Ako to máte po fitku vy?
Baby tie co chodíte do fitka pravidelne a nepoužívate po tréningu sprchu co vás k tomuto ktlroku vedie? Nerypem len ma to úprimne zaujíma prečo sa ženy po tréningu vyzlecu z veci z ktorých môžu zmykst pot vo veľkom oblečú sa do čistého niektoré navonavkuju a idú preč bez použitia sprchy ktorá je vždy voľná plne funkčná aj so sprchacom k dispozícii a bez poplatku? Mne osobne to príde úplne cez čiaru ale som zistila ze som asi 1 z 10 ktoré sa po tréningu umyju každá, s ktorou cvičím sa iba prezlecie do čistého a ide ďalej...
Odchadzam v tom, v com som cvicila, domov idem peso. Ked som chodila cvicit rovno z prace, aj tak som oblecko, co som mala na sebe cely den a potom si ho obliekla po cviceni, hadzala do prania. Navyse nie som extra potivy typ. A verejne sprchy sa mi hnusia.
Ak som bola vo fitku rano a sla potom do prace sprchovala som sa, ak som bola vecer a sla rovno peso/autom domov, nie. Fitko som mala kusok od domu ale ani som sa neprezliekala spat do povodnych siat.
A hlavne preto, ze neznasam spolocne sprchy, takze preto.
Tak ja neviem ale osobne si nosím iba uterák navyše a žabky do sprchy... Ok beriem ze to mate inak tiež prídem do fitka čistá ale na to upotene telo keď mám ešte aj ponožky v teniskách a spodné prádlo totálne premoceny si obliecť tie čisté veci v ktorých som prišla brrrr 🤮
Tiež sa doma umyjem ale splachnem so seba ten nálev potu 🙈
@anonym_autor to kolkokrat sa umyvas potom? Nie kazdemu pot smrdi ,ty vychadzas zo seba tebe asi hej, takze vracajuce smile -y potom patria jedine tak tebe. Aby sa to z tolkej hygieny hlava nezatocila😁
@anonym_autor to kolkokrat sa umyvas potom? Nie kazdemu pot smrdi ,ty vychadzas zo seba tebe asi hej, takze vracajuce smile -y potom patria jedine tak tebe. Aby sa to z tolkej hygieny hlava nezatocila😁
@guliver19 tak tebe možno nesmrdi niekto upoteny ale ver ze keď sa upotis tak ti okolo teba aj keď so slusnostuli nepovedia možno nič majú na to svoj názor a neraz sa im otáča, žalúdok....
Keď niekto začne smrdiet sám sebe to už je iný level smradu okolo ale niektorí si to žiaľ neuvedomujú alebo majú pocit ze dezodorant to porieši... Sprchujem sa vždy po tréningu a vecer pred tým ako veziem do postele príde mi to úplne normálne keďže do fitka chodím ráno pred prácou...
Takže komentár o tom ako grcajuce smajlík patria mne si nechaj akurát tak pre toho s kým lezies upoteny do postele pripadne kamkoľvek inam...
@guliver19 tak tebe možno nesmrdi niekto upoteny ale ver ze keď sa upotis tak ti okolo teba aj keď so slusnostuli nepovedia možno nič majú na to svoj názor a neraz sa im otáča, žalúdok....
Keď niekto začne smrdiet sám sebe to už je iný level smradu okolo ale niektorí si to žiaľ neuvedomujú alebo majú pocit ze dezodorant to porieši... Sprchujem sa vždy po tréningu a vecer pred tým ako veziem do postele príde mi to úplne normálne keďže do fitka chodím ráno pred prácou...
Takže komentár o tom ako grcajuce smajlík patria mne si nechaj akurát tak pre toho s kým lezies upoteny do postele pripadne kamkoľvek inam...
@anonym_autor pot smrdi, ked sa v nom pomnozia mikroorganizmy. ak niekto smrdi, tak je dopoteny dlho, aj vo fitku su ludia,co sa predtym nesprchovalia kto vie kolko.a j taky sa najdu.
na to aby sa mikrooganizmy vytvorili, trba nejaky cas. navyse pri intenzivnom poteni pri cviceni nestiha odchadzat z tela tolko skodlivych latok potom a za tak kratke obdobie, cize pot pri cviceni je prevazne voda.-
Autorka, nikto ti nenapíše pravdu 🙈 už som čítala viaceré takéto debaty na rôznych stránkach, a zázračne všetci bývajú 5minút od fitka.
Ja toto inak v gyme sledujem tiež, už som videla aj takú čo si odcvičila v tom v čom prišla, sprcha samozrejme žiadna a potom sedela na kávičke 😎
Akože teraz v lete to ešte ako tak chápem, že človek prebehne, no spotený sadnúť do auta (to asi vždy nečistia), alebo v zime obliecť bundu (taktiež pochybujem, že hneď ide potom do pračky) .. no čo si budeme hovoriť ... radšej sa nad tým nezamýšľam, nech si robia ako uznajú za vhodné
@anonym_autor ja to napriklad robim preto, lebo byvam 50m od fitka, takže docvicim, prezujem sa , oblecko si niekedy necham na sebe a doma ide rovno do pracky a ja do sprchy :D
@anonym_de9ae7 ja rovnako. A 99% bab, čo cvičia keď ja,čiže skončíme spolu,tiež len prehodia tenisky a idú domov
Bývam pri fitku ale hneď po tréningu sa osprchujem vo fitku, prvé čo sa teším po tréningu je sprcha nečakám kým spotená prídem domov 😊 pre môj dobrý pocit sa osrpchujem vo fitku a čistá v čistom oblečení idem domov 😊
@anonym_autor neprezivaj to tak, sprchuj sa kolko chces a nechaj na kazdeho ci sa sprchuje ci nie. Nie kazdy smrdi jak lion pri sebensej praci, nevychadzaj len zo seba a staraj sa zasadne len o seba
Vyberala som fitko tak aby som ho mala blizko k domu, 5min peso. Vela krat dobehnem na cvicenie a ani neprejdem cez satnu. A ked skoncim tak akurat vymenim spotene tricko za suche a spat domov a tam sa uz osprchujem a veci do pracky. Neznasam sprchovanie vo fitku
Autorka, nikto ti nenapíše pravdu 🙈 už som čítala viaceré takéto debaty na rôznych stránkach, a zázračne všetci bývajú 5minút od fitka.
