Ako schudnúť pár kíl bez cvičenia?
Baby mate nejaky recept ako schudnúť pár kg dole bez cvičenia ?
@lusyc to ti vychadza nieco cez 1100kcal na den, mas nastavene dobre??
Dopis vysku vahu vek a prepocitaj este raz
Mimochodom ja mam na den cca 1300 a s dnesnym obedom mam uz 901 , na veceru dam skyr s nejakym ovocim ci orechami ja casto mam aj menej ako kaloricky deficit lebo by som jedla vkuse aby mi to vyslo a mam male dieta takze niekedy nestiham
Neexistuje aby ti to nevychadzalo ked si pocitas kalorie a vazis si jedlo
To je len vyhovorka, pravdepodobne sa prejedas
Minule to bola taka tema nejaky anonym a dost tu pani zhejtili a mala zle nastavene tabulky
Vypni aktivity tam to je vseobecne nastavene a to odpocitavanie kalorii je blbost , vypni aj to travenie 10% zbytocne to cloveka zmyli
Pocitas aj maslo ci oleje?
Ludia tu s KT schudli cez 30kg rakze niekde je u teba chyba
A bez cvicenia? Preco bez, ved pol hodina kardia tak snad ti z toho neodpadne noha, su rozne cvivenia na youtube aj pre zaciatocnikov, bez pomocok bez skakania dokonca
No jumping cardio , no equipments cize bez ciniek, hoc by si sedela na stolicke a cvicila bezca
Niekde je u teba problem
Vymen tanier za mensi, prepocitaj este raz KL, vypni aktivitu a nezapocitajvaj ju do KT, vaz si jedlo presne, krabickuj si, zacni prerusovany post, jedz v schemach 16:8 alebo 14:10
Vsetko je to len o nastaveni cloveka a jeho motivacii najtazsie su prve dva-tri mesiace potom uz nebudes musiet ani vazit budes to mat v oku
Je ine chudnut a udrziavat hmotnost
@taktotedanie podľa appky sa obžieram určite. Nastavené mam všetko. Zapocitavam všetko. A podla poctu kalórií asi musím prejsť na ožužlávanie korienkov.
@lusyc je to blbost
Dopis vek hmostnost a vysku nech sa to prepocita znova
Bud sa prezieras, vecer zobes blbosti alebo si nevies odvazit jedlo a nastavit apku
Ja si to nesledujem tak striktne, niekedy aj zabudnem cely den zapisat, zjem hocico aj rezen napr dnes som mala aj tartaletku aj panna cotu a stale mam este dost toho zjest aby som nemala velky deficit a za 2mes som schudla 9kg ani neviem ako a to necvicim
Niekde je chyba u teba
@lusyc odfot KT aj jedalnicek
@lusyc pozri ja som dnes mala dva grahamove toasty s maslom a sunkou, panna cotu, cokoladovu tartaletku, kuracie na smotane s ryzou a pecenymi zemiakmi, skyr s cucoriedkami a grahamovym rozkom a banan a mam tych tvojich cca 5000kcal cize 1100Kj a to este nieje vecer takze neexistuje ze by si jedla len korienky a doma sa neprezieras inak by si bola v KD
@taktotedanie ja som dnes mala dve kávy z mliekom, šálku čaju z medom, sme chori. Dve lyžice ovsených vlociek s jahodovym acidkom. Vyvar z kohuta so zeleninou, kúsok šunky a syra, jedno jablko, polku kraja chleba s horčicou a kolieskom salámy, čo nedopadla dcéra. Mam 4000, večeru sa ani neodvážim. V pláne mam salat s balsyrom. Som hladná jak pes. 15000 krokov.
@taktotedanie všetko mám napísané.
@lusyc ved zmensi porcie, nedavaj si med, na co ti jahodove acidko taky sajrant ochuteny daj si skyr
Vyvar mas mat 100ml-150ml nie plny tanier ako nejaky drevorubac, vymen obyc sunku za kvalitnu, staci ti platok, chlieb vymen za nejaky kvaskovy alebo grahamovy, na co tam pchas plnotucnu horcicu? Vymen za 10g lucina linia
Kaloricke tabulky si premen z kj na kcal!
Balsyr vymen za nizkotucnu mozzarelu
Necudujem sa ze mas tolko, zmensi hned porcie! A porozmyslaj nad tym co znamena zdravsie potraviny! Prejedas sa, zobes pomedzi to blbosti, zle pocitas tabulky , zle vazis, zle tomas nastavene ( odfot KL nie tu vypisujes chcem vidiet kolko g toho tam mas navazene) a s takym nastavenim a hlavou s takymi myslienkami neschudnes nic a mozes vyjedat korienky zo zeme neschudnes aj tak
A dopis vysku vahu vek nech sa KL este raz prepocitaju lebo mas extremne malo kcal
A zacni nieco robit, cvicenim sa ti nastartuje metabolizmus lebo evidentne ti chudnutie bez cvicenia len so zle nastavenymi KL absolutne nejde
Da sa to, ja som za 4 mesiace zhodila 24 kg, ale idem velmi prisne pod dohladom lekarov. Jeden je moj vseobecny a druhy diabetolog a obezitolog. Samozejme, kazdy den si musim pisat co zjem, kolko a viest si dennik a aj predpisany liek brat a potom kazdy mesiac ist na konzultaciu a kontrolu...nebudem pisat co to je, ale len tak sa da ked aj lekat dohliadne na to. To cviceni pride aj samo, lebo mam viac energie, viac pohybu a citim sa takto lepsie a tym padom som aj cvicit zacala a ide to este lepsie dole...zase povedzme si pravdu, ako velryba sa kazda hanby vo fitku...ale potom to uz ide. Za ten cas sa upravil aj jedalnicek, stravovacie navyky, a celkovo kvalita zivota je lepsia. Na nejake zazracne dietove bludy rovno zabudni, alebo caje alebo napoje...tiez mam vyskusane....tak ako rychlo z tych bludov zhodis tak dvakrat pribeies ked prestanes. Zver sa lekarom do ruk, popros o radu a poradia. Neplatim nic, vsetko mi hradi poistovna.
