Testovanie tehotenstva v deň očakávanej menštruácie
Ahojte, dnes má príst menštruácia test som robila jeden včera poobede druhy dnes ráno. V minulosti som mala potrat volali ste lekárovi hneď či ste počkali kým meskala aspoň pár dní a tak. Inak ženska intuícia keď je tehotná je niečo neuveriteľne 🤣 už v sobotu som manželovi hovorila že asi budem tehotná 🤣
@anonym_autor ja som zavolala najbližší pracovný deň od pozitívneho testu a sestrička mi sama dala dátum, kedy mám prísť, čo vychádzalo na nejaký ôsmy týždeň tehotenstva, lebo že aj tak až vtedy niečo bude vidno. Ale ak im povieš o potrate, tak ti možno odporučia prísť skoršie na konzultáciu. Z toho, čo som si všimla, každý lekár má iný prístup, tak zavolaj aj hneď a poraď sa s nimi.
@alex_v Ďakujem, už som sa dovolala kazali príst v pondelok 😊

@anonym_autor ja som zavolala najbližší pracovný deň od pozitívneho testu a sestrička mi sama dala dátum, kedy mám prísť, čo vychádzalo na nejaký ôsmy týždeň tehotenstva, lebo že aj tak až vtedy niečo bude vidno. Ale ak im povieš o potrate, tak ti možno odporučia prísť skoršie na konzultáciu. Z toho, čo som si všimla, každý lekár má iný prístup, tak zavolaj aj hneď a poraď sa s nimi.