Ako zvládať nezastaviteľný hlad pred menštruáciou?
Ahojte,
čo robiť, keď sa celý mesiac celkom pekne stravujem s cieľom schudnúť, čo sa aj darí, ale týždeň pred menštruáciou som ako posadnutá diablom. Mám strach, že tento týždeň ,,pred'' mi zmarí celomesačnú snahu. Dbám na vysoký príjem bielkovín, vlákniny, zdravých tukov ale je to neuveriteľné, za týchto pár dní mám dvojnásobný kcal príjem ako bežné dni. Športujem, aby som ušetrila aspoň pár kcal. Nedá sa nejakým doplnkom oklamať mozog a hormóny v tomto období? Ten hlad a chute sú tak silné, akoby mi bolo zrazu jedno, aký cieľ som si stanovila.
@prosimopomoc naozaj dvojnasobny? Kolko kcal prijimas denne? Ja mam asi 1800 kcal na den v udrziavacom rezime a pred MS zjem trocha viac ale rozhodne sa mi nestalo aby som ani v jediny den zjedla 3600
@anonym_294f98 obrazne povedané, mám prijať 1713 a dnes som mala 2800
@anonym_294f98 obrazne povedané, mám prijať 1713 a dnes som mala 2800
@prosimopomoc vypíš,čo si dnes zjedla
z toho sa nepribera, aj tak je vzdy pred vyssia vaha aj o 2kg, skus sa nebranit a uvidis ze po mentruacii bude vaha taka ista.

@prosimopomoc naozaj dvojnasobny? Kolko kcal prijimas denne? Ja mam asi 1800 kcal na den v udrziavacom rezime a pred MS zjem trocha viac ale rozhodne sa mi nestalo aby som ani v jediny den zjedla 3600