Ako schudnúť?

lenkanovakkova
24. aug 2015
Používateľ lenkanovakkova je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od lenkanovakkova.

tema ktora tu bola mozno mnohokrat ale stale tu nastava problem.
uz sa nemozem ani do zrkadla pozriet a navahu som nestupila uz asi pol roka pretoze sa toho cisla strasne bojim. chudnut nieje lahka vec
varit treba hlavne detom a manzelovi a potom je tazke si to odopierat. a na druhej strane neviem ani co by mi pomohlo :( ako mam schudnut a pripadne si to udrzat ??

jankazav
24. aug 2015
Používateľ jankazav je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jankazav.

Musíš nasledovať pár základných pravidiel. Nie je to žiaden zázrak, to chudnutie nikdy nebolo - treba čas a hlavne silu. Treba sa racionálne a zdravo stravovať (zvýšiť príjem bielkových a komplexných sacharidov a znížiť príjme cukrov). Nesmierne dôležitý je aj pohyb (nie silové cvičenie alebo brušáky - ale dlhodobá záťaž - kardio - ideálne chôdza, byciklovanie, korčuľovanie, prípadne stroje v posilňovni). Čo sa doplnkov stavy týka, treba vyhľadávať také, ktoré podporia využívanie už prijatých živín a tým pádom už nebude nutné opäť jesť a jesť nadmerne. Znižovanie chuti do jedla, schudnutie do týždna a podobné veci sú viac na škodu ako na úžitok. Osobne nepoznám žiaden prípravok na schudnutie, ale značka prírodnej medicíny, ktorú užívam, ponúka aj takýto prípravok, nie je drahý a mám s nimi iba pozitívne skúsenosti, takže to môžeš vyskúšať - http://ajurshop.sk/produkt/weight-balance-kapsuly/. Veľa šťastia 🙂

bonaqa2013
25. aug 2015

je tu skupina o chudnutí - môžeš sa pridať ku ním. 🙂 🙂 🙂
pozri skupiny.

fairinaa2
25. aug 2015
Používateľ fairinaa2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od fairinaa2.

Leni mam podobne trapenie. ja aj tym ze mam úracu kde cely den sedim a nemam skoro ziadny pohyb. to sa sice snazim konpenzovat sportom ale ani to nieje velmi ucinne :P

lenkanovakkova
autor
25. aug 2015
Používateľ lenkanovakkova je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od lenkanovakkova.

mozem ta poprosit o napisanie tej skupiny ja som taku temu nikde nevedela najst :( dakujem

jankasun
25. aug 2015

Co sa tyka chudnutia mozem poradit. Spolupracujem s jednou prestiznou spolocnostou u ktorej sa da na zaklade DNA testu presne urcit co konkretnej osobe pomoze nielen schudnut ale stale si udrziavat zdraviu prospesnu hmotnost. V pripade zaujmu mozem blizsie informacie poslat mailom.

milka27
25. aug 2015

@jankasun Ahoj prosím Ťa mohla by si mi poslať bližšie informácie do IP. Ďakujem

katarinamarkova
25. aug 2015

@lenkanovakkova
1. ak nechces schudnut len na mesiac - nedrz diety, kde budes jest nieco ine ako ti co sedia s tebou za jednym stolom - to nie je ani prospesne, ani udrzatelne.....je to len trapenie samej seba.
- var vsetkym zdravo!
- jedz mensie porcie!
- vyluc vsetky umele tuky ( margariny, rastlinne natierky), palove a ine lacne oleje.....nahrad ich pra-obycajnym maslom, mastou
- vela zeleniny
- vela ovocia
- maso
- v primeranej miere obilniny
- vyrad vsetky ,,dietne jedla,, ( cerealie, musli, tycinky, jogurty bez tuku, colu bez cukru...........)
- mensie porcie - castejsie
............atd atd atd
2. pohyb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
🙂 bez toho to nejde, neslo a nepojde
3. dostatok oddychu, spanku
4. psychicka pohoda
5. chudni stylom - takto chcem zit a jest zvysok zivota - nikdy nechudni stylom - ja to nejako tu chvilu vydrzim

bonaqa2013
25. aug 2015

klikni na Modrý koník uvidíš tam skupiny a potom si vyber zdravie. V tejto sekcii som napočítala aspoň 8 skupín čo sa zaoberajú chudnutím.

