Ako to máte po fitku vy?
Baby tie co chodíte do fitka pravidelne a nepoužívate po tréningu sprchu co vás k tomuto ktlroku vedie? Nerypem len ma to úprimne zaujíma prečo sa ženy po tréningu vyzlecu z veci z ktorých môžu zmykst pot vo veľkom oblečú sa do čistého niektoré navonavkuju a idú preč bez použitia sprchy ktorá je vždy voľná plne funkčná aj so sprchacom k dispozícii a bez poplatku? Mne osobne to príde úplne cez čiaru ale som zistila ze som asi 1 z 10 ktoré sa po tréningu umyju každá, s ktorou cvičím sa iba prezlecie do čistého a ide ďalej...
@anonym_autor ja to napriklad robim preto, lebo byvam 50m od fitka, takže docvicim, prezujem sa , oblecko si niekedy necham na sebe a doma ide rovno do pracky a ja do sprchy :D
ja sa ani neprezliekam. preferujem svoju sprchu doma.
ja som sa moc neprezliekala. s kamsoakmi sme sli do fitka autom, cize rpisla som v sportovom ohoze a potom sme sli domov v sportovom ohoze a tam som dala sprchu. nie kazdy sa rad spruchje vo verejnej sprche.
inak nesprchujem sa ani v praci a tam som podstatne dlhsie a tiez mam aj fyzicku namahu.
a teda nie kazdy je uplne mokry. ja sa sice potim,a le menej,a ko niekto iny. cize vyslovene mokra nie som.
Neosprchujem sa vo fitku, mám problém aj so sprchou na plavárńach, mám čo robiť aj na hoteloch. Aby som tam vliezla, musím mať svoju obuv do sprchy, sprcháč, telové mlieko, uterák. No nebudem toto nosiť so sebou. Prezliečiem sa, dám deodorant, sadnem do auta a doma sa osprchujem a veci operiem. Nikomu po ceste nesmrdím.
1. Nechce sa mi vlacit kopa veci (zabky, osuska, sprchac, krem, deodorant).
2. Neznasam verejne sprchy a sprchovanie v zabkach.
3. Aj ked beham a spotim sa jak prasa tak proste nesmrdim, do fitka chodim cista, nevadi mi sa nachvilu hodit do bezneho oblecka kym pridem domov. Ked je von teplo idem rovno v tych veciach ktorych som cvicila
4. Fitko mam blizko domu a chodim tam autom alebo pesi.
5. Osprchujem sa az doma.
Chcem sa osprchovať doma nie kvôli hanbe, ale kvôli hygiene a v zime by som ochorela
Tak ja neviem ale osobne si nosím iba uterák navyše a žabky do sprchy... Ok beriem ze to mate inak tiež prídem do fitka čistá ale na to upotene telo keď mám ešte aj ponožky v teniskách a spodné prádlo totálne premoceny si obliecť tie čisté veci v ktorých som prišla brrrr 🤮
Tiež sa doma umyjem ale splachnem so seba ten nálev potu 🙈
Vacsinou idem po fitku rovno domov (autom, nie mhd), neprezliekam sa. Osprchujem sa doma a dam oblecenie vyprat.
Ak po fitku niekam idem tak si beriem zabky a uterak a osprchujem sa a prezleciem do cisteho.
Verziu ktoru spominas (prezliect sa bez sprchy a navonat) nepraktizujem 😂
Ak idem rovno domov sa nesprchujem, tak či tak keď idem do itka z práce, tak hodím naspäť na seba košeľa ktorá je suchá a doma ide aj tak do prania a ja do sprchy, ale to sa ani nevonavkujem. Ak ešte niekam idem sa osprchujem, alebo ak mám čas a idem k do sauny sa tiez osprchujem.
Idem domov autom. Z oblečenia v ktorom cvičím sa neprezliekam. A teda nepotim sa tak, že zmykam pot. Keď to tak máš, asi by si mala skočiť k dr. kvôli nadmernému poteniu.
no neviem, ja tiez chodim do fitka a z fitka autom ale osprchujem sa vzdy.. mam mini tasku s mini sprchacom, kremom, zabky a taky skladny uterak, vobec nic to nezabera.
Tiez nesmrdim ani nezmykam pot ked docvicim ale bolo by mi nechutne si obliekat ciste veci ked som co i len trocha spotena hlavne ten pocit po sprche je naj.
