Beh a chudnutie
ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..
@opica dakujem a to mate super s Devin-BA...ja som v rodine jediny sportujuci clovek. TIez sa uz neviem dockat kym vyschne pole. Uz nejaku dobu beham po asfalte (okrem toho jarneho super tyzdna) a nohy to uz citia. Dnes som bezala 3km z 10 v poli a to bola super ulava. POdla mna ked si bezkovala, tak kondicka tam stale je.
@lucyfuk77 podla mna by si v pohode zvladla 4,5km, pokial by si zvolila vhodne tempo 🙂, ako dlho si nesportovala?
ahojte .. tak od vcera som sa dala na beh po par rokoch dlho som sa odhodlavala ...bola som uz pred dvomi tyzdnami a potom sa pokazilo pocasie tak medzitym som si objednala tenisky na behanie a su uzastne 🙂 tak sa vytesujem ..vcera som ich bola odskusat a dnes zase hehe 3x do tyzdna by som chcela chodit ...dufam ze sa podari schudnut a vyformovat postavu 😵 drzím Nám palce
@katpetdo 🙂 my sme nastastie celkom sportovci. predpokladam ale, ze nas vsetkych tromfne moj otec (ma 59) 😀 ja som bola na poli minuly tyzden a ked som po 100 metroch mala asi 3 kila blata na teniskach, tak zas len ten asfalt...ale zas aj tie bezky maju vela do seba, ja ich milujem...a podarilo sa mi ani neviem ako za posledne dva mesiace schudnut 2 kila, tak to ma aj iny efekt asi 😀
kočky už konečne hlásia krajšie počasie, ak bude plus 8-10 začínam svoj prvý beh (skúr rýchlochôdza) no už sa neviem dočkať 😎
Baby ja uz mám taku depku z toho, ze som prestala behať, od decembra nic len 2x bezky. Zblaznim sa z toho, uz som prekročila váhu pri akej som porodila svoje 2 deti😀 a ešte mi ostávajú 3 mesiace do porodu ☹ Moja zdrava strava skončila, myslim len na jedlo☹ Minuly týždeň som bola na bezkach, hore kopcom a po rovine je to super ale dole uz nezidem ( a mame tu len same kopce ) neviem či je to snehom alebo mojim ťažiskom, bruško ma tlači k zemi☹ Ked čítam ako sa pripravujete na ČSOB polmaraton, tak z toho mám depku ( ale na vas myslim, aby ste to dali a samozrejme čakám nejake super časy od vas🙂 ) Pred rokom som sa uz bola skoro pripravená na maratón a teraz je zo mna guľa co sa ledva vlecie☹ tak by som si zabehala🙂 A straaaaaasne sa teším z vas ked vidím ako chodite behať🙂 Nech sa uz otepli, aby ste to viac nakopli🙂
@simuska1976 nestresuj sa. ja som vzdy vela sportovala, le priznam sa, e pocas tehotenstiev som sa bala riskovat. raz som bola na bezkach a som sa skoro pos...od strachu, tak som sa na to vykaslala. moja mama totizto takto v 7. mesiaci so mnou v bruchu na bezkach spadla, tak ma strasila....ale bud kludna. to pojde dole raz-dva. hlavne nech je dieta zdrave a tes sa z neho!!! 😀
baby, vcera asi posledny krat tuto sezonu na bezkach a dnes som si bola zabehat, uzila som si to paradne. dokonca sa uz blizim k mojim optimalnym casom 😀
@opica Ved ja sa veľmi teším na malicku, sa až hanbim, ze som taka egoistka☹ ale kým som behala mala som stále dobrú náladu, plno energie a teraz mám z toho nic nerobenia depku☹
vcera som bola v BA na zimnej 10 a veru bola poriadne zimna, rano to vyzeralo priserne, ale preteky nastastie nezrusili. Dalo mi to dost zabrat.
@simuska1976 velmi dobre ti rozumiem ak osa citis, prezivala som to podobne, az som sa za seba hanbila 😲 .
@simuska1976 neboj, ešte sa nabeháš!! 🙂 Ja som sa včera vrátila z Belgicka- inak bola tam riadna kosa, každý deň skoro pod nulou. Zabudla som si rukavice, tak som behala bez nich a fakt mi ruky dosť omŕzali- aspoň prvé kilometre. Nezabehla som síce veľa - bola som asi len 4 krát po 6km, ale na mňa som dávala celkom fajn časy. Zato som sa opäť každý deň doslova objedala- ja sa proste v Belgicku neviem krotiť. 😀 Ale možno aj preto mi to tam tak celkom fajn beží. 🙂 Už aby bola jar!!
@katpetdo - makačka si!! Super! Gratulácia.
@katpetdo
@miskap2111
Baby diky moc za podporu, ste zlate. Včera na mna dolahla taka depka, ze som prerevala skoro cely den. Ale cestu uz mame rozmrznutu konečne, tak skúsim aspon nejake 2km odbehnut, prinajhorsom sa prejdem🙂
Miska a co dobre si papala v Belgicku? Už ma môžeš dorazit😀
Katpetdo a aký si mala čas? Mali ste aj protivietor?
@simuska1976 mala som mušle-slávky 3x 😀 - tie zbožňujem, samozrejme fritjes, raz sme boli na párty z roboty môjho priateľa - no a tam sa teda bolo super menu- predjedlo kozí syr s niečím, hlavné jedlo boli kačacie prsia s rôznymi prílohami, dezert bolo sufle a zmrzlina "creme brulee", mala som samozrejme aj gofry, aj "croque monsier", šampaňo, syry, čokoládu.. 😀 No pribrala som asi 100kg!! 😀
@miskap2111 Presne tohto som sa bala, ze mi napises😀 Všetko co mám rada😀 Ale si predstavujem, ze som to akože ja jedla🙂
@simuska1976 🙂 Tak ti poviem, že už som aj rada, že mám konečne od dnes opat zdravšiu stravu - aspoň mesiac, lebo ja sa tam neviem kontrolovať. 😀 Už som hovorila môjmu drahému, že nech sa začne pripravovať na to, že budem mať 100kg, keď tam budem už na stálo bývať, lebo tieto dobrotky sa mi asi nikdy neprejedia a vybehať toľké kalórie sa proste nedá. 😀
@katpetdo ty si bola štvrtá? Tak to klobúk dolu🙂 Ja som minuly rok bezala pod 54 minút, ale taký čas ako ty by som zabehla pred 20 rokmi, teraz uz len snivajte s nami🙂 Blahozelam🙂
baby, nechystate sa niekto na ten viedensky beh? vraj robia pripravu na to na zeleznej studnicke...
dnes mi prisli nove bezecke tenisky, akeeee su uuuuuzasne 🙂 waaaaaaaw 🙂 😉
@simuska1976 protivietor bol na petrzalskej strane, ale nic priserne, len ta tasa bola narocna, lebo okrem asi 500m v petrzalke s bezalo po snehu, sice po odhrnutom, lae smykalo a ako bonbonik, most apolo nebol odhrnuty vobec, to som rada, ze som si nedolamala nohy.
@tilly ymslis ten zensky? kamoska bola minuly rok a pochvalovala si

a ja zacinam zas nanovo nejak. dnes som dala 6.5 km, uplne parada az na ten vetrisko. ale to ticho, nestretla som ani nohu, milujem to. len nech uz mi uschne moje pole. po mesiaci a pol, ked som primarne bezkovala, tak zas zistujem, co robit s rukami 😀 ale o par tyzdnov snad bude kondicka spat a ba-devin zabehnem s pre mna dobrym casom (tajne dufam v 65 minut 😀 )