miquiska
25. aug 2015

@jankasun Mna by to celkom zaujimalo. ☺

sixtuska
25. aug 2015

@jankasun mozem poprosit viac o tom aj ja do Ip??

jankasun
27. aug 2015

@miquiska
Ahoj Miquiska, cez svoj internetovy obchodny dom si vies zakupit program ktory z tvojho DNA zisti vsetko o tebe....z coho priberas viac ci zo sacharidov alebo tukov a na zaklade toho ti vyhotovi nakupny zoznam potravin +vyberie ktore pohybove aktivity ti pomozu lahsie sa zbavit neziaducich kil. Za kupu programu ziskas body a za body si mozes neskor kupit dalsi sortiment zo svojho internetoveh obch domu ktore tak ci tak stale ku pujes. Ak mas otazky napis mi mail a ja ti poslem moje t.c. Po 3.9. ti mozem zavolat.

jankasun
8. sep 2015

@sixtuska
Ano mozem dat vediet viac. Len neviem co znamena skratka lp.
Prosim napis mi na moj mail : mokrisova@pobox.sk aby som ti mohla poslat blizsie informacie. Vopred dakujem 🙂

nikka13
10. sep 2015

Ahojte, mne sa podarilo po 2 pôrodoch schudnúť na váhu, ktorú som mala pred 10 rokmi. Nikdy som nedokázala držať žiadnu hladovku, dokonca neviem zaspať, keď som hladná. Môžem vám pomôcť nastaviť správne stravovací plán, s ktorým zaručene schudnete. Zmenou stravovania máte na 80% vyhraté. Napíšte mi ak máte záujem na môj mail: veronika_konusiakova@centrum.sk

lucyk29
11. sep 2015

Poradim Vam velmi dobry sposob s ktorym budete spokojna , napiste mi na kedzuchova.lucia@gmail.com ak by ste mali zaujem .Lucia

monika2_9
14. sep 2015
Používateľ monika2_9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od monika2_9.

ja som sa dala na 6mesační program chudnutia. uz nieco cez 3 mesiace sa drzim jedalnička ktory mi bol pripraveny. možem ale povedat ze vysledky vidno z coho som nesmierne rada 🙂 skus pozriet svet-zdravia.sk

barcelona94901
14. sep 2015

@lenkanovakkova mam dole 35 kg a to nie je konecne cislo,o tom zrkadle netreba hovorit,ani o fotkach,,,do teraz sa nedokazem na ne pozerat,ze moj ty boze!ja som skusala diety,je to fakt kravina,jojo efekt je fakt svinucha,rychlo schudnes,potom nic a priberies ,,,najhorsie je ked vaha stoji,tym vsetkym som si xy krat presla,az ti to raz v cvakne na vsetko sa vydobes,taka dieta,onaka,take cvicenie,hlavne ked nevladzes s dychom,,,ja som schudla tak,ze som konecne zacala jest,aj pit ,ono sa to nezda,ale ked nejes a najes sa az vecer ,tie kila idu hore ,malo vody,vela kavy,,a tak som zacala jest,ze kaslem na to a pribrala som dve kila,reku no super,tak budem este tucnejsia ,boli sme na ture,narocnej,desat hodinovej,kde vsetci schudli,okrem mna,no to nepotesi,ze?a nieco v tej hlave sa zmenilo ,nejrdla som nezdravo,ziadne hambace,kacice,maskrty a aj tak som bola tucka ,napoje,caje,prasky,kapsule,uplne vyhodene prachy a zrazu za necelych osem mesiacov 35 kg ,treba jest,zalezi jasne na tom ze co,netreba si nic odopierat,treba aj pit ,ja son malo pila ,aj teraz mi napriklad vaha stoji mesiac ,co je fajn ,ziadny jojo efekt,ale celkova zmena myslenia a uz ked sa ti to rozbehne uz to ide ,ja sa brdim,kvoli kozi,nechcem byt iba chuda,zmeni sa aj pokozka,tvar,inak je to super,ked sa oblecies do mensej velkosti,je to wooow a vtedy netreba polavit,treba verit tomu,ze to das ,verit sebe,robit to pre seba,ze mame rodinu,treba im varit je vyhovorka,viem to,mam to za sebou ,mozes zmenit zaklad ,vymenit biely cukor,mast za olivovy olej,pridat viac salatu ,ide to postupne az ta to nastartuje a kila idu dole fakt same strava je zakladom ,ziadne super vyrobky za nas neschudnu na trvalo

