Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
@romanovic 😀 😀 😀 😀 😀 ze drzkova. Umrieeeeeem. Este stastie, ze to moj chlap nepozna. By som mu ju na hlavu vyliala. brrrrrrr Ale aj snaha sa rata, no nie?
Inak ja som bola darovat uz ako 18 rocna. AZ dva krat. Potom ma tie cokolady omrzeli 😀 😀 😀 😀 😀
Nahovarala som si, ze budem ako otec, tem ma uz diamantovu. Ale tak, nejak ma to tam "nebavilo" 😕 😕 😕 😕
@yanni no s behaním mi to ide primerane kilogramom, ktoré sú na mne nalepené 😝 kĺby ma bolia asi všetky, tak na striedačku, raz kolená, raz bedrá... 😝 Takže sa snažím behať, čo najviac po tráve, tak 4-5 x týždenne, 5-6km.
Včera 7,5km, ale zatiaľ to moc zvyšovať nebudem, kým aspoň trochu neschudnem. 😉
@laja77 no len za pár dní nám menia čas, zas bude tma ráno. 😒
Ale už sa tiež teším na jarné behy o piatej. 🙂 Teda ak malá dovolí a nebude chcieť práve vtedy mlieko. 😅
mne krv takmer nikdy nechceli zobrať, vždy som bola anemická. 😒 Tak som to vzdala a už nechodím. 😔
Pritom mám celkom vzácnu krvnú skupinu, ktorej je stále málo, tak mi je to ľúto...
@mracik tiez ma to napadlo s tym posuvanim casu, ale tak aspon okolo tej siestej sa bude dat a postupne sa to zase posunie 🙂 . Inac to s tym mlieckom som mala presne minuly rok aj ja, preto sa aj celkom tesim, ze maly je uz odstaveny (ale ma uz 18 mesiacov) a ked sa nahodou zobudi, mliecko moze dat aj tatik 🙂
@maminkainkake2015 nespamuj nam tu!!!!!!
@maminkainkake2015 tu sa beha a nie nakupuje 😕 😕 😕 😕 😝 😝 😝 😝 😝 😝
caute zeny (tehulky aj netehulky) 🙂 na dnes odbehane ;)
@romanovic k Orbánovi na Karadžičovej? Tak to si bola asi 100m odo mňa. 😀
@yanni super! Teším sa s tebou!
Babyyyyyy pomooooc, mne sa pokazili hodinky. V pondelok este isli a dnes ani nepipnu. Ma porazi. 😠 ☹
ja inak tiez o 5.30 najneskor v aute a to sa uz pekne briezdi. sa mi tiez nechce skor kvoli behu vstavat..ale v podstate hej, len ja vstavam tak skoro, aby som mohla ist behat este predtym nez idem po deti do skolky 🙂
dnes dokonca s mojim muzom...uz len tyzden a bude to kludnejsie...ale co ma najviac tesi, ze vobec nepijeme alkohol, ale ziaden uz 3 tyzdne...ale uz sa tesim na to pivo po polke ;)
Ahojte baby,
uz nejaku dobu citavam vase prispevky a velmi ma zaujali. Zajtra zacinam aj ja s behom a rada by som sa s vami podelila o skusenosti, rady, tipy. Nie som vsak mamicka, ani len buduca. Nemam ani manzela, kedze som uz rozvedena a ani priatela, kedze sme sa nedavno rozisli. A tak mi ostava uz iba beh. Dufam, ze ma medzi seba prijmete a poradite 🙂
tak, cely tyzden som vydrzala kazdy den skory ranny beh, ale teda dnes mi celkom aj zima bola o 5tej 😀 😀 😀
Ahojte kočky. Ktoré sú najspoľahlivejšie športové hodinky? Behám zatiaľ dva týždne a mala by som rada prehľad ;) Ďakujem!
Musim sa vyplakat. Behám dva týždne. Nejem ani nepijem sladké,jem pravidelne a dost zdravo a neprezieram sa. A aj tak mi vobec nejde dole váha. Som z toho nešťastná. Mám zlu stitnu zlazu ale beriem lieky a tým pádom fungujem tak sa mi nechce veriť,že je to tým. Zvykneme si večer dopriať vinko alebo sekt. Žeby som kvôli tomu vôbec nechudla? Alebo dam konečne dole kilo a za dva dni je zas hore... Uz ma ide porazit...
@mima595 No objemovo moc nevidim, povedala by som ze brucho je o malinky kusocek mensie,ale mozno si to nahovaram. Meriam 164 a vazim 66. Kedysi som mala len 49 kg. To uz samozrejme nechcem, bolo to primalo a pritom som jedla ako diva, len od kedy je moja stitna zlaza v ****** tak som pribrala. Raz sa mi podarilo zchudnut na 53 kg. to bolo idealne. A slo to lahko. Tiez som behala a jedla som sice mensie porcie ale 5x denne. Teraz jem 2-3x denne a nejak nic. No uvidime.
@mikema chápem, že ťa to štve, ale je to úplne normálne, ja som dokonca prvý týždeň behania pribrala, svaly sa napili vody 😀 potom mesiac nič a až teraz to ide konečne dole, zrazu tri kilá za päť dní. 😵
Daj tomu ešte tak dva týždne, ideálne by bolo za ten čas sa vôbec nevážiť, aj keď to sa nedá. 😝
Dnes rano duatlon krizom-krazom cez Strkovec s pace 9 😀 😀
Podla mna sa mi ten mobil potajomky smeje 😀 😀 😀

Treti beh, 9km, skoro som zomrela 😀 😀 😀