@lubkavargova1 len ked nema sialene BMI a nema cukrovku,IR a pod diabetolog je pre autorku zbytocny riesit ju nebude a nepredpise ani slavny ozempic a pod jemu lieky
A vyjest sa na 140kg do morbidnej obezity a potom sa chvalit ze s ozempicom clovek schudol je bohuzial naozaj smutne a pre ludi s miernou nadvahou demotivujuce a este viac sa zamotaju a na ciernom trhu zhanaju lieky
Mimochodom poznam 2 ludi co z ozempicu skoncili na are
Kazdopadne je obdivuhodne ze sa s tym ludia snazia bojovat, ze sa odhodlali na zmenu, ze v tom pokracuju a citia sa lepsie 👍🏻
@inga000 zakladom chudnutia je strava. Pohyb a cvicenie je iba doplnok na spalenie kalorii, zdrave a silne telo, ale da sa schudnut aj uplne bez cvicenia. Musis byt v kalorickom deficite. Pise sa to v kazdej takejto teme. Takze vypocitat bazal, nastavit deficit a trackovat v kalorickych tabulkach. Ako na to najdes vsade, je milion navodov po internete.
@taktotedanie ja tie korienky budem len ožužlávať.
Mam akuaenost, ze ked dieta zacne chodit, vzdy mi sli kila dole. Plis pphyb okolo domacnosti atd. Ano, kalpricky defocit. Vidom to aj teraz po druhom doetati. Este.5.kg a budem na povodnej vahe. Ale som taka ,, mlandrava,,
@lusyc nedas si poradit
Tak dobru chut ti prajem
@taktotedanie ale čoby nie. Skontrolovala som si nastavenia, všetko mam správne, výšku, váhu, vek, štýl. Zapisujem všetky nápoje, potraviny. Ale na doplnenie bielkovín používam to, čo mám aktuálne v chladničke, nakupujem raz do týždňa, na acidko presiel syn z materskeho mlieka. Nic ine nechce. Skyr teda nekupujem, hrozne mi to nechutí. Ale biely jogurt áno, takisto biely kefír na tie vločky. Cukor, či iné sladidlá nepoužívam, teraz som chorá, tak domaci med beriem ako liečivo, takisto vlastnoručne nazbierané bylinky. Vývar jednu naberacku, bez slizov, so zeleninou z vlastnej záhrady. Chlieb mam vlastnoručne upečený kvaskovy. Šunku a salámu som mala pre návštevu, inak nekupujem výrobky vôbec. Lucinu nekupujem, vždy mi splesnivie, nezje sa. Využívam skôr cottage, biely. A maslo v tom tenkom stopovom nátere, treba aj nejaký tuk. Včera sa mi zmestila aj večera, guláš z jelenice s knedľou, 1 tenký ks, 1 naberacku mäsa-100g. Zdravej stravy až až.
Ale nejaká chyba tam bude, lebo väčšinou sa do tých 5000 kJ nezmestím, najskôr elektronická.
@lusyc mas tak extremne nizky prijem ze chyba niekde je
@lusyc ja jem viac nez ty a este niesom v zapisovani tak dosledna a kila idu dole same
@biba_18 vôbec to nie je blbina.
@lusyc pijes dost vody? Bielkoviny dopln proteinom nemusis chodit do obchodu objednaj si cez eshop
Niekedy nastane opacny proces a napriek tomu ze malo jes nebudes chudnut
Musis zacat aj cvicit
@taktotedanie vody pijem dosť. Bielkoviny musím doplniť. Prasok je mi však vrcholne nesympaticky, muž si sype. Cvičím občas s videami. Skôr ale rýchlo chodím, tých 15000 krokov denne.
@lusyc neexistuje aby si nechudla rapidne z toho co pises
@taktotedanie ešte mi napadlo, že možno v hormónoch to bude. Prestala som koncom augusta dojčiť, odvtedy som si dala aj KT a pribrala som dve kilá. Rifle sú stále rovnako malé. A nemienim si kupovať väčšie. Možno sa to musí len "utriasť".

@taktotedanie podľa nastavenia mam 5000 kJ na deň. Ale nedokážem to udržať ani s aktivitami a to sa neprejedam. A už vôbec, žeby som mala deficit na konci dňa.