margaretka818
20. sep 2015
Používateľ margaretka818 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od margaretka818.

@monika2_9 mozem sa ta spytat na ten svet zdravia. mozem sa mtam ist informovat aj ked este niesom uplne rozhonuta ? a nebudu tam do mna pchat len nejake tabletky ?

hnatih
29. okt 2015
Používateľ hnatih je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od hnatih.

ja som tiez drzala par diet ale furt sa to vratilo :( vzdy som chcela nejakou prirodzenou cestou schudnut. a zlepsit si tak aj celkovo zivotny styl.

matkakovacova
29. okt 2015
Používateľ matkakovacova je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od matkakovacova.

@margaretka818 tu máš článok o tom pekný, ako to tam prebieha: http://www.mojavyziva.sk/vyzivove-poradenstvo-svet-zdravia/ ... ja som tam chodila 2 mesiace, výsledok fajn, prístup skvelý 🙂 tabletky a prášky nenútia - je to na osobnom rozhodnutí, podstata sa však okolo toho netočí ... preto odporúčam

margaretka818
24. nov 2015
Používateľ margaretka818 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od margaretka818.

Dakujem Matka za clanok, nieco som si uz o tom zistovala. a som celkom milo prekvapena 🙂

lorrita
24. nov 2015

ahojte, ak riešite chudnutie po pôrode, môžete si pozrieť môj nový článok, ktorý je na pokračovanie - prvú časť - Pribrala som po pôrode - má to vplyv na zdravie a dieťa - je už na mojom blogu - http://www.spolutodame.sk/pribrala-som-v-tehote... . Možno trošku inšpiruje a v ďalších dieloch aj pomôže. Sama som to riešila. Ak by Vás zaujímalo viac, pokojne si pozrite ďalšie články o chudnutí, napíšte mi mail alebo aj stiahnite ebook zdarma 5 základných pravidiel zdravého chudnutia, ktoré si pre ich efektivitu zamilujete - dobrý návod ako začať a čo zmeniť, aby to šlo 🙂. Pekný večer

monika2_9
27. nov 2015
Používateľ monika2_9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od monika2_9.

margaretka a v modrom z neba si ich nevidela. pripadne svet-zdravia.sk/clanky/pavol-balaz-schudol-v-siedmom-nebi tu snimi chudol jeden pan .

tana284
27. nov 2015
Používateľ tana284 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tana284.