Ja toto inak v gyme sledujem tiež, už som videla aj takú čo si odcvičila v tom v čom prišla, sprcha samozrejme žiadna a potom sedela na kávičke 😎
Akože teraz v lete to ešte ako tak chápem, že človek prebehne, no spotený sadnúť do auta (to asi vždy nečistia), alebo v zime obliecť bundu (taktiež pochybujem, že hneď ide potom do pračky) .. no čo si budeme hovoriť ... radšej sa nad tým nezamýšľam, nech si robia ako uznajú za vhodné
@sashabb no, tak ja mam tiez fitko cca 5 minut autom od domu. Autobusom nechodim asi cca 15 rokov.
Asi by bolo fajn urobit anketu kolko km mate fitko od domu, potom z toho urobit nejaky vystup.🙈🙉🙊
Nech sme vsetci spokojni aj autorka uvodneho prispevku kedze je jedina cistotna zena aj my nesprchujuce sa individua.🤣
Nesprchujem sa tam, pretože máme iba 1 sprchu a pokým prídem na rad, uz som dávno doma. Ja chodím autom, sadnem do auta a hotovo. Doma v kľude dám sprchu, nieze bude niekto stepovat a čakať, kedy z nej vyleziem.
Nemám komu smrdiet a ani nesmrdim nijak extrémne.
Samozrejme ze si nejdem sadnúť rovno niekde na kávu.
A fitko nieje jediné miesto kde sa človek spotí....stačí turistika, ísť na hríby, bike, korčule.....a co sa niekto hneď sprchuje, keď sadne do auta? Je to presne to isté, osprchuje sa proste doma .
Proste niekomu pride nechutne sa sprchovat vo verejnej sprche a niekomu pride nechutne ist domov spoteny z fitka. Kazdy podla seba nech robi 🙂 ani nad jednym z toho by som sa nepozastavovala
Za mňa je oveľa nepríjemnejsie mat na sebe spotene niekoľko dňové veci...ako ist z fitka bez osprchovania rovno domov. Pretože tym nikoho nikto neobtazuje, ak sadne do auta, ci na bicykel. Ale smradlave oblečenie je horor....
@anonym_autor neprezivaj to tak, sprchuj sa kolko chces a nechaj na kazdeho ci sa sprchuje ci nie. Nie kazdy smrdi jak lion pri sebensej praci, nevychadzaj len zo seba a staraj sa zasadne len o seba
@guliver19 aty máš aký problém? Véd keď sa ti nepáči tak nereaguje alebo ti dnes niekto stupil na boľavý otlak??
Ja sa neprezleciem idem domov v Tom čo som cvičila a doma sa soechujem fitko mám na skok od domu
ono treba chapat aj to, ze nie kazdeho pot zapacha. ja chodim do fitka vzdy v opranych veciach (ale to hadam kazdy) a som "fresh" a neexist ze hoci aj po hodine behu ked som riadne spotena smrdim. napriklad ale jeden moj byvaly stacilo ze sa TROSKU spotil a uz ho bolo citit aj veci nasmradli. pritom deodorant pouzival. toto chapem ze treba sprchu hned vo fitku. v opacnom pripade vsak nevidim nic na tom ze clovek ide v tych veciach domov alebo sa hodi do cistych.
@anonym_autor nesprchujem. Nechcem dostať pleseň ktorú si budem liečiť pol roka...
Normálne sa prezleciem do suchého... Väčšinou si obliekam tričko a nohavice ktoré sú už nosené, ale nie spotené, čize tak či tak sa budú prať... Domov chodím autom a tam sa osprchujem... Veci si dám usušiť a dám do koša na prádlo... Nič neperiem hneď po fitku, však nebudem púšťať práčku kôli 4 ks oblečenia... Okrem toho ja keď si dám dezodorant tak sa nespotim tak že smrdím, len som mokrá... Čiže ani to prádlo v koši mi nepachne a vyperiem ho raz za týždeň keď odcvicim týždenný tréningový program...
@anonym_autor lebo sú tie sprchy nechutné neudrziavane, radssj si dam doma

Po cviceni vo fitku sa komplet prezleciem do sucheho oblecenia a sprchujem sa az doma. Bridia sa mi sprchy vo fitku, darmo mam zabky, darmo mam uterak a svoj sprchovy gel. Mam rada komfort.
Doma mam automaticku pracku aj susicku a kludne vsetko oblecenie, rozumej tomu to, v ktorom som cvicila aj to, v ktorom som sa v aute doviezla domov dam prat a potom ciste a vonave si niekedy obleciem. Oblecenia mam vela, nemusim sa hned sprchovat vo fitku. Periem vela, syn denne sportuje, muz tiez denne sportuje.