icon

Ako schudnúť 20 kg za rok?

kami170
7. sep 2016

Ahojte slečny, boli sme s priateľom v lete na dovolenke a keď som videla svoje fotky v plavkách hned som ich musela vymazať lebo som sa nemohla na seba pozerať. Rodičia mi vraveli aby som schudla ale ja som sa nevnímala ako tučnú až do dovolenky. Na internete som už veľmi veľa googlila, čítala... ale je toho veľa neviem čoho sa mám chytiť. Už pred dvoma rokmi som začala chudnúť kde som do stravy dala veľa zeleniny a začala som cvičiť a behať. Lenže ja som sladkožrút a bez sladkého nevydržím dlhšie ako tri dni.. po 10 mesiacoch neúspechu (2kg dole) som šla na letnú brigádu kde som schudla naraz do mesiaca 6kg lenže po príchode do školy som nabrala dvakrát toľko. Opäť som sa zaťala a začala cvičiť lenže som si zlomila nohu a odvtedy žiaden pohyb iba v práci. Potrebujem pomoc :O Včera som opäť bola behať ale chcem schudnúť už naozaj ! Preto vás prosím o každú radu ;)
Vopred veľmi pekne ďakujem ;)

Strana
z2
lentilka0607
6. dec 2016

Ahoj základom je prestať jesť. Základom je si upraviť zmysluplne jedálniček, to jesť v menších množstvách a zdravo a najmä kalorický príjem má byť menší ako výdaj, ale zas nie rapídne, lebo ak moc obmedzíš príjem jedla telo si bude odkladať zásoby, lebo sa bude báť, kedy zas najbližšie dostane papať 🙂

smesmesmejko
6. dec 2016

@renata9 mohla by som poprosiť nejaký denný vzorový jedálniček? Ďakujem 🙂

renata9
6. dec 2016

@smesmesmejko ahoj,ja som si objednávala jedlá s minimom sacharidov,a okrem nich som jedla párky so zeleninou,sójové paštéty,tofu údené,mozzarellu,fit tvarohy,šunku s veľkým podielom mäsa,steaky atd.........................presne ti to nenapíšem lebo som to kombinovala aj s proteínovými nápojmi a už spomínanými jedlami v prášku a samozrejme jedla som 4-5 krát denne v rovnakých hodinových intervaloch

smesmesmejko
6. dec 2016

@renata9 vďaka 🙂

babkabubko
18. mar 2017
moni244
18. mar 2017

@babkabubko co tu spamujes propagaciou firmy? Je to zakazae, taketo proshopy by mali blokovat, co nevedia ani zakladne pravidla

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
babkabubko
19. mar 2017

@moni244, prepáč, ak máš pocit , že spamujem, dala som sem cestu akou som schudla ja, preto rada odporučím aj ďalej, nepredávam žiadne extra mega multi zázračné pilulky a iné neúčinné hlúposti, ktoré len vyťahujú z ľudí peniaze, ani nepropagujem žiadnu firmu, iba prácu na sebe samej.... Na modrom koníkovi fungujem niekoľko rokov, píšem sem články o alternatívnej liečbe a zdravom životnom štýle aj v spolupráci s modrým koníkom a denne mám v pošte niekoľko otázok od mamičiek ohľadom chorôb ich detí, ktorým na úkor svojho voľného času po večeroch odpovedám a robím túto prácu rada a zadarmo. O to viac ma mrzí, ak čítam takúto reakciu. Pekný večer prajem. Miriam

zapka21
19. mar 2017

ja som za rok dala dole 17 kg - zmena zivotneho stylu: prechod na raw/vegan stravu, beh, bicykel, cvicenie Jillian Michaels, vela strecingu

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
zapka21
19. mar 2017

@zltyslonik ved ani nepisem, ze je to jedine co som robila. Strecing je mimoriadne dolezity pri cviceni, Jillian ma na konci svojich cviceni slaby odvar toho, co som robila ja.

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
annie89
20. mar 2017

@zltyslonik ....akoby záležalo na tom, aká je Jill osoba v súkromí... Ide predsa o cvičenie, nie o to, kto precvičuje... Shaun T. tiež kope za opačný tím a jeho programy sú fantastické... Tieto puritánske názory, to je des a hrúza.

myrkamirka
20. mar 2017

👎zltyslonik

Strana
z2