Väčšina sa ponáhľa, a hygiena v sprchách je aká je čiže tiež som vždy uprednostňovala sa osprchovať doma v kľude proste mne sa to hnusi tie sprchy, veci v ktorých som prišla som mala v práci takže to, že som si ich spotena obliekla naspäť a doma rovno hodila do koša na prádlo, keďže každý deň periem čo mám na sebe
všetko čo mám na sebe aj tak dávam do práčky 🤷♀️
a hlavne - veď sa sprchujte ak chcete - ale prečo riešite že iní sa nesprchujú?? nerozumiem 🤷♀️
Ked som doma tak sa osprchujem vo fitku vzdy a prezleciem . Byt mam asi tak 5-7min pesi od fitka.
Teraz som u rodicov, fitko mam od nich minutu cesty pesi takze som docvicila a sla. Bez prezlecenia. Prisla som na byt, veci dala oprat a ja vliezla so sprchy. Vela ludi ma fitko pod nosom
@anonym_autor pretoze idem rovno domov a tam sa osprchujem, umyjem vlasy, spravim peeling, oholim nohy, nakremujem sa, spravim si skincare… nevlacim so sebou extra veci, spotene idu doma rovno do prania, akurat teda ani sa neprezliekam, len prezuvam, pripadne v zime hodim na seba extra teplaky a bundu.
A hlavne - moja kupelna je moja kupelna, spolocne sprchy niekde vo fitku by som pouzila len v pripade nudze.
Tak ja neviem ale osobne si nosím iba uterák navyše a žabky do sprchy... Ok beriem ze to mate inak tiež prídem do fitka čistá ale na to upotene telo keď mám ešte aj ponožky v teniskách a spodné prádlo totálne premoceny si obliecť tie čisté veci v ktorých som prišla brrrr 🤮
Tiež sa doma umyjem ale splachnem so seba ten nálev potu 🙈
@anonym_autor ja prídem odídem v športovom, mám to 5 minút,sprchujem sa doma
Ja sa nesprchujem kvôli vlasom. Nevidím význam si telo osprchovať bez umytia vlasov keď doma si ich musím tak či tak umyť. Jedine v lete je to iné, to viem že vyschnem cestou.
@anonym_autor Nezmykam veci, a keď sa spotim nejako viac, tak sa prezleciem do suchého, aby som neochorela. Sprchy vo fitku sú…no preferujem sprchu doma - 3min od fitka.
Idem domov autom. Z oblečenia v ktorom cvičím sa neprezliekam. A teda nepotim sa tak, že zmykam pot. Keď to tak máš, asi by si mala skočiť k dr. kvôli nadmernému poteniu.
@lucia13022023 nadmerné sa potim iba vo fitku ale tam makám ako o život takže vždy zo mňa tečie a prepojené mam ešte aj ponožky v teniskách... Takže Dr neriešim kvôli tomu 😁
@anonym_autor ja neznasam verejne sprchy... proste poutieram sa do uteraka ako sa da a o dve minuty som doma, osprchujem sa a hotovo
Fitko mam 5 minut od domu, cize pridem domov rovno vo veciach a hned do sprchy. Nechce sa mi prevlacat veci so sebou a hlavne moja kupelna je moja kupelna. Ale ked som mala inde fitko, a domov som musela ist elektrickou, tak som sa normalne sprchovala vo fitku
@nafka0483 aj keby si šla mhd tak by si nesmrdela, za ten čas ten pot nemá šancu začať smrdieť, trvá cca hodinu kým ho baktérie na koži začnú rozkladať… jedine že by si išla v nejakom umelom oblečení… v zime napr. to trvá ešte dlhšie…
@biba_18 To by mi bolo nechutne ist medzi ludi neosprchovana 😅
Chodím do fitka pešo cca 500m. Kým prídem domov v týchto horúčavách, tak som spotena znovu 🤷🏼♀️. Čiže sprcha vo fitku by bol stratený čas.
@anonym_autor robím to tiež že sa neosprchujem a keď vidím tie hole vtáky je mi zle, tak radšej odídem upoteny domov aj v tých upotenych veciach a osprchujem sa doma ,no bože smradľavý som cca pol hodinu
@anonym_autor ja ked docvicim sa ponahlam za dietatom - strazi ho babka tak sa velmi ponahlam.

@anonym_autor mne sa väčšinou nechce vláčiť toľko veci so sebou, sprchujem sa iba vtedy,ak po cviceni ešte idem niekam. Inak sa len prezlečien do toho, v čom som prišla a doma si všetko operiem