icon

Ako schudnúť 20 kg do leta? Návody a rady

nikiya1
3. jan 2025

Ahojte mám 84 kg pri výške 166cm do leta by som chcela dať dolu 20kg už som zmenila stravu za chvíľku nastupujem znova do práce tak sa pridá aj pohyb. Je tu nejaká,ktorá sa rozhodla ísť na to, návody, rady čo pomáha vám koľko vážite a koľko chcete schudnúť.

Strana
z2
nynia
3. jan 2025

@nikiya1 schudla som zo 72 na 53 a pomohol pohyb, vyvazena strava a kaloricky deficit, nie je to ziadna veda 🤷🏻‍♀️

taktotedanie
3. jan 2025

@luccija kila po porode tak neviem skor nie ale rodila som takmer 2 roky dozadu takze az tak kila po porode to neboli kedze po porode som vazila menej a za ten cas sa to nabalovalo az som si povedala dost, ciel co som dosiahla bol vlastne ciel za 1 rok nie za 4 mesiace takze teraz chudnem dalej a som zvedava kolko to bude za dalsie 4 mes
Sama doma

nelka93
3. jan 2025

Ja som schudla 20 kíl, ale za rok. Za pol roka to bude iný zahul.

majkakoc
3. jan 2025

@nikiya1 ja mám 175cm, váhu mám momentálne 80kg. Mám 3 deti, najmenšie má 17mesiacov a od pôrodu som neschudla ani kilo 😏 moja váha pred tehotenstvom bola 60kg, tak plánujem tiež dať dole 20kg. Za 5 dní som dala dole 4kg, potom prišli sviatky a dnes som začala znova. Upravila som stravu, zapisujem do KT všetko čo zjem, a cvičím na rotopede denne (30-40min) popri tom ako mi vyjde čas tak aj niečo silové podľa videí. Takže som v tom s tebou ✊😀

alison11
3. jan 2025

@elenajezova Prezraď aký pohyb si malap pri chudnutí a teraz? Čo si vylúčila a čo znížila zo stravy?A čo naopak zvýšila v strave?Brala si niečo k športu minerály alebo ,vitamíny? Nejaké spaľovače?

charlottelavender
4. jan 2025

@nikiya1 stačí vyradiť sladené nápoje a váha sa ti pohne...mne tak šlo dolu 8kg a necvičila som ani nič iné som v strave nezmenila

taktotedanie
4. jan 2025

@charlottelavender to je taka rada, vies nie kazdy sa denne nalieva litrom koly

megusik
4. jan 2025

Pridávam sa k vám. Tiež beriem lieky, pri ktorých som pribrala, ale chcem to dať pomaly dole. Mám 74 kg pri 164 CM. Aspoň 10 kg by ma potešilo do leta.

evansova
4. jan 2025

Chudla som dva razy. Raz cca v tridsiatke, Rajko Dolecek, Nebezpečný svet kalorii. Vsetko som vazila, merala, atd. a schudla som 10 kg. Zacala som normálne jest, ziadne prejedanie, bezne porcie, do roka som pribrala 13 kg (klasicky jojo efekt). Po patdesiatke som pri vyske 166 cm vazila 83-89 kg.
Navodom som uz neverila. Jednoducho som tak cca 3 tyzdne zmensovala porcie a jedla som uplne vsetko, aj kolaciky, ale uz nie pat, stacil jedem. Chudla som som pomalsie, ale spolahlivo. Stale som jedla tie mensie porcie a aj keby som mala chut zjest viac, uz sa mi nedalo
Poslednych cca 20 rokov vazim 58-59 kg, nic nepribúda, nic neubuda, žiaden jojo efekt.

trisha_r
4. jan 2025

@nikiya1 iste že sa dá, máš veľkú váhu pri malej výške, pôjde to v pohode, pri úprave stravy ako máš ... Úplne zdravé je dať dole 1kg za týždeň. Takže za 5-6 mesiacov dať 20kg sa dá , ale treba dodržiavať... Neviem aký máš vek, pretože chudnutie sa vekom spomaľuje ... Pred 5 rokmi som schudla za 10 týždňov 10 kíl a to som sa nejako extra nesnažila , nepočítala som kalórie jedla som 2x, raňajky a obed čo bolo uvarené, povedzme že medzitým nejaké ovocie, dala som si aj sladkosť, s cvičením som začínala tak,že 2x do týždňa po 20 minút , nakoniec 5x do dňa 30-40 minút. A schudla som aj prvý týždeň kilo aj posledný týždeň kilo. Ale vek neojebeš. Teraz mi to tak nejde ako keď som bola mladšia.

trisha_r
4. jan 2025

@charlottelavender a ten kto žiadne sladké nápoje nepije ?? To je taká rada že 😒 😂

lubkovaandrejka
4. jan 2025

@3petka
@nikiya1 baby, nechcete sa pridat do sukormnej skupiny, kde by sme sa podporovali? Som na to. Rovnako ako vy.

lubkovaandrejka
4. jan 2025

@taktotedanie presne, ja nepijem ziadne sladke napoje a ani necukrim caj ani kavu.

lubkovaandrejka
4. jan 2025

@mabenn tvoj album s inspiraciou jedal je super,pozrela som ho uz viackrat :D

mabenn
4. jan 2025
charlottelavender
4. jan 2025

@trisha_r tak si tu radu nevezme a hľadá inde problém kde neprospieva telu 😊

charlottelavender
4. jan 2025

@taktotedanie rada ktorá mne pomohla schudnúť 8kg tak asi nie zbytočná🙂

taktotedanie
4. jan 2025

@charlottelavender tak ked niekto nepije tieto napoje.. to co je za radu? Co ako ma schudnut?
Ty ked si pila v poriadku kazdy podla svojho gusta, taku radu si ani dostat nemusela kazdy normalny clovek vie, ze tieto sladene ochutene napoje su gebuziny a nemaju co robit v nakupnom kosiku a ich denno denne pitie je somarina

charlottelavender
4. jan 2025

@taktotedanie no tak pardon nevšimla som si 😊asi si neomylná klaniam sa

taktotedanie
4. jan 2025

@charlottelavender 👍🏻🫶🏻

Strana
z2