Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
@mracik muz pracuje mimo mesta, bud doma nieje vobec, alebo ak pride tak vecer... a ja sa potme behat bojim 😒
inac super pristup, presne tak, kvitujem ti to.... Takym tempom by si sa k behu dostala ako 60-ročná ... na beh si, ked sa da, aj ja doslova ukradnem hodinku volneho casu... a idem... aj cez mrtvoly.... aj ked starku bolia krize, supnem jej deti a paaaa.. samozrejme nie vzdy sa to da...
@miskap2111 sledujes, kto sa "pritulal z diskusie Norbiho update 😉 "?
@mirka907 no veď pozerám 😉 ..
Ahojte dievcence 🙂 potrebujem poradit a aj motivovat 🙂 aj ked si vas citam najradsej by som obula tramtalusky a isla hned behat 🙂 Behavala som poctivo kazdy bozi den 2 hodiny, ci boli horucavy, ci snezilo, prsalo, ci som bola na dovolenke dokonca aj v den vlastnej svadby 🙂 no ked prislo prve tehotenstvo moj zivot, co sa tyka sportu sa strasne zmenil velmi som pribrala v prvom tehu potom som otehotnela druhykrat a behom troch rokoch isla moja vaha z 52 kg to bolo ked som aktivne behavala az na 92 kg ked som isla druhykrat rodit :( no hrozne ako sa covek dokaze spustit :( Teraz 2 mesiace po porode mam 75 kg pri mojej vyske 157 cm je to velmi vela :( a bojim sa zacat behat, neviem co nato moje klby. Viete poradit? Mam este chvilu pockat? Alebo zacat s rychlou chodzou? Dakujem
baby, mam problem, uz skoro tyzden ma bolia klby, zacalo to na bedrach, prechadza ku kolenu - nikdy som toto nemala, lenze ja tava, co som behavala v lese a na antuke, tak som sa nechala ukecat manzelom, ze pod na asfalt.... 8 km na povrchu, ktory mi ocividne nesadol - mozno keby som mala specialne boty na tvrdy povrch, ale mala som obyc.adidy. ....
ako dlho myslite ze to moze trvat? a trapi ma este - je to daco, co musim preckat az do konca, len s prechadzkami, alebo mozem skusit behat? dala som si tak 2.5 km a mala som pocit, ze to nie je dobre. bojim sa skusat znova...
neviem teraz, ci to je len tak unavene, ako pri svalovke, ze pomoze rozhybat, alebo radsej cakat....... kupila som si Colafit, nech tomu trochu pomozem, snad, no tak neviem. nemam chut takto stagnovat, potom zase zacinat odznova.....
ach jo 😖
@zuzkakach chodza, nordic walking, plávanie a úprava stravy.
@mamutka tu by bolo dobré fakt sa poradiť s odborníkom, resp. lekárom.. Ja behám na asfalte a kĺby ma nebolia.
ahojte, tak ja som sa dnes opat dostala behat a konecne mi napadlo, ze si to odstopujem, ale samozrejme sa mi stopky zastavili a tak som uvod bezala bez ☹ ale ked som odhadla dobu co som bola bez stopiek a tu so stopkami, tak to bolo okolo 35 - 40 minut, 4,5 km (podla uja google) ale co ma tesi, prva cast bez prestavky bola asi dvojnasobna oproti tomu, ked som zacala behavat
samozrejme ze sa na vas nechytam 😀 ale tak dufam, ze vydrzim s behom aj nadalej
@miskap2111 no to este pockam radsej, lebo dostat sa k ortopedovi dlho trva, navyse ten nas lokalny je omyl prirody 😒 ale ma poriadne mrle zeru, tak rada by som vybehla, konecne sa ochladilo, tesim sa z pocasia. ja som vzdy mala radsej chladocek
@zuzkakach tak ako ti radi miska, jednoznacne zacni chodzou, pridaj si bicykel a plavanie. Neboj, svaly maju pamat, ked im pripomenies, tak to pojde. Inak klobuk dole dve hodiny som este nedala. So stravou si mozno daj poradit odbornikom, aby si jedla dostatocne porcie a nespomalila si metabolizmus. Drzim palce.
