icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

iconka
2. feb 2014

@epsonka45 urcite pockaj, kym bolest aspon ustupi natolko, ze budes moct bezbolestne chodit. A citim s tebou, ja som dnes rano vysla so psom von a prvy krok pred bytovku a bola som na zemi. Tiez som si udrela nohu a teraz ma pobolieva v klbe. No strasne som happy, uz som tri dni nebola behat a zacinam mat z toho nervy. Teraz este aj do tej poladovice pada nieco ako mrznuci dazd, no des.

@petrusska6 ja extra tenisky na sneh a pod. nemam, ale bezne sa kupuju goretexove, tak sa popozeraj po takych, alebo este su aj specialne navleky na taketo povrchy, ale nemam skusenosti.

epsonka45
2. feb 2014

@iconka tak ako aj u nas..inak ty si ma nakopla do toho behu tvoja premena.ked bolest taka ze mi je do placu s toho.

iconka
2. feb 2014

@epsonka45 ja? No tak to ma tesi o to viac ;) Fakt nechod za kazdu cenu. Nestoji ti to za to. Tych par dni to prezijes. Ja som taka ista, teraz skrz to ucho nemozem a uz spekulujem ako by som to vymyslela, ale potom si pomyslim ako sa mi to stale vracalo par mesiacov dookola a tak zase skludnim hormon a radsej si zacvicim doma. A ak ta to tak velmi boli, behni k lekarovi, aspon si budes ista, ze to nemas nieco vaznejsie. Neriskuj, ved to mozes mat aj nalomene, alebo daco.

epsonka45
2. feb 2014

@iconka fakt musela som aj ja nieco zo sebou robit dole od augusta slo 11,5kila

iconka
2. feb 2014

@epsonka45 ja to poznam, proste pride den, ked ti blikne kontrolka a vtedy uz to pojde 😀 A pekne si schudla 🙂

epsonka45
2. feb 2014

@iconka ved to no ja som rada,ze som sa tej pneumatiky zbavila a celkovo tych kil

mirka907
2. feb 2014

@petrusska6 asics goretex fuji attack 2...tie ruzove na fotke....vyborne aj do lesa aj na sneh...na fotke su akurat po jednom trial rune...doma som ich namocila pod vodu a vycistila a nic, nepremokli...

mracik
2. feb 2014

dnes cez 10 km, ale dala som si riadne kopce, na Martinské hole som bežala, až kým ma nepremkol brutálny strach z medveďov, tak potom šprint dole 😀 potom som ešte aspoň nejaké strmé lúčky pobehala. 🙂

ale prevýšenie netuším, lebo mám stále problém so sťahovaním dát z garminov do počítača, asi ten usb prijímač dobre nefunguje, alebo čo. 😒

mirka907
2. feb 2014

@mojinecka milo prekvapili v obchode.....jedna vyzerala ze aj behat zacala ci co, lebo rozumne otazky mi davala...no a moja dcera bola so mnou, hodila na nu ockom parkat, tak mozno preto sa mi usli kupony...potom v Tchibe hodila ockom na predavacku a odchadzala s cukrikmi 😀

mirka907
2. feb 2014

ja dnes 12,5 km ...taky relax beh...som sa odmenila za vcerajsiu 5tku v novom naj case 🙂

romanovic
2. feb 2014

Dievcata, v BA od rana priebezne mrholi a primrza, fuj!! Zajtra stravim 1/2 dna na nefrologii na Kramaroch s oboma (lebo druha ma prazdniny), spolocna cakaren pre 4 ambulancie, som zvedava, co tam chytia 😠 A poobede idu so mnou na preventivku na gyndu, nech si ich pozrie pan doktor, ktory mi ich robil 😀 😀 Inak vcera som dala skoro cele biele DeLuxe a akurat som bola na balkone pozriet tie zvysne....usmievali sa na mna.... 😀

mracik
2. feb 2014

s tými garminmi mi neviete poradiť? stále vypisuje waiting for new data. Pár krát to išlo, ale väčšinou nie. Už ma to celkom štve, lebo lacné veru neboli. 😒

dracik1
2. feb 2014

ahojte, vcera iba 3,2 km, sa mi hrooozne nechcelo...idem sa obliect, vybehnem aj dnes, nech sa mi lepsie spi........... @romanovic, behat iba po ceste, esteze u nas v prievoze jazdi malo aut

