb od januára do mája som pravidelne cvičila 2-3x týždenne + bicykel 20-40km , neprejedám sa, nejem mastné ani vyprážané, a ani deko som neschudla...takže ke´d niekto napíše, že je všetko, a schudol prechádzkami tak ma ide roztrhať od nervov...

@zuzidr napodobne ale ked pocujem ze nechudnem lebo sa isto prezieram. Alebo neexistuje ze v deficite neschudnes. No neprezieram sa a som dokaz toho ze v deficite sa chudnut nie stale podari.

anonym_1e16ae
14. sep 2026
@anonym_c5dddb

@zuzidr napodobne ale ked pocujem ze nechudnem lebo sa isto prezieram. Alebo neexistuje ze v deficite neschudnes. No neprezieram sa a som dokaz toho ze v deficite sa chudnut nie stale podari.

@anonym_c5dddb podari sa vzdy

anonym_c5dddb
14. sep 2026
@anonym_1e16ae

@anonym_c5dddb podari sa vzdy

@anonym_1e16ae evidentne nie… a nie som jedina… mnohe zeny v perimenopauze s tym maju problem

miriamka1995
15. sep 2026

@slnieckosazobud ešte len začínam som 3 mesiace po pôrode .. váha 99 presne .. už len kilo a vystavia mi zakáľacký list.. takže vyradila som sladkosti mastné vyprážané.. pijen veľa vody zelenina ovocie bielkoviny .. kedysi som mala 70 kíl na moju výšku to bolo akurát ani vyziabnutá ani tučná.. no teraz je to tragédia .. musím zamakať .. až sa malými krokmi dostanem tam kde som bola raz som z takejto váhy už schudla.. na 68.. tak snáď sa mi to podarí aj pri malom drobcovi 🙂 vy máte nejake rady? Aby to po pôrode šlo dole?

Strana
z2