@mamutka tak klby trapili aj mna pred rokmi, mam koxatrozu bedrovych klbov, behavam po asfalte, beriem colafit, neviem ci to nejako pomaha, ale beriem ho. Vsimla som si, ze mne sa klby ozvu, ked bezim v nespravnom postoji, ked sa moc predklanam dopredu.
@mamutka no mne ortoped neodporucal behat, ale pri kontrolach sa stav nezhorsuje, tak si myslim, ze telo mi povie, keby som to presvihla. Ale ako povedal emil zatopek, ked sa ho pytali, ze precorobi take grimasy pri behu, odpovedal im, ze pretoze to nie je ani krasokolculovanie, ani plavanie, ze skratka je to beh a ten obcas boli. tak nech to coskoro pominie. drz sa
@susul dik, ja ked som chytila do ruky knihu Stvoreni pre beh, tak nahodou som ju otvorila na strankach o Emilovi a to bolo uzasne citanie, tak uz som sa do nej potom musela zahryznut poriadne. skusim si pri behani ustrazit postoj, aj ked doteraz som s tym problem nemala, ale ten asfalt ani nebol 100 percent rovny, stale trochu hore dole, takze som asi aj postoj pokaslala. neviem kedy skusim vybehnut, aby som to nezakrikla teraz, ale hadam sa to lepsi.....
dnes ideme podporovat nasho otecka na Night run. chudak chlap, cele popoludnie sa pokusa uspat dieta, aby bolo vecer svieze a nemali sme v meste nervy s utahanym tyranosaurom, ale je to marne, tak som zvedava ako to dopadne.
no a nebeham, takze zase priberam, prave peciem mufiny, takze linia je zarucena 😀
@mamutka ja s technikou bojujem stale a presne viem, ze ako zacnem byt unavenejsia, tak aj technika ide do hája a vzdy sa mi to pripomenie na druhy den rano, ked vstavam z postele. Ale ako pises je lepsie pockat a nechat telo oddychnut ako sa prepinat a privodit si nejake zranenie.
Nech sa muzovi Night run vydari a muffiny su fajna vecicka, posli mi par. 😀
baby, bola som hodit muza na night run,ze jak mu zavidim...
aj mm behá na night run, som mu povedala, že o rok ideme spolu, haha 😀
Ahojte ja sa pridavam,beriete aj amatérov ? 🙂 behám tyzden pi dlllllhom case,mne nejde ani o chudnutie skor ako o datie sa dokopy.po 3 behoch som dnes dala 13 koleciek asi po 250 takže asi cca 3km a mam dost,zajtra ak neprsi idem zas.
@eeffka pridaj sa, beh je super a vobec nemusíš behať na výkon, keď bežíš preto, aby si sa cítila lepšie! Veď nakoniec, všetky preto beháme! 🙂
čaute babky, tiež sa pridám ak môžem 😉 vrátila som sa teraz k behu po takmer troch rokoch, vtedy som ho vymenila za zumbu a potom som začala jazdiť na koni 🙂 keďže ale bruško je snáď jediná partia na koni nenamáhaná a synovi tiež vyhupol bruch tak sme sa navzájom nahovorili...predtým som chodila sama ale "ve dvou se to lépe táhne" a keď ste tu vy, myslím že to bude úpne fajn "pohon"
@amalka72 aj ja chodím behať s dcérou a je to super! 🙂
ako je stará? môj má 21, vyhodíme dcérku v škole a pár metrov odtiaľ je hrádza Moravy, čiže ideálne

Ahojte, tak dnes ma muz zobral na novu trat a baby paráááda (kravičky, vláčik, traktory - to všetko ako scenéria v pozadí) a najviac sa mi ratalo, ze bolo fajn chladno, super sa mi bezalo 😎
BEHU ZDAR 😎