Schudnut? Strava, cvicenie
@anonym_autor tak mas nabratych 20kg, niekde sa uz museli ulozit, tak sa ti ulozili do brucha. Cvicit a zdravo sa stravovat
Schudnúť... čo iné ? A sice nevyžiadaná otázka, ale urob aj s vlasmi niečo. Na fotke to vyzerá ako vlasy barbie x rokov česanej.
Lepšie jesť a viac sa hýbať. Žiadna zázračná rada neexistuje.
Schudnúť... čo iné ? A sice nevyžiadaná otázka, ale urob aj s vlasmi niečo. Na fotke to vyzerá ako vlasy barbie x rokov česanej.
@anonym_c59c4f vlasy ma stali 800eur mam ich len dva dni nadpojene :D takze diky potešilo:D
No jedine kaloricky deficit. Brucho sa rysuje v kuchyni
@anonym_c59c4f vlasy ma stali 800eur mam ich len dva dni nadpojene :D takze diky potešilo:D
@anonym_autor ou 🙄
@anonym_autor Nabuduce investuj do trenera vo fitku, ziadne carovne slovicko na chudnutie neexistuje, ani lieky.
@anonym_autor Nabuduce investuj do trenera vo fitku, ziadne carovne slovicko na chudnutie neexistuje, ani lieky.
@anonym_228856 mala som uz dve trénerky ďakujem za radu. Ja viem ako cvicit ale nejde to dole
@anonym_228856 mala som uz dve trénerky ďakujem za radu. Ja viem ako cvicit ale nejde to dole
@anonym_autor Ako dlho si cvicila? Dodrziavala si stravovaci plan? Lebo jedna vec je odcvicit si hodinu tyzdenne, ale doma sa prejedat sladkostami ci vyprazanymi jedlom.
Brucho sa robi v kuchyni , takze v prvom rade strava. A pridať cvičenie a vydržať. A v podstate udržiavať, cize zmena životného štýlu.
Brucho v cvicenim brucha neschudnes- iba kaloricky deficit.
zjavne nedodržuješ, čo ti tréner hovorí. Brucha sa zbavíš v kuchyni. A tie vlasy sú fakt hrôza. Nedala by som za ne ani 20 eur, nie 800
@anonym_autor Ako dlho si cvicila? Dodrziavala si stravovaci plan? Lebo jedna vec je odcvicit si hodinu tyzdenne, ale doma sa prejedat sladkostami ci vyprazanymi jedlom.
@anonym_228856 ja som mala fitness postavu a vyrysovane brucho. Až ked som začala jest lieky som rýchlo toľko nabrala
@anonym_autor a vek? Lebo po 45ke je to už asi jednoducho tak. Ak ta to poteší som na tom rovnako, a tiež som z toho naštvaná.
@anonym_autor a vek? Lebo po 45ke je to už asi jednoducho tak. Ak ta to poteší som na tom rovnako, a tiež som z toho naštvaná.
@zeldia 27
@anonym_228856 ja som mala fitness postavu a vyrysovane brucho. Až ked som začala jest lieky som rýchlo toľko nabrala
@anonym_autor z liekov si nepribrala, nemajú kaloricku hodnotu.Zacala si po tych liekoch viac jest, lebo si možno brala hormóny a mala si chute a ani si si to neuvedomila.
Tie vlasy su naozaj ako chemlon, to by som dala reklamovať , prepáč , viem že si sa na to nepýtala , ale v dobrom ti to píšem a nie, že by som ťa stretla a povedala máš to krásne
Čo sa týka brucha ,jedine strava , plus cvičenie
@anonym_c59c4f Tiez ma viac vydesili vlasy, ako brucho.
Tie vlasy su naozaj ako chemlon, to by som dala reklamovať , prepáč , viem že si sa na to nepýtala , ale v dobrom ti to píšem a nie, že by som ťa stretla a povedala máš to krásne
Čo sa týka brucha ,jedine strava , plus cvičenie
@pe_mi to je v poriadku chapem ze nie každému sa musia páčiť. Su preto take aby pasovali k mojim lebo svoje mam take tiez. Kebyže si dám rovne hladké by nepasovali k mojim
@pe_mi to je v poriadku chapem ze nie každému sa musia páčiť. Su preto take aby pasovali k mojim lebo svoje mam take tiez. Kebyže si dám rovne hladké by nepasovali k mojim
@anonym_autor este podotykam ze je ťažké zohnať blond jemne vlasy lebo su to farbené vlasy a teda to vlasy vysušuje hlavne ked su na blond.
@anonym_autor mozes sa s liekov aj zavodnovat alebo aj zle pracuje pečienka. Mala som to iste z liekov. Ked som ich prestala brat, zase sa brucho vratilo do normálu. Samozrejme cvicit a strava.
Bud menej jest a cvicit alebo liposukcia
@anonym_autor mozes sa s liekov aj zavodnovat alebo aj zle pracuje pečienka. Mala som to iste z liekov. Ked som ich prestala brat, zase sa brucho vratilo do normálu. Samozrejme cvicit a strava.
@betulinka1 ale ved tam ma čistý tuk, pri výške 165cm je ta váha ozaj dost
@anonym_ba5499 si riadne úbohá chcela by som teba vidieť 🙂
@anonym_ba5499 si riadne úbohá chcela by som teba vidieť 🙂
@anonym_autor ja som sa pýtala na brucho nie na komentáre môjho oblecenia.

no schudnúť