icon

Ako sa volá táto torta a aká je jej kalorická hodnota?

Dnes o 12:56

Viete mi povedať približný názov torty, približnú energeticku hodnotu kvôli zápisu do kalorickych tabuliek. Vdaka

Ako sa volá táto torta a aká je jej kalorická hodnota?
anonym_0ac577
Dnes o 13:03

🤦názov torty . Boha šak si ju dostala,odkiaľ ? Svadobná alebo ? 🤦🤦🤦

anonym_a70809
Dnes o 13:04

Neviem ti poradiť (možno je to mascarpone, šľahačka...). Na tvojom mieste dnes sa na kalorické tabuľky vykašlem, lebo toto bude kalórií na 3 dni.

maca1984
Dnes o 13:05

Toto nebude mať názov ako napr.že red velvet cake. Proste torta s plnkou z ....

anonym_0ac577
Dnes o 13:07

Odkiaľ ľudia majú vedieť či je to maslová plnka ,či mascarpone alebo neviem čo ešte . Podľa fotky ???

anonym_43f94d
Dnes o 13:18

@anonym_autor vyhravas medailu za najdebilnejsiu otazku tejto nedele🥇

simsalabim
Dnes o 13:26

@anonym_autor vypytat od autora recept, vahu hotovej torty, odvazit to, co mas na tanieri… inak sa naozaj nikto netrafi do kcal.

klarissa25
Dnes o 13:36

Ked jem tortu tak nezapisujem do KT ale davam si cheatday… to nema zmysel vypisovat ved nevies hodnoty

anonym_035e5b
Dnes o 13:49
@simsalabim

@anonym_autor vypytat od autora recept, vahu hotovej torty, odvazit to, co mas na tanieri… inak sa naozaj nikto netrafi do kcal.

@simsalabim ak sa evidujú a vážia vstupné hodnoty, nie je potrebné vážiť a evidovať aj výstupné? potom nevyjde výpočet 🙂

martinka13
Dnes o 14:02

Tak keď toto zješ, kalorické tabulky ozaj nemusíš riešiť 😅

simsalabim
Dnes o 14:07
@anonym_035e5b

@simsalabim ak sa evidujú a vážia vstupné hodnoty, nie je potrebné vážiť a evidovať aj výstupné? potom nevyjde výpočet 🙂

@anonym_035e5b nerozumiem, co sa pytas? V KT cez moje jedlo nahodis vahu surovin, vaha hotoveho (upeceneho, uvareneho) sa rovna poctu porcii (trebars 1570g) a vahua odkrojeneho - napr 76g sa rovna porcia. Co tam nesedi?

anonym_cc9ffa
Dnes o 14:13
@simsalabim

@anonym_035e5b nerozumiem, co sa pytas? V KT cez moje jedlo nahodis vahu surovin, vaha hotoveho (upeceneho, uvareneho) sa rovna poctu porcii (trebars 1570g) a vahua odkrojeneho - napr 76g sa rovna porcia. Co tam nesedi?

@simsalabim myslím, že to bolo myslené ironicky o tom čo do tela vstupuje...aj o tom čo z neho vystupuje😆

januska12323
Dnes o 14:15

Ako to máme preboha vedieť? Opýtaj sa toho kto ti ju dal alebo sa na to rovno vykašli.

amalka07
Dnes o 14:16

Pri tejto otázke ti neporadí bohužiaľ nikto. Nevieme ingrediencie, príchuť a podobne. Takéto torty názvy nemajú pretože pekárky ich robia na mieru pre objednávateľa a podľa preferencií. Ak ale chceš aspoň cca okruh, ale počítaj že to nebude presné, daj fotku do AI (ChatGPT, gemini, copilot...), popíš približne chute a on ti už niečo povie

esther100
Dnes o 14:36

Podľa mňa si autorka robí len srandu.teda dúfam

personality
Dnes o 14:41

Dneska už nejedz, budeš aj tak v deficite

personality
Dnes o 14:41

Aj váhu mame odhadnúť?

anonym_0e6320
Dnes o 14:47

@anonym_autor zapisuj ako zákusok a príhod 10g naviac. Nemáš zač

anonym_a91f3f
Dnes o 14:48

Daj tam (KT) piskotova torta s kremom (400kcal na 100gr), vahu porcie a plus minus autobus sa trafis. Lepsie zadat od oka, ako nic.

sense
Dnes o 14:54

Piškótové torta. Krémom cca 120 g a cca 500kcal

zuzubb007
Dnes o 15:00

Ten kúsok na fotke bude mať okolo 400 kcal podľa mňa

anonym_93a006
Dnes o 15:15

To si sa nevedela opytat toho kto ti ju dal? Niektori ludia uz zjavne ani v realite nevedia usta otvorit a vsetko riesia na internete 😂 🤦🏼‍♀️ Z toho rezu sa absolutne neda urcit nazov.

anonym_3c2e08
Dnes o 15:35

Moja zásada je ..keď neviem čo žeriem, tak to radšej nežeriem vôbec.

rozculena
Dnes o 15:48
sticker
iwesska
Dnes o 16:10

🧙‍♀️🔮 Vola sa Kleopatrin orgazmus - cca 800kcal.

thereisabear
Dnes o 16:39

Poznám ľudí, ktorí nepečú, nevyznajú sa v tom a myslia si, že každá torta má svoj názov a presný recept.