Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
Ahojte, poradili by ste mi, aké tenisky si mám zadovážiť, keď chcem začať behať? Neviem, aké kritériá mám brať do úvahy 😎 nič profesionálne... 😀 😀 ďakujem krásne za odpovede
Ahojte, dojciace a behajuce (aj nebehajuce) baby z Liptova, aj odinakial, chcela by som Vas pozvat na nasledovnu akciu, ktorou chceme podporit dojcenie a ukazat, ze dojcenie nemusi znamenat obmedzovania v beznom zivote zeny:
@mracik hej 11, ale neviem, kolko zien bolo, viac ako 100. DO leta casu dost pre teba.Na ake preteky sa chystas? Moja vysnivana hranica je 4:00, ale momentalne by som zvladla asi ledva 1km v tomto tempe. Na to aby som sla pod 4:30 by som uz musela zacat behat aj ine ako pomale behy. 😝
@opica a @iconca...nemyslim si, ze nerealne. Len sa netreba bat toho tempa 🙂 .
@petrusska6 drzim palce s akciou, byt v juni na SVK, tak sa zucastnim, lebo za 2 roky dojcenia som sa napocuvala ako by som nemala behat az az.
baby, dnes po mesiaci a pol intervaly, makla som si teda riadne
boli ma nohaaa, pomoooc... minuly tyzden som lyzovala, cize nebehala, tento tyzden som sa k behu este nedostala, iba rychlou chodzou som bola v utorok pre starsieho v skole (3km tam, 3km pomalsie spat) a boli ma noha od kolena dole... aj koleno 😢 neviem to identifikovat, ze co vlastne... vsetko... inak behavam tak 2-3krat do tyzdna 7-9km, 50min - hodinu...
stretli ste sa s niecim takym? v sobotu chcem ist lyzovat, tak neviem, ci to dam... 😢
Ahojte, ja si asi dám do konca týždňa pauzu.Obchádza ma nejaká choroba. 😒 Ale aspoň, že som bola 2x behať. Dnes však ideme z roboty do wellnesu, tak sa aspoň trochu pri kúpaní a masáži zregenerujem. 🙂 Pekný deň všetkých a dnes trénujúcim babám nech sa dobre behá! 😀
cafte zenule. Tak hlasim sa z dovci. Behanie nehrozi, to je tu ako na divokom zapade. Ale aspon uz nemam kasel. Takze hadam to po dovci uz riadne rozbehnem. Posledne tyzdne som uz celkom fajn nabehla na moj "obdenrezim" a casy boli celkom OK, tak uvidim ako bude dalej.
Vsetky vas pozdravujem zo zasnezeneho rakuska, bezkajte aj za mna, tu sa fakt neda. A clovek nema ani cas. Decka buntosia uz o siestej, ide ma porazit 😠
ja v tomto obdobi striedam jarne upratovanie v intervaloch 😀 (ked maly spi 😀 ) s behanim, dnes 6km
Vcera som bola po pol roku v kopcoch,lebo sa mi v t vetrisku nechcelo behat v poli a noha je uplne ok.TESIM SA
Po praci som sa uz tesila na beh ako male dieta. 2dni som nebola skrz silny vietor (moje ucho sa s vetrom nekamarati, tak nechcem riskovat) a dnes som vybehla na vsetky kopceky v okoli niekolkokrat. Normalne sa mi to pacilo takto behat a 10km padlo ;)
Po vcerajsich kopcekoch bola dnesna 18tka dost narocna🙂
K MDŽ som si darovala svoju prvu desiatku v zivote 😵
Ja dnes beh 21,5 km plus 12 km bicykel. Mám dosť. 😀 Zajtra ale nebehám- máme rodinnú oslavu a obávam sa, že ani ďalší polmaratón by mi nepomohol spáliť tie kalórie, ktoré tam zase skonzumujem, ako sa poznám. 😀
ja som uplne v prdeli. dnes som bola behat pocas gregorovho hokejoveho treningu, je pravda, ze strasne fukalo, ale absolutne som nevladala...uz ma to nejak nebavi, 6 km v tempe 5.47...to co uz je ☹
baby, zeby ste si nemysleli, ze len vy si davate do tela....aj JA si davam! prave pol flasticky nutelly... 😀
@opica ja ked zacnem zas behat to len vtedy uvidis to zavratne tempo 😀 ...no fakt....este stale mam otvorenu ranu, tak takym tempom zacnem behat na dalsie Vianoce 😠
a fakt neries tempo....daj si podla mna tyzden dva pauzu, zbehni na pilates a plavanie radsej viackrat a potom na to pojdes este s vacsou chutou a hlavne pojde to same 😉
@iconka
@mirka907
baby, len ja som z toho na nervy. viem,ze este stale je to tym darovanim krvi, ale o mesiac mame tu stafetu a je to veru bieda. vcera som si chcela dat "rychly beh" a veru som sa citila ako ked beham v tempe okolo 5 a bolo to v tempe okolo 6, tak ma to strasne nastvalo 😖
ale ved o nic nejde, ja viem, len proste teraz nejak nemam este stale spat formu

pridavam sa k hrdym majitelkam asics gel-pulse 5
kriklavo oranzove ;) tvrdo bojovali proti mizunam 😎