to je aj moja otazka ako schudnut? vobec sa mi to nedari

tinqua
27. nov 2015

v prvom rade si musíte uvedomiť, že keď chceš chudnúť musíš jesť a jesť pravidelne...to znamená, že ak ráno vstaneš a frčíš štýlom, upratať, oprať, postarať sa o dieťa a prvé jedlo čo do seba hodíš je niekedy o dvanastej a aj to málo, tak večer ťa to dobehne a zožereš aj chladničku...kto je veľmi obézny odporúčam navštíviť dietológa a nie kadejaké pochybné stránky, prevratné nové metódy za xy peňazí, biorezonancie a zázračné pilule...na zúfalcoch sa najlepšie ryžuje...jesť zdravo, vyvážene a naučiť na to aj svoje deti, pretože darmo sa budete pučiť vo fitku, keď zjete blbiny... druhá vec je vyjsť z kolotoča depresii, sebaľútosti a hnevu a zdvihnúť s prepáčením riť spred telky....keď chceš schudnúť kardio, keď chceš nabrať svaly fitko, keď chceš zvýšiť fyzickú zdatnosť a kondíciu crossfit, máš rada spoločnosť aerobik, rada cvicíš sama stiahni si jillian a ideš....toľko možností tak ako čo sa na tom nedá, pol hodinu - hodinu denne si nájde každá jedna...a hlavne si uvedomiť, že to nie je dieta, ale sposob ktorým chcete žiť ....

tinqua
27. nov 2015

a ešte dôkaz, že stačí chcieť....ako ja som naozaj nikdy necvičila, doma nás k tomu neviedli, špenát a cuketa boli pre moju mamu sprosté slová...zato sa razila myšlienka - vára ti neuškodí...v tehotenstve som bola podporovaná len papkaj papkaj veď si tehotná môžeš....išla som na sálu mala som cez sto kíl, po pôrode som vyzerala akoby žiadny neprebehol...to bolo pred rokom a pol ....prestala som jesť slaninu, sladkosti, klobásy, vyprážance...začala jesť šaláty, ryby, vločky a pod. za rok som schudla na 67kg týmto spúsobom a potom som začala cvičiť a spevňovať tú huspeninu čo som mala miesto kože....pridávam fotku ako vyzerám dnes a hej konečne začínam byť spokojná...držím vám palce ženy 🙂

travnerka12
27. nov 2015
Používateľ travnerka12 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od travnerka12.

@tinqua myslim ze budes velkou motivaciou pre mnohe z nas 🙂

tinqua
27. nov 2015

@travnerka12 ja sa nechcem hrať na nejakého lifestyle guru alebo čo...len naozaj sa netreba ľutovať alebo vrážať zbytočne peniaze do akejsi predstavy o krásnej postave bez driny...ono to drina je, ale pomaly to ide...a ta fotka je výsledok crossfitu 🙂

evittam
27. nov 2015

@tinqua Ahoj, pekne a pravdivo si to napísala. Ja som tiež pri druhom dieťati išla na sálu s "krásnymi" 97kg....Aj keď ja som vysoká a mám ťažkú kostru a svalstvo po otcovi, ale o to nejde. Po pôrode a ešte ďalší rok a niečo mi zostalo 88kg, v apríli som si konečne povedala a dosť! A momentálne už len udržiavam to čo som zhodila a formujem telo a svaly - fotku nemám....Ale mám krásnych 177cm/75kg (čo mi nikto neverí tie kg) a vyformovanú postavu. Oblečiem nohavice 38-čky a vrch 36-stku a som max. spokojná (takto som nevyzerala ani cca pred 8 rokmi) . A už si dám niekedy aj tú klobásu a slaninku 😉 😀 . Takže naozaj všetko sa dá len treba chcieť.

tinqua
27. nov 2015

@evittam na kilách nezáleží, keď je postava pekná a svalnatá, gratulujem k výsledku 🙂...a teda ak mám pravdu povedať zdravý štýl držím doma...zas raz keď dojdem k mame zjem čo je navarené...vraj to štartuje metabolizmus raz začas sa doslova nažrať a okrem toho mi mama nevykrikuje, že som sa dočista zbláznila 😀

sardinka335
27. nov 2015

@lenkanovakkova chudnutie je vec velmi individuálna - čo zabralo jednej to u druhej vobec nefunguje. A teraz pred sviatkami ja neriešim zaidnu diétu - budem jesť tak ako budem mať chuť (pozor nie prežierať sa) a dam si aj majonézák aj kolače. Odopierať si všetko na čo mam chut je blbosť.
Zožen si knihu Vysoká škola chudnutia od uz nebohej Edity Sipeky - narehoceš sa a mozno pochopíš prečo si tučná. U mna to zabralo...