@mracik , prepac, som sa strasne nasmiala na tych medvedoch....ale inak svata pravda, ja mam vzdy strach, ked sme v Kremnickych vrchoch a niekde nieco zašuchoce....moj MM by najradsej chodil ticho....akoze teoria, ze medved ma slaby zrak a by ho uvidime ako prvi sa mi nepaci....ovela viac sa mi paci - deti robia hluk a medved nas obide 😀

moja svagrina raz presedela pol dna na strome, lebo stretla medveda a ten nechcel odist 😀

odkila si isla z Martina?, tak to mas pod lanovky aj 600m prevysenie, ina makacka si.....

petrusska6
2. feb 2014

@mirka907 Vdaka za tip 🙂

iconka
2. feb 2014

@mracik a nemas plnu pamat? Ked tak, skus napisat na garmin podporu: www.garmin.com/support alebo zakaznicka linka: 0800 135 000 (po-pia 8:00-16:30)

mirka907
2. feb 2014

@mracik ktore to mas? 210?

miskap2111
2. feb 2014

@mracik skuś manuálne sťahovanie, nie automatické.

miskap2111
2. feb 2014

Ja dnes dokopy 13km bežecký pás, ale dvojfázovo- jedna fáza relax 7,5 km, druhá 5,5km fartlek.

epsonka45
2. feb 2014

Zienky kolko ste dali za bezecke topanky? Poradte mi prosim vas ked sa uzdravim chcem si nejake uz poriadne kupit. Pridavam jedny co sa mi ako tak pozdavaju a ci mozu byt do terenu a aj na cesty nevyznam sa v tom este nejako dobre tak si necham poradit

http://www.exisport.com/katalog/product/9864-AD...

miskap2111
2. feb 2014

@epsonka45 ja osobne by som si Adidas na behanie nekúpila, ale možno mám len predsudok. 🙂 Ja som maximálne spokojná s gelovými ASICS - behám v nich prakticky od začiatku a nikdy nesklamali- ako v bavlnke. 🙂 Od včera mám práve ďaľšie nové, stáli 80eur, ale išla by som aj do lacnejších (okolo 50-60eur), len nemali moje číslo.

putney
2. feb 2014

http://www.sportos.sk/sportos/eshop/1-1-Bezecka...
Ja beham v tychto, (len ina farba) a som s nimi tiez maximalne spokojna.

iconka
2. feb 2014

@epsonka45 vidim, ze aktualna tema u mnohych, ja nie som vynimka 😉 dnes som si bola dat spravit diagnostiku nohy a podla toho si vyberam aj tenisky, nech nespravim chybu a nekupujem len podla vzhladu

epsonka45
2. feb 2014

@iconka kde si si bola robit tu diagnostiku?

iconka
2. feb 2014

@epsonka45 v intersporte v TN

mracik
2. feb 2014

ako ti robili tú diagnostiku, aj si bežala? Lebo ja som bola tiež v intersporte a oni ma len nechali postaviť na ten prístroj a presviedčali, že žiadny problém nie je. Lenže mne noha pronuje len pri behu a nie pri státí. 😉
No proste, zdalo sa mi to také nedostatočné 😒

epsonka45
2. feb 2014

@iconka intersport je v laugariciu ako to prebiehalo a kolko si platila?

iconka
2. feb 2014

@mracik
@epsonka45 ano v laugariciu to je. Najskor som sa len postavila na taku podlozku po jednej nohe a tam sa otlacilo chodidlo, potom som sa postavila volne a kontrolovali, ci mam nohy do O do X, alebo rovne. A potom ma dali na pas a bezala som na nom chvilu. Potom ho zrychlili a bezala som este chvilu. Napokon to vsetko v pc cez nejaky program zhodnotili, merali tam nejake uhly dopadu, ci coho a potom urcili typ nohy. Pekne spomalene sme to pozerali aj od zadu a pekne mi to ukazali. A neplati sa nic za to.

mojinecka
2. feb 2014

@iconka celkom ma to zaujalo. Len sa chcem spytat,co si mala na sebe oblecene?Ci si behala v rifliach alebo si sa musela prezliect napr. do kratasov.

epsonka45
2. feb 2014

@iconka uzdravim sa a pojdem to vyskusat

iconka
3. feb 2014

@mojinecka behala som v tom v com dom bola, chcel vyhrnut gate nad kolena, ale mala som total obtiahnute rifle a tie nesli a napokon to ani nevadilo, kedze celkom koporovali nohy. To kvoli tomu uhlu, aby videl presne kde a ako sa ti